Umami muualla Facebook

Julkaistu 27. 1. 2010 Teksti Umami, kuvat Copyright Michaela Björklöf 4 kommenttia Michaela Björklöf

Trendikäs turkishattu!

Turkishattumania on tulossa! Maailmalla vannotaan jo turkishatun nimeen ja Suomestakin löytynee mahtavia yksilöitä. Turkishattua kannattaa metsästää kirppareiltä, mummon vintiltä ja turkisliikkeistä . Tekoturkis on myös hyvä vaihtoehto ja lämmittää hyvin talvellakin.

Turkiksen kanssa valtava turkishattu on aavistuksen liikaa. Turkishatun pariksi kannattaa siksi valita ihan tavallinen lämmin talvitakki ja lähteä kaupungille. Nämä seuraavat julkkikset näyttävät mallia kuinka astellaan parrasvaloihin tyylikkäänä turkishattu tärkeimpänä asusteena: Rihanna, Elle McPherson ja lukuisat muut kuten esim. Madonna.

Siskontyttöni Sofia löysi nämä turkishatut kirppariltä ja lupautui esittelemään löytönsä kuvien keraa. Kiitos Sofia =)

Läpällinen turkishattu

IMG_0018

IMG_0019

Hauska rusetti piristää muuten mummomaista hattua =)

IMG_0016


Aiheet: , , , , , , , , ,

4 kommenttia

 1. Ljuuuvliga hattar!

  Ljuuuvliga hattar!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Syrran

  28. 1. 2010 8.11

 2. Hienoa, hienoa. Itse

  Hienoa, hienoa. Itse ostin ekan turkishattuni jo viime heinäkuussa, kirppikseltä. joulukuussa ostin toisen, valkoisen jäniksen Tallinnasta. Aivan mahtavaa. Syksyllä käytin ruskeata aurinkolasien kanssa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Paula

  28. 1. 2010 20.11

 3. Ihmettelen miten fiksut,

  Ihmettelen miten fiksut, nuoret ihmiset vieläkin ihailevat turkisten käyttöä muodin vuoksi, kun tietävät (tai ainakin pitäisi tietää) turkistarhauksen epäeettisyydestä. Valeturkikset ovat kyllä vaihtoehto, mutta niidenkin kohdalla kannattaisi ehkä tarkistaa tuotantomenetelmien ekologisuus. Kyllä turkiksia ihailla sopii mutta mieluiten elävien eläinten päällä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pia

  23. 2. 2010 21.40

 4. Jotenkin on alkanut

  Jotenkin on alkanut ällöttämään nuo turkis-jutut koska uutiskynnys taas on ylitetty ja kaameat kuvat todellisuudesta on tv:ssä nähty. Jos asia ei ole vähään aikaan esillä niin suuri yleisö unohtaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  imoKoiras

  23. 6. 2010 11.20

Kirjoita kommentti