Umami muualla Facebook

Julkaistu 6. 10. 2011 Teksti Umami 2 kommenttia Michaela

Investoi vanhaan

Olen hulluna vanhoihin tavaroihin oli sitten kyse vaatteista, asusteista tai huonekaluista. Bukowskin huutokaupan nettisivuilta käyn usein kuolaamassa mitä yleellisimpiä antiikki ja vintage esineitä. Vielä en ole uskaltautunut huutokauppaan, mutta haaveilla saa. Riippuen huutokaupasta yksityishenkilöt ja yritykset huutokauppaavat myös edellisen kauden designtuotteita mistä voi esimerkiksi bonggata Alexander Mc Queenin, Miu Miun tai Dsquaredin asusteita. Varsinkin laukut ja korut menevät kaupan , ja asiantuntijat tutkivat jatkuvasti alaansa, joten piraattikopiota ei tule huutokaupassa vastaan. Tukholmassa pidetty Vintage&Jewellery – huutokauppa paljasti mitä herkullisempia asusteita ja keräsin pari eri tyylilajin kokonaisuutta tänne.

Aikaisemmin olin sitä mieltä, että huutokaupat ja antiikkimarkkinat kiinnostavat vain keski-ikäisiä alan harrastajia. Joko olen itse  ikääntymässä tai sitten on huutokauppa muuttunut trendikkääksi tavaksi ostaa laatua ja designiä. Haluan ehdottomasti uskoa jälkimmäiseen. Laadukkaat vaatteet ja asusteet kestävät aikaa, samoin kuten huonekalut ja taide. Niiden jälleenmyynnin arvo on huomattavasti parempi kuin halpistuotannon.

Vintagetakki sopii  Alexander Mc Queenin saappaiden ja Dsquaredin laukun kanssa

Kuvat: Bukowski

Harmittaa hieman, etten itse lähtenyt seuraamaan huutokauppaa Tukholman Östermalmiin 4-5.lokakuuta, onneksi modernin designin ja taiteen ystäville on tarjolla 25-27. lokakuuta  maalaustaiteen huipputeoksia, kiehtovimmat huonekalut,  matot ja grafiikkaa. Lisätiedot täältä: Moderna huutokauppa


Aiheet: , , , , , ,

2 kommenttia

 1. Ihana 1920-luvun muata

  Ihana 1920-luvun muata mekko

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Meevu

  9. 10. 2011 17.34

 2. Ulsa on kyllä

  Ulsa on kyllä tosi magea!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lomalta palannut

  12. 10. 2011 15.00

Kirjoita kommentti