Umami muualla Facebook

Julkaistu 28. 8. 2012 Teksti Uutuudet, kuvat Gina Tricot Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Gina Tricot lanseeraa kenkämalliston

Gina Tricot ottaa jälleen askellen eteenpäin ja lanseeraa kenkämalliston. Muotiketju tuo lokakuussa markkinoille ensimmäisen kenkämallistonsa, jonka painopiste on syksyn juhlissa.

Gina Tricot’n vuosi alkoi urheilumalliston lanseerauksella ja sitä seurasi meikki- ja kauneustuotesarja. Nyt syksyllä Gina Tricot lanseeraa ensimmäisen oman kenkämalliston. Kahdestatoista juhlavasta mallista koostuva mallisto tulee myyntiin valituissa myymälöissä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa sekä verkossa osoitteessa www.ginatricot.com lokakuussa. Tuotteiden hinnat vaihtelevat pääasiassa 29,95 ja 49,95 euron välillä, ja niiden valmistuksessa on käytetty sekä nahkaa, että synteettisiä materiaaleja.

Myöhemmin tänä talvena tulee myyntiin myös toinen pieni kenkämallisto, jota laajennetaan keväällä useammissa myymälöissä myytäväksi suuremmaksi valikoimaksi.

– Meille muotialan yrityksenä tällainen kehitys tuntuu itsestään selvältä. Haluamme tarjota muodista kiinnostuneille naisille mahdollisuuden ostaa koko asunsa meiltä. Kengät ovat merkittävä osa joka naisen vaatevarastoa, ja odotamme tätä uutta askelta innolla, sanoo osto- ja muotoilujohtaja Anna Appelqvist.


Aiheet: , , , ,

Kirjoita kommentti