Umami muualla Facebook

Julkaistu 5. 2. 2011 Teksti Umami, kuvat Charlotta Vilamo Ei kommentteja Michaela

Stockholm Fashion Week 2011: Beckmans

Muotiviikko täällä Tukholmassa on ohi ja aika meni liiankin nopeasti. Valitettavasti en ehtinyt laittaa kuvia tänne samaan tahtiin kun olin ajattellut – juoksimme valokuvaajan kanssa yhdestä paikasta toiseen ja parhaimmillaan näimme yli 7 näytöstä päivän aikana. Rankkaa puuhaa mutta hyvin inspiroivaa ja hauskaa. Tukholmalaiset osaavat arvostaa kotimaisuutta ja omia suunnittelijoitaan sillä  näytökset olivat täpösen täynnä, oli kyseessä sitten uusi tuttavuus kuten Altewai.Saome tai tunnettu Tiger of Sweden.

Eturiveissä istuivat aina muodin suurvaikuttajat; ruotsalaiset bloggarit, lehdistö sekä kansanväliset muodin vaikuttajat aina Kanadasta Espanjaan.
Yksi mielenkiintoisimmista näytöksistä oli Beckman College of Design – koulun toisen vuoden opiskelijoiden muotinäytös. Tämä oli Mercedes-Benz Fashion Weekin ainoa ei-kaupallinen näytös ja taatusti eniten huomiota herättävä. Materiaalivalinnat ja tekstiilivalmistus tekniikat olivat kokeellisia ja innovatiivisia – uskon, että monet trendit ja ideat syntyvät juuri näin. Inspiraatiota mallistoihin oli haettu muun muassa nomadikulttuurista ja näimme sulkia, tupsuja ja muovisia housuja. Kaiken kaikkiaan näyttävä show!

Beckmans Designhögskola


Beckmans Designhögskola, Sveriges mest ansedda modeutbildning,  presenterade en makalös modevisning på Fashion Week i Stockholm. Tolv studenter presenterade sina enskilda kollektioner där de experimenterat med olika textiltillverkningsmetoder och material.

Lisää kuvia osoitteesta/mer bilder finns här: http://stylishconfessions.blogspot.com


Aiheet: , , , , , , ,

Kirjoita kommentti