Umami muualla Facebook

Julkaistu 4. 3. 2011 Teksti Umami, kuvat Michaela Björklöf Ei kommentteja Michaela

Companys on nyt Kampissa!

Ensimmäinen Companys vaateliike avasi ovensa  Kampin ostoskeskuksessa. Companys tarjoaa asiakkailleen pohjoismaisen tyylikästä muotia. Valikoimasta löytyy naistenvaatteita kuten esimerkiksi Tiger of Sweden ja Designer´s Remix Collection. Eri laatubrändejä tarjoava liike yllättää valinnoillaan ja lukuisilla  yhdistelymahdollisuuksilla. Konseptin kannalta on tärkeää, että useat vaatemerkit löytyvät saman katon alta ja ovat helposti saatavilla.

Kamppiin Companys tuo kuusi merkkiä, jotka kaikki tavalla tai toisella edustavat linjakasta ja klassista skandinaavisuutta. Liikkeessä ovat edustettuina InWear, Part Two, Tiger of Sweden, Designers Remix Collection, Saint Tropez sekä Soaked in Luxury.

Companys on euroopanlaajuinen, etupäässä Skandinaviassa toimiva naisten muotivaatteita myyvä franchise-ketju. Liikkeitä on yhteensä 33. Companys on osa laajempaa IC Companys A/S-vaatetuskonsernia joka toimi viime vuonna yli 40 maassa yli 460€ milj. liikevaihdolla. IC Companysin markkinoimia brändejä ovat muun muassa Peak Performance, Jackpot, Tiger of Sweden, Cottonfield, Matinique, Part Two, Saint Tropez, By Malene Birger, Soaked in Luxury ja Designers Remix Collection. Yli 25 vuoden historialla, IC Companys A/S työllistää yli 2 200 henkeä ja toimittaa tuotteita yli 11 000 myyntipisteeseen.


Aiheet: , , , , , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti