Umami muualla Facebook

Julkaistu 20. 1. 2014 Teksti Umami Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Steriilikosmetiikka hellii herkintäkin ihoa

Steriilipakatut kasvo- ja vartalovoiteet tuovat helpotusta niin atoopikolle kuin kenen tahansa talven koettelemalle kuivalle iholle. Hajusteettomat, lisäaineettomat ja parabeenittömät steriilit hoitovoiteet sisältävät vain välttämättömät ainesosat ihon kosteuttamiseen, hoitamiseen ja rauhoittamiseen.

Elintarvike- ja lääketeollisuudesta tutut steriilituotteet ovat vihdoin löytäneet tiensä myös ihonhoitoon. Pierre Fabren A-derma-sarjan uusi Exomega Cream DEFI -voide on steriloitu valmistuksen yhteydessä.

– Tuotantomateriaalit ovat täydellisesti steriloituja ja myös voidemassa steriloidaan. Voidemassa myös pakataan steriileissä olosuhteissa lääketeollisuuden standardeja noudattaen, sanoo farmaseutti Heidi Tuukkanen Oriolalta.

Steriilissä tuotteessa ei ole mikro-organismeja ja patentoitu korkkimekanismi estää hapen ja bakteerien tunkeutumisen voidepakkaukseen pitäen tuotteen täysin puhtaana koko sen käytön ajan.

– Steriili voide on herkälle iholle turvallisin valinta, sillä se minimoi ihoärsytyksen ja ei-toivottujen reaktioiden riskin. Steriilivoide auttaa, kun pelkkä perushoito ei riitä.

A-Derma Exomega Cream DEFI 200 ml imagokuva

 

Apua luonnosta, luonnon ehdoilla

A-derma-voiteiden vaikuttava aine on ainutlaatuinen Rhealba®-kaura, jonka ihoa rauhoittavat ja hoitavat ominaisuudet ovat syynä juuri sen valitsemiseen yli 80 kauralajikkeen joukosta. Kasvi kasvaa vain Lounais-Ranskassa, jossa sitä tuotetaan voiteita varten.

– Rhealba®-kauraa viljellään luonnonmukaisesti, tiukkojen sääntöjen mukaan. Lannoitusaineet, tuholaismyrkyt, kasvinsuojeluaineet ja sienimyrkyt ovat kiellettyjä, Tuukkanen sanoo.

Kauran kasvatusmenetelmä on patentoitu. Kiertävää viljelytekniikkaa käyttämällä säästetään ympäristöä.

– Esimerkiksi vettä käytetään säästeliäästi. Tuotantokeskus on lähellä itse viljelyksiä, joten pitkille kuljetuksille ei ole tarvetta. Kaiken kaikkiaan järjestelmä on paitsi ekotehokas myös eettisesti rakennettu.

 

Lähde: Oriola


Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti