Umami muualla Facebook

Julkaistu 28. 8. 2012 Teksti Uutuudet, kuvat Helly Hansen Yksi kommentti Muoti ja kauneus

Helly Hansenin jalkineet kruunaavat syystyylin

Skandinaavista muotoilua ja omia teknologioita yhdistävä Helly Hansenin jalkinemallisto soveltuu täydellisesti pohjoismaiseen vaihtelevaan säähän. Ulkonäöstä ei tingitä loskassakaan, sillä kartanohenkisen malliston jalkineet hehkuvat lämpimissä oljenkeltaisen ja kahvinruskean sävyissä. Kengät on suunniteltu monipuoliseen käyttöön niin metsäpolulle kuin kaupunkiin.

Jalkineiden pintamaateriaalina käytettävä korkealuokkainen vedenkestäväksi käsitelty nahka ja Helly Tech Performance® – sarjassa käytettävä Helly Tech® -kalvo suojaavat jalkoja kosteudelta. Helly Grip® -pohja puolestaan pitää kengän tukevasti maassa liukkaallakin alustalla.

Käytännöllinen ei tarkoita tylsää ­– kauniit detaljit kruunaavat jalkineet

Skandinaavinen suunnittelu näkyy Helly Hansenin kenkien ajattomassa tyylissä – kengät soveltuvatkin niin kaupungin vilinään kuin metsäretkelle. Syksyn ja talven kartanohenkinen mallisto on saanut vaikutteita myös saamelaiskulttuurista. Klassisen valkoisen, harmaan ja mustan lisäksi kengät hehkuvat syystalvella lämpimissä ruskean sävyissä. Katukuvasta voi bongata mm. oljenkeltaista ja espresson ruskeaa. Jalkineissa on käytännöllisyyden lisäksi panostettu kauniisiin yksityiskohtiin.

Korkeavartinen, ylös asti nauhoitettava Solli Tall Boot -saapikas pukee jalat tyylikkäästi niin farkkupäivänä kuin hameenkin kanssa. Matalavartisen Iskoras-saappaan turkisreunusta kiertävä revontulikuviointi on saanut inspiraationsa norjalaisesta käsityöperinteestä. Iskoras antaakin ilmettä usein yksiväriseen talvipukeutumiseen. Pitkävartinen, saapikkaan nauhoitusta myöten väritykseltään yhdenmukainen Skuld 3-jalkine houkuttelee varpaita viileänä pakkaspäivänä. Varren tikkaus viimeistelee linjakkaan tyylin.

Sporttista katumuotia edustavat puolestaan The Forester ja Berthed 3, jotka molemmat tarjoavat täyden sääsuojan. Kenkien hengittävä ja vedenkestäväksi käsitelty nahka on luonnollinen materiaali kuluttavaankin käyttöön.

Yli 130 vuoden kokemuksella huippulaadukkaita jalkineita

Helly Hansen on kehittänyt ainutlaatuisia teknologioita jo vuodesta 1877 lähtien. Jalkineissa hyödynnetään Helly Tech XP® – kalvoa, joka takaa kuivat ja lämpimät jalat märälläkin kelillä.  Helly Grip -pohjan ansioista kenkä on puolestaan turvallinen liukkaallakin asfaltilla tai märällä kalliolla. Helly Grip -pohjassa yhdistyvät purjehdus- ja ulkoilukenkien parhaat ominaisuudet, jotka tekevät pohjasta kulutusta kestävän ja liukkailla pinnoilla erittäin pitävän.

Lynx -talvikengissä on hyödynnetty myös juoksukengistä tuttua teknologiaa: kantapään alle sijoitettu C-Zonesekä C-Zone+-massavaimennukset päkiän alla vaimentavat tehokkaasti askelluksen iskua. Liikkuminen kengillä on kevyttä ja mukavaa kovallakin alustalla.

Tuotetiedot

Helly Hansen Solli Tall Boot on klassinen korkeavartinen saapas. Kenkä on valmistettu vedenkestäväksi käsitellystä nahasta ja pohjassa on käytetty Helly Grip -ominaisuutta, joka helpottaa liikkumista liukkaallakin säällä. Värivaihtoehdot: oljenkeltainen ja espresson ruskea. Koot: 37-43. Suositushinta: 180,00 euroa.

Helly Hansen Iskoras on lämmin ja mukava puolivartinen saapas, joka on suunniteltu erityisesti talvikeleille. Lämmin sisus ja vedenkestäväksi käsitelty nahka suojaavat mukavasti kylmältä. Norjan kulttuuri ja perinteet ovat toimineet kengän persoonallisen kuosin inspiraationa. Värivaihtoehdot: keskiruskea ja harmaa. Koot: 37-43. Suositushinta: 150,00 euroa.

Helly Hansen Skuld 3 on valmistettu vedenkestäväksi käsitellystä nahasta ja pohjassa on pohjassa on käytetty Helly Grip -ominaisuutta, joka helpottaa liikkumista liukkaallakin säällä. Kenkä soveltuu hyvin talvikäyttöön lämpimän sisävuorensa ansioista. Tyylikäs korkeavartinen saapas sopii hyvin kaupunkikäyttöön. Värivaihtoehdot: keskiruskea, valkoinen ja musta. Koot: 37-43. Suositushinta: 170,00 euroa.

Helly Hansen Lynx on erinomainen talvikenkä lukuisten teknisten ominaisuuksiensa ansioista. Kengässä käytetään muun muassa Thermolite® 400 -vanua, joka tekee kengästä samalla lämpimän ja hengittävän. Värivaihtoehdot: valkoinen. Koot: 37-43. Suositushinta: 165,00 euroa.

Helly Hansen The Forester on valmistettu vedenkestäväksi käsitellystä nahasta. Kenkä sopii hyvin syksyyn ja talveen. Helly Grip -pohjan ansioista kenkä pitää hyvin liukkaallakin alustalla. Värivaihtoehdot: beige, espresson ruskea ja harmaa. Koot: 37-43. Suositushinta: 115,00 euroa.

Helly Hansen Berthed 3 on erinomainen vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön. Kenkä on valmistettu vedenkestäväksi käsitellystä nahasta ja pohjassa on käytetty Helly Grip -pohjaa, jonka ansioista kenkä on turvallinen liukkaallakin säällä. Värivaihtoehdot: kullanruskea, ruskea ja harmaa. Koot: 37-43. Suositushinta: 125,00 euroa.

Vuonna 1877 Norjassa perustetun Helly Hansenin juuret ovat Skandinaavisessa merenkulkuperinteessä. Vaatteet suunnitellaan kestämään Pohjoismaiden vaihtelevissa sääolosuhteissa. Helly Hansen kehitti ensimmäisenä vedenkestävän joustavan ulkoiluvaatemateriaalin. Nykyisin Helly Hansen vaatettaa mm. yli 35 hiihtokeskuksen tuhansia työntekijöitä. Malliston ulkoilu- ja urheiluvaatteita, kenkiä, aluskerrastoja ja asusteita sekä vesiurheiluun ja ulkoiluun sopivia vaatteita ja varusteita myydään yli 40 maassa. Lisätiedot www.hellyhansen.com


Aiheet: , , , ,

Yksi kommentti

 1. Laadukkaita näillä on

  Laadukkaita näillä on mukavaa liikkua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pirkko

  9. 9. 2012 8.08

Kirjoita kommentti