Umami muualla Facebook

Julkaistu 8. 3. 2009 Teksti Päätoimittajat Ei kommentteja Pääkirjoitus

Kevät on pian täällä

Pian kevätaurinko sulattaa hanget ja jäät. Luonto herää uuteen kasvukauteen. Se on aina yhtä uutta, ihmeellistä ja ihanaa.

Koskaan ei voi kyllästyä ihastelemaan luontoa, kun maasta työntyy taas kasvilaji toisensa jälkeen, ja kuolleen näköisiin puihin puhkeavat lehdet.

Kevät huumaa ja hurmaa

Kevät kukkii, tuoksuu ja soi. Linnut etsivät kumppaneitaan ja laulavat aamusta yöhön. Ensin talitintti aloittaa kevätlaulunsa, pian mustarastaan huilu soi jo voimakkaasti ja aivan kohta myös satakieli livertelee monimutkaisia trillejään. Kuu kiurusta kesään, puoli kuuta peipposesta. Ensimmäiset peipposetkin on jo nähty lintulaudalla Hangossa.

Elä kiihkeästi kevättä

Valoisuus häikäisee, kun pimeään tottuneet silmät koettavat sopeutua kirkkauteen. Valoisat aamut, illat ja yöt tuntuvat aina vain ihanammilta. Tästä kaikesta kannattaa nauttia nyt täysillä.

Umami elää jo kiihkeästi kevättä. Julistimme kuvauskilpailun, josta voit lukea tarkemmin artikkelista Oi ihana kevät…Osallistu kisaan, voit voittaa hienon palkinnon. Lisäksi Umamissa on usein muitakin kilpailuja ja arvontoja, joihin voit osallistua!

Umami tuo elämääsi iloa ja virikkeitä

Umamista voit lukea mielenkiintoisia juttuja koko elämän kirjosta. Tulossa on runsaasti ruoka-, sisustus-, muoti- ja vapaa-ajanjuttuja. Turva- ja talousosiossa saamme hyödyllistä lakitietoa varatuomari, asianajaja Jukka Oinoselta. Umamissa aloittaa bloginsa mielenkiintoinen ja värikäs persoona, jonka tapahtumarikkaasta elämästä on kiva lukea. Kerromme myös uusista kirjoista, elokuvista, näyttelyistä, levyistä, tapahtumista ja  tuoteuutuuksista. Näin, hyvä lukijamme, saat runsaasti virikkeitä itsellesi ja monipuolista tietoa ajankohtaisista asioista.

Aloita keskusteluja ja anna palautetta

Oletko huomannut, että Umamissa on uusi keskustelupalsta? Voit itse avata siellä keskustelun, mistä tahansa itseäsi kiinnostavasta tai askarruttavasta asiasta! Luodaan yhdessä Umamiin vilkas ja kiinnostava keskustelufoorumi! Kerro myös ystävillesi tästä mahdollisuudesta ja voitte yhdessä aloittaa keskustelun, johon sitten monet muut voivat osallistua.

Oletko huomannut, että artikkelien perässä on nappulat, joista voit välittää juttuja ystävillesi! :)

Anna meille palautetta ja kerro toiveistasi Umamin suhteen!

Umamia elämääsi!

Mervi ja Tiia

Artikkelin avauskuva © Crossi | Dreamstime.com


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti