Umami muualla Facebook

Julkaistu 7. 5. 2009 Teksti Päätoimittajat Ei kommentteja Pääkirjoitus

Kesä tulee ja Umami kehittyy ja kasvaa!

Käsillä on ehkä vuoden herkin aika. Luonto herää pitkän talvihorroksen alta ja siistii paikat heleän vihreiksi.

Valoa riittää ja tuulikin muuttuu pikkuhiljaa pehmeäksi. On mahtavaa kun ruokailunkin voi taas pitkästä aikaa siirtää ulos. Ulkona syödessä ruoka maistuu paremmalta ja ruokasalin seinät ulottuvat horisonttiin saakka.

Umamissa otamme lähestyvän kesän vastaan riemumielin. Suvivirsi koskettaa, kuten kauneimmat joululaulut. On liikuttavaa katsoa juhlapukuisia, innostuneita lapsia valmistautumassa kesäloman iloihin.

Valkolakit ansaitsevat juhlansa, mutta toki kaikki muutkin ammatteihin valmistuvat. Opiskelu on rankkaa uurastusta, sen päättyminen ja työelämään siirtyminen ovat aina juhlan paikka. Juhlia täytyy maistereiden ja tohtoreiden lisäksi myös ammattikouluista valmistuneita nuoria, hekin ovat kaikki juhlansa ansainneet. Julkaisemme kimaran reseptejä juhlaleivonnaisista, erityisesti suolaisista ja makeista kakuista avuksenne juhlajärjestelyihin.

Umami elää lukijoiden mukana, olemme iloisia runsaasta palautteesta ja siitä, että olette viihtyneet seurassamme. Uudistamme sisältöä jatkuvasti ja seuraamme tarkalla silmällä maailman trendejä ja tapahtumia. Välitämme ne teille Umamissa tuoreeltaan. Kaikki toiveet ja palautteet ovat edelleen tervetulleita. Muistakaa myös keskustelufoorumi, jossa sana on vapaa.

Hyvät vakituiset bloggaajamme jatkavat juttujen tekoa, mutta uusiakin on tulossa! Paneudumme lähiaikoina mm. muotiin uusin voimin ja entistä tarmokkaammin.

Kesä on viherpeukaloiden aikaa. Teemme runsaasti juttuja kesän mittaan kaikille puutarhasta, kukista ja kasveista kiinnostuneille.

Upeaa juhla-aikaa teille kaikille!

Mervi ja Tiia

Kuva © Sangiorzbo… | Dreamstime.com


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti