Umami muualla Facebook

Julkaistu 5. 11. 2014 Teksti Tiia Koskimies 4 kommenttia Muoti ja kauneus

Vanha kunnon Nivea

Talvi on haastavaa aikaa iholle kun sää viilenee, huoneilma on kuivaa, iho altistuu isoille lämpötilavaihteluille ja päällä on paksusti vaatteita. Tämän vuoksi iho vaatiikin pimeänä vuodenaikana erityistä huolenpitoa ja kosteutusta. Omalle ihotyypille sopivalla kosteusvoiteella iho pysyy pehmeänä ja joustavana, olipa talven ohjelmassa hiihtoa, muuta pitkäkestoista ulkoilua tai vaikkapa avantouintia jääkylmässä vedessä.

NIVEA-kosteusvoiteista Nourishing Body Milk sisältää ainutlaatuisen Hydra IQ -ainesosan, joka todistetusti parantaa ihon luonnollista kosteustasapainoa. Kaikki Hydra IQ:n sisältävät NIVEA-kosteusvoiteet kosteuttavat ihoa jopa 24 tunnin ajan. Tämän lisäksi tuotteet parantavat ihon kykyä ylläpitää kosteustasapainoa.

Valitse kosteusvoide, joka on suunniteltu juuri sinun ihotyypillesi. Näiden tuotteiden avulla olet valmiina, kun talvi saapuu!

Tiia: Minulla on todella pintakuiva iho ja olen ollut laiska sitä kostuttamaan. Miten se onkin niin, että aina on olevinaan kiire jonnekkin muualle kuin missä sillä hetkellä on? Suihkun jälkeen kosteusvoidetta tulee usein leviteltyä vain huiskaisemalla. Päätin olla huolellisempi ja kokeilla näitä Nivean kuivan tai erittäin kuivan ihon tuotteita, joiden tuoksu tuo nostalgisia muistoja mieleen.

NIVEA Nourishing Body Milk
Maineikas NIVEA Nourishing Body Milk syväkosteuttaa ihoa. Ravitseva ja täyteläinen tuote sopii erityisen hyvin hilseileville ja rohtuneille alueille. Voide sisältää manteliöljyä, joka parantaa ihon luonnollista suojakerrosta. Suositushinta: 4,65 €/250 ml.

NIVEA Express Moisturising Body Lotion
NIVEA Express Moisturising Body Lotion on täydellinen tuote niille, jotka tarvitsevat nopeasti imeytyvän voiteen. Voiteessa on huomattavan kevyt koostumus, ja se sisältää merimineraaleja ja lootuksen raikasta tuoksua. Loistava tuote, kun haluat pukeutua nopeasti aamutoimien jälkeen. Suositushinta: 4,65 €/250 ml.

Tiia: Tämä tuote pitää minkä lupaa. Se imeytyi todella nopeasti. Liekö syynä sitten se, että ihoni on pinnaltaan todella ohut ja kuiva. Siihen tuntuu uppoavan kosteutusta vaikka kuinka paljon. Vieno lootuksen tuoksu tuntui ylelliseltä.

NIVEA Smooth Caring Body Lotion

NIVEA Smooth Caring Body Lotion tarjoaa pitkäkestoista hoitavuutta koko päiväksi. Sen rasvattoman tuntuinen koostumus sisältää nyt kaksinkertaisen määrän ravitsevaa sheavoita, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee ihosta silkinpehmeän. Voiteen levittämisen jälkeen pääset saman tien nauttimaan raikkaasta tunteesta ihollasi. Suositushinta: 4,65 €/250 ml.

Tiia: Levitin suihkun jälkeen kerrankin kaikessa rauhassa kahteen kertaan reilun kerroksen. Voidetta levittäessä voi samalla antaa sängyn kangistamille lihaksilleen kevyen ”hieronnan”. Aineenvaihdunta lähtee liikkeelle ja olo tuntuu voiteen levittämisen jälkeen virkistyneeltä.

NIVEA Repair & Care Body Lotion

NIVEA Repair & Care Body Lotion on suunniteltu talven herkistämälle iholle. Voide sisältää dekspantenolia, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Voiteen levittämisen jälkeen ihosi tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta. Suositushinta: 4,65 €/250 ml.

Tiia: Tuote lupaa kosteuden säilyvän iholla peräti 48 tuntia. Voiteen levittämisen jälkeen iholle levittyy ensin miellyttävä viileys. Kaikki tuotteet ovat juuri nyt, talven lähestyessä, erittäin ajankohtaiset. Uskon niistä olevan paljon iloa ulkoliikuntaa harrastaville ja vaikka avantouimareille!

Tuotteet ovat mielestäni edullisia ja riittoisia. Hauskaa, että Nivea on pärjännyt erittäin hyvin sellaisissakin tuotevertailuissa, joissa vastassa ovat olleet kaikkein kalleimpienkin brandien erikoistuotteet.

www.nivea.fi

www.facebook.com/niveasuomi

Tiedotteen välitti Akvamariini.


Aiheet: , , , ,

4 kommenttia

 1. Omenoiden ja mandariinien.

  Omenoiden ja mandariinien.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Minttu

  2. 12. 2014 13.09

 2. Tuore munkin tuoksu.

  Tuore munkin tuoksu. Mummulla on tapana tehdä munkkeja kaikkiin juhliin vieläkin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sittis

  2. 12. 2014 19.54

 3. Kyllä se on

  Kyllä se on joulukuusen tuoksu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  HANSU

  3. 12. 2014 20.36

Kirjoita kommentti