Umami muualla Facebook

Julkaistu 4. 9. 2013 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Neulomisen ilo

Enpä ole pitkään aikaan neulonut mitään. En ole varsinainen käsityöihminen, enkä osaa edes lukea neuleohjeita. Jotain iloa lapsuuden ajan opetuksista kuitenkin on ollut. Osaan neuloa joustinneuletta ja sukanvarsia. Kantapään teko onkin sitten jo ihan eri juttu.

Novitan helpot lehden ohjeilla pääsin hyvin alkuun. Isoveli-lankaa oli helppo neuloa ja bambu-puiset puikot eivät kolisseet käsissä.

Ukkokullalla on syntymäpäivät 9.9. Päätin tehdä omatekoisen lahjan tällä kertaa ja neuloa säärystimet. Ne lämmittävät mukavasti nilkkoja ja sääriä tietokoneen ja telkkarin ääressä. Niin helppoa näiden tekeminen oli, että naksuttelin toisen valmiiksi yhdessä illassa heti langat saatuani.

Perheessä on myös pojantytär Muusa  7 kk. Muusalle värkkäsin myös omat säärystimet. Voivat sitten komeilla faffan kanssa yhdessä synttärikuvassa.

Huomasin myös neulomisen ilon. Helppoa työtä tehdessä voi vaikka katsella televisiota samanaikaisesti. Uskoisin sen olevan vähintään yhtä hyvää aivojumppaa kuin ristisanatehtävien täyttäminen.

Pankaapas tekin puikot heilumaan.

t. tiia :)

Novitan lehdestä löytyy helppoja ohjeita.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/groups/novitaviikkotarjoukset/?fref=ts


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti