Umami muualla Facebook

Julkaistu 28. 10. 2014 Teksti Uutuudet, kuvat Gillette Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Giletteltä höylä miesten vartalokarvoituksen poistoon

Gillette lanseerasi maailman ensimmäisen miesten vartalokarvoituksen poistoon suunnitellun höylän.

Vartalokarvoitustaan ajelevien ja siistivien miesten määrä on kasvanut viime vuosina, ja myös monet suomalaismiehet käyttävät höyliä muuhunkin kuin parranajoon. Gillette tuo markkinoille höylän, joka on suunniteltu myötäilemään täydellisesti vartalon muotoja ja antamaan hellän ajon kasvoja herkemmille ihon alueille. Hellyyttä ja tarkkuutta lisääviä uusia ominaisuuksia ovat esimerkiksi pyöristetty teräosa, kolme suojaavaa ja kosteuttavaa nauhaa sekä kätevä non-slip -kahva, josta saa pitävän otteen myös suihkussa.

Suomalaiset miehet ovat globaalin trendin mukaisesti alkaneet ajella ja siistiä vartaloaan, selviää Gilletten yhteistyössä tutkimusyritys Normin kanssa tekemästä tutkimuksesta*. Yleisin syy vartalokarvoituksen siistimiseen on henkilökohtainen hygienia; yli puolet vartalokarvoitustaan siistivistä suomalaismiehistä (53 %) ajaa karvojaan tästä syystä.

Gillette vastaa tähän trendiin tuomalla markkinoille ensimmäisen miehen vartalolle tarkoitetun höylän: Gillette BODYn. Vartalon iho on kasvojen ihoa herkempi ja kuivempi, ja Gillette BODY onkin suunniteltu erityisesti tarjoamaan hellävaraisen ajon.

”Yleisesti uskotaan miesten olevan entistä kiinnostuneempia ulkonäöstään, ja vartalokarvoituksen siistiminen onkin kasvava trendi myös miesten keskuudessa. Tänä päivänä monet miehet käyttävät partahöyliään muuallekin kuin kasvoihin. Siksi lanseeraamme tähän kasvavaan tarpeeseen suunnitellun, erityisesti miesten vartalolle sopivan höylän”, sanoo Gilletten tuotepäällikkö Gustav Hernebrandt.

Gillette vartalohöylä

Gillette BODY -höylän tärkeimmät ominaisuudet:

Maailmanlaajuisen tutkimuksen mukaan 56 % miehistä ja 65 % naisista uskoo miesten kiinnittävän aiempaa enemmän huomiota vartalonsa siistimiseen. Lisäksi 63 % maailman naisista on sitä mieltä, että miesten tulisi ehdottomasti siistiä tiettyjen vartalonsa alueiden karvoitusta. Vastaava luku miesten osalta on 74 %.**

Suomalaisille miehille tärkeimmät syyt siistiä vartaloaan ovat: (1) vartalo tuntuu hygieenisemmältä, (2) ei pidä vartalon karvoituksen ulkonäöstä ja (3) ei pidä siitä, miltä vartalon karvoitus tuntuu.*

Gillette BODY -höylän ovat  suositushinta on 11 euroa.***


* Lähde: Pohjoismaiset parranajotottumukset, Normin tekemä tutkimus, 24.3.2013
** Lähde: Global Body Grooming Trends Online Survey, Ipsos and Ketchum Global Research & Analytics, 4.5.2013
*** Lopullinen hinta riippuu jälleenmyyjästä.


Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti