Umami muualla Facebook

Julkaistu 5. 5. 2009 Teksti Tiia Koskimies, kuvat Nanso group Ei kommentteja Ajankohtaista Muoti ja kauneus

Onko sukat makkaralla?

Leikittely on kesän sukissa sallittua. Nyt saavat sukat olla makkaralla. Iloa kesäpukeutumiseen saadaan uusilla värikkäillä sukilla. Kesällä sukat näkyvät, hengittävät ja ovat unelmankevyet. Nyt saa taas luvalla olla ”kevytsukkainen”.

Voguen ja Norlynin mallistojen värikkäitä kesähittejä ovat varpaat ja kantapään peittävät Steps-sukat. Stepsit tuovat avokkaisiin tai ballerinoihin uutta ilmettä näkymällä koristeen tavoin näiden reunoilta.

 

Hedelmäisten värien lisäksi Steps-sukkia on saatavana mustana ja valkoisena. Voguen Lacy Steps -sukat ovat aitoa pitsiä ja niissä on viehttävä kukkaneuloskuvio sekä röyhelömäinen reunus. Vogue Coloren Honey Steps -pakkaukesesta puolestaan löytyy kolmet eriväriset verkkosukat ja Miss Norlynin Steps 20 Colour -pakkauksesta viisi eriväristä 20 denierin sukkaparia.

vogue_colore_honey_steps_5222_6_90_e

Värien ilottelua Fun-sukissa

Iloisen väriset Vogue Coloren Fun Sock -sukat tuovat leikkisyyttä kesäpukeutumiseen. Uusissa 40 denierin sukissa on polvipituinen varsi, jonka voi rypyttää rennosti nilkalle.Tyylikkään mustan lisäksi Fun Sock -sukkia saa auringonkeltaisena, sähkönsinisenä sekä syklaaminpunaisena. Korkeiden korkojen kanssa Vogue Colore Funa Sock -sukat ovat näyttävät katseenvangisijat.
vogue_lacy_steps_2724_4_90_e

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt saavat sukat siis myös virallisesti olla makkaralla!

Lisätiedot:
www.nansogroup.com


Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti