Umami muualla Facebook

Julkaistu 19. 4. 2012 Teksti Uutuudet Ei kommentteja Muoti ja kauneus

Pukeudu romanttisesti kevään juhliin

Suomeen rantautuneet supersuositut ja laadukkaat naisten Cream- ja tyttöjen Creamie-vaatemallistot ovat pienen Sisustajantaivas-lifestylemyymälän kermaa. Nämä tanskalaiset vaatemallistot edustavat naisellisen romanttista ja jossain määrin boheemia pukeutumistyyliä.

Yksi tämän hetken voimakkaista vaatetrendeistä on nostalgia, eli menneen maailman romantiikan ja glamourin kaipuu, jota ilmennetään pukeutumisessa.

Viehkeä ja romanttinen Cream

Naisten Cream-mallisto on tanskalaista designea parhaimmillaan. Cream on erittäin naisellinen ja romanttinen brändi. Sille on ominaista pehmeän utuiset, klassiset värisävyt, huolitellut yksityiskohdat, hyvin toisiinsa sointuvat asut ja varsin kohtuullinen hintataso. Mallistossa on mekkoja, hameita, toppeja ja puseroita, ja niistä löydät röyhelöitä, rusetteja, pitsiä, nauhoja, kuvioita ja kauniita poimuja.

Vaatteet käyvät hyvin erilaisille vartalotyypeille, koska niissä on sopivasti väljyyttä kriittisissä paikoissa, mutta toisaalta ne korostavat upeasti naisellisia muotoja.

Pikkuprinsessojen Creamie

Creamien tyylissä on juuri tätä vanhan ajan kaivattua henkeä. Creamien lastenvaatteet sopivat tytöille erinomaisesti sekä arkeen että juhlaan. Niiden hintataso on myös kohtuullinen moneen muuhun laadukkaaseen huippumerkkiin verrattuna.

Creamien vaatteiden ostaminen on myös helppoa, sillä voit  yhdistää periaatteessa minkä tahansa vaatteen mihin tahansa toiseen vaatteeseen, värit sopivat aina yhteen. Vaatteiden  värimaailma on seesteinen ja tyyni, eikä vaatteen tyyli vanhene koskaan. Creamie-vaatteet sopivat myös tämän päivän kierrätysajatukseen, sillä niistä saa hyvän hinnan vielä käytettynäkin. Toinen asia tietysti on, haluaako niitä myydä vai jättää vintille odottamaan lastenlapsia :)

Näin pääset ostoksille putiikkiin

Vaikka aukioloaikamme ovat putiikissa rajalliset (ma-ti closed, ke-pe 15-18, la 11-13.30), avaamme putiikkimme asiakkaillemme 24 h, kuten vanhaan aikaan kyläkaupalla oli tapana. Tämä onnistuu lähes aina, sillä asumme Wanhan Huonekalutehtaan naapurissa. Sovi sinulle sopiva ostosaika joko sähköpostitse tai puhelimitse asiakaspalvelu@sisustajantaivas.fi tai +358 44 2230455.

Putiikissa ostaminen onnistuu myös niin, että saat laskun kotiisi sähköpostilla.

Sisustajantaivaan putiikki
Wanhan huonekalutehtaan II krs
Koivumäentie 8, 00680 Helsinki

www.sisustajantaivas.fi

Artikkelin toimitti ja kuvat välitti Kristiina Kilpala.


Aiheet: , , , , , ,

Kirjoita kommentti