Umami muualla Facebook

Julkaistu 12. 8. 2011 Teksti Tiedotteet, kuvat /kuvat Crocs Nordic Oy Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Uusi Crocs Store Helsinki jalkautui Keskuskadulle

Crocs on avannut neljännen konseptimyymälänsä Helsingin keskustaan. Osoitteessa Keskuskatu 5 sijaitseva Crocs Store Helsinki on näyteikkuna koko Crocs-mallistolle.

Euroopan ensimmäinen Crocsin oma myymälä avattiin Helsingin Kämp Galleriaan vuonna 2007. Keskuskadun uusi Crocs Store Helsinki on Crocsin 34. konseptimyymälä Euroopassa. Crocs Nordicin tavoitteena on avata myymälöitä myös muihin Pohjoismaihin. Crocs Store Helsinki on Crocsin neljäs konseptimyymälä Suomessa; muut myymälät sijaitsevat Vantaalla, Lempäälässä ja Turussa. Helsingin uusi liike on Crocs-malliston näyteikkuna: syksyn 2011 mallistossa on yli 40 uutta mallia ja lisäksi monta tuttua suosikkia.

Crocs Nordic Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Salmi uskoo, että mallisto yllättää monet laajuudellaan, käyttökelpoisuudellaan ja trendikkyydellään. ”Olemme ylpeitä avatessamme uuden myymälämme Helsingin parhaimpaan paikkaan. Haluamme osoittaa, että Crocsilla löytyy valikoimaa vaativimmillekin city-ihmisille ympäri vuoden.”

Back To School -mallistossa on muun muassa ultrakevyitä lasten tennareita ja hauskat Crocs Chameleons -jalkineet, jotka vaihtavat väriä auringonvalossa. Crocsin syksyn 2011 mallistossa on uusia materiaaleja kuten nahkaa, mokkaa ja nupukkia. Materiaaleja on yhdistetty kevyeen ja pehmeään, maineikkaaseen Croslite-materiaaliin. Syysmalliston inspiraatioina ovat olleet muun muassa käsityötaito ja hienot yksityiskohdat, soljet ja tikkaukset.

Amerikkalaisten veneilijöiden jalkineesta maailmanlaajuiseksi muoti-ilmiöksi

Crocs Inc. sai alkunsa Amerikan Coloradosta vuonna 2002. Alun perin veneilijöiden suosimista purjehdusjalkineista on tullut 2000-luvun maailmanlaajuinen hittituote. Yrityksen tavoitteena on tehdä nopeasti valmistettavia, funktionaalisia ja trendikkäitä jalkineita kuluttajille sopivaan hintaan.

Crocs-myymälät:
Crocs Store Helsinki (Keskuskatu 5, 00100 Helsinki), Crocs Store Flamingo (Tasetie 8, 01510 Vantaa), Crocs Store Ideapark (Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä), Crocs Store Turku (Eerikinkatu 13, 20100 Turku)

Crocs Inc. on maailman johtava naisten, miesten ja lasten innovatiivisten ja huolettomien jalkineiden valmistaja, jolla on jo yli 250 jalkinemallia jokaiseen tilanteeseen ja vuodenaikaan. Kaikkien Crocs-jalkineiden erikoisuus on Crocslite-materiaali, jonka ansiosta kengät ovat pehmeitä, jälkiä jättämättömiä ja hajuja torjuvia. Crocs-tuotteita myydään yli 90 maassa. Joka päivä miljoonat Crocs-jalkineiden ystävät ympäri maailman nauttivat jalkineiden poikkeuksellisesta muotoilusta, käytännöllisyydestä, monipuolisuudesta ja hyväntuulisuudesta työssä, koulussa ja vapaa-ajalla. Crocseilla on Suomessa noin 450 jälleenmyyjää ja neljä konseptimyymälää. www.crocs.fi


Aiheet: , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti