Umami muualla Facebook

Julkaistu 17. 8. 2014 Teksti Tiedotteet, kuvat /Moroccanoil 3 kommenttia Muoti ja kauneus

Tehohoitoa haurastuneille hiuksille

Kesällä hiukset altistuvat voimakkaasti auringolle, merivedelle ja kloorivedelle. Kaikki nämä voivat vahingoittaa hiuksia: hiukset tuntuvat haurailta, menettävät kiiltonsa ja ovat vaikeasti käsiteltävät. Myös hiusten vaalentaminen, raidoittaminen ja muut kemialliset käsittelyt rasittavat hiuksia.

Kuvassa Moroccanoil kosteuttava ja korjaava shampoo ja hoitoaine.

Moroccanoil kosteuttava ja korjaava shampoo ja hoitoaine palauttavat hiuksiin niiden tarvitsemia ravintoaineita ja proteiineja. Moroccanoil korjaava hiusnaamio tehohoitaa erittäin vaurioituneita hiuksia ja palauttaa hiusten elinvoiman. Lisää vielä lopuksi hiuksiin Moroccanoilin tähtituotetta, Treatment -hoitoöljyä, joka korjaa, pehmentää ja ravitsee hiuksia sekä antaa hiuksille upean kiillon.

VINKKI: Joskus naamion käyttö voi tuntua liian vaivalloiselta ja aikaa vievältä. Jos olet kiireinen, toimi näin: pese ensin hiukset ja levitä naamio hiuksiin. Pese sillä välin vartalo, tee kasvokuorinta ja muut kauneusrituaalisi. Kun olet valmis, on naamiokin jo vaikuttanut hiuksissa riittävän ajan.

Moroccanoil kosteuttava ja korjaava shampoo ja hoitoaine 250 ml

Tuotteet sopivat auringon, värjäysten, muiden kemiallisten käsittelyiden tai lämpömuotoilun vaurioittamille ja heikentämille hiuksille. Kosteuttava ja korjaava shampoo sekä hoitoaine elvyttävät hiuksia tehokkaasti, mutta hellävaroen tehden hiuksista ravitut, helppohoitoiset sekä vahvemmat. Kosteuttava ja korjaava shampoo sekä hoitoaine palauttavat hiusten tasapainon ja terveyden. Niiden erittäin täyteläinen koostumus sisältää runsaasti antioksidanttirikasta arganöljyä, rakennetta korjaavaa keratiinia ja rasvahappoja. Sekä shampoo että hoitoaine palauttavat elastisuuden, kosteuden ja käsiteltävyyden korjaamalla vaurioituneet hiukset. Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, fosfaatteja tai parabeeneja ja näin ne ovat ympäristölle turvallisempia eivätkä kuivata tai haalista värikäsiteltyjä hiuksia.

 Käyttö

Shampoo: Koska kosteuttavan ja korjaavan shampoon koostumus on hyvin tiivis, käytä runsaasti vettä aktivoidaksesi shampoo runsaaksi, ylelliseksi vaahdoksi. Lisää tarvittaessa vettä. Hiero hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele ja käytä tämän jälkeen kosteuttavaa ja korjaavaa hoitoainetta.
Hoitoaine: Purista hellästi hiuksista ylimääräinen vesi ja levitä pieni määrä täyteläistä hoitoainetta tyvestä latvaan. Anna vaikuttaa 1–2 minuuttia ja huuhtele huolella.

Moroccanoil Kosteuttava ja korjaava shampoo: 24,00 € / 250 ml

Moroccanoil Kosteuttava ja korjaava hoitoaine: 26,00 € / 250 ml

USA_Restorative-Hair-Mask_web

Korjaava hiusnaamio: Moroccanoil Restorative Hair Mask 250 ml

Restorative Hair Mask -hiusnaamio korjaa heikkoja, vahingoittuneita ja värikäsiteltyjä hiuksia. Korkealuokkainen koostumus sisältää runsaasti arganöljyä ja proteiineja, jotka vahvistavat ja jälleenrakentavat kemiallisesti käsiteltyä tai lämpökäsittelyissä vahingoittunutta hiusta. Hoitoaine korvaa hiuksesta hävinneitä proteiineja uusilla, joten hiuksista tulee vahvat ja kauniit.

Käyttö

Lisää runsas määrä hiusnaamiota pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa läpi. Anna vaikuttaa 5–7 minuuttia. Älä anna tuotteen vaikuttaa pidempään kuin 7 minuuttia, sillä tuote jatkaa toimintaansa koko vaikutusajan. Liiallinen rakennepaikkaavien ainesosien pääseminen hiuksiin tekee hiuksista kovat. Älä käytä lisälämpöä. Huuhtele huolellisesti. Hoida hiukset hoitoaineella, koska naamio korjaa tehokkaasti hiuksen sisäistä rakennetta ja hiuksen pinta tulee sulkea normaalilla hoitoaineella käsittelyn jälkeen. Käytä kerran viikossa ja harvenna käyttökertoja, kun hiukset ovat paremmassa kunnossa.

VINKKI karheille ja paksuille hiuksille: Lisää hiusnaamion sekaan noin 1 teelusikallinen Moroccanoil ® Treatment -hiusöljyä lisätäksesi hiusten kiiltoa ja jäntevyyttä.

Moroccanoil Restorative Hair Mask: 45,00 € / 250 ml

USA_MO Treatment Light_sml

Moroccanoil Treatment Light -hoitoöljy 100 ml

Hennoille tai vaaleille hiuksille

Tätä monipuolista ja ravitsevaa hoitoöljyä voidaan käyttää sekä hiusten hoitoon, muotoiluun että viimeistelyyn ilman että se kerrostuu hiuksiin tai jätä jäämiä. Se sopii täydellisesti yhteen muiden Moroccanoil-tuotteiden kanssa, nopeuttaa kuivumista sekä parantaa hiuslaatua joka vaiheessa hiusten hoidosta viimeistelyyn.

Moroccanoil Treatment -hoitoöljyn koostumus palauttaa hiuksiin niitä vahvistavia proteiineja, kiiltoa antavia rasvahappoja, omega-3-öljyjä, vitamiineja sekä hiuksia suojaavia antioksidantteja. Se imeytyy välittömästi ja silottaa kuumuuden, muotoilun ja ympäristön haittavaikutusten aiheuttamat epätasaisuudet. Hiukset muuttuvat hauraista ja katkenneista vahvoiksi ja joustaviksi ja karheista ja pörröisistä ihastuttavan kiiltäviksi, pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi – täydellinen lähtökohta vaivattomaan muotoiluun.

Käyttö

Levitä pieni määrä puhtaiden, pyyhekuivien hiusten pituuksiin sekä latvoihin ja föönaa kuivaksi tai anna kuivua itsestään. Voit myös käyttää Moroccanoil Treatment -hoitoöljyä kuiviin hiuksiin viimeistelyksi. Näin saat lennokkaat hiukset kuriin ja kuivat latvat hoidettua vieläkin tehokkaammin.

Moroccanoil Treatment ja Treatment Light -hoitoöljy: 49,00 € / 100 ml

Saatavuus: Parturi-kampaamot ja Stockmann-tavaratalot


Aiheet: , , , , , ,

3 kommenttia

 1. Joitakin öljyjä on

  Joitakin öljyjä on tullut kokeiltua,Maroccanoil on uusi tuttavuus.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mari

  19. 8. 2014 20.38

 2. Olen käyttänyt Marocconoil

  Olen käyttänyt Marocconoil tuotteita yli vuoden ja alussa en huomannut muutosta. Sitten löysin sattumalta yhden kuvan minusta, jonka mieheni oli teettänyt noin 3 vuotta sitten http://www.ifolor.fi kautta ja siinä huomasin selkeän eron.
  Toisaalta olen parantanut elämän tapojani, joten se varmasti vaikuttaa myös. Annan kuitenkin pisteet Maroccoinoilille, koska näyttää toimivan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sipi

  31. 8. 2018 10.16

Kirjoita kommentti