Umami muualla Facebook

Julkaistu 23. 6. 2008 Teksti Päätoimittajat, kuvat Sakari Majantie 6 kommenttia Pääkirjoitus

Umami.fi – uusi, kiehtova lifestylejulkaisu sinulle nainen!

Vuosi sitten keskustelimme puhelimessa, kun puhe kääntyi kiinnostavaan aiheeseen – yhteisen ruokablogin perustamiseen. Innostuimme ja aloitimme ideoinnin tosimielellä. Mietimme, että jospa tuottaisimmekin naisille suunnatun lifestylejulkaisun, joka sisältää ruokajuttujen lisäksi myös muita kiinnostavia aiheita. Nyt unelmamme on toteutunut. Malja sille!

Verkkoon syntyi julkaisu nimeltään Umami.fi, hyvän maun tuoja! Saimme mukaan joukon idearikkaita, innostuneita ja kokeneita tekijöitä, joiden kanssa suunnittelemme ja toteutamme Umamiin monipuolista ja mielenkiintoista sisältöä juuri sinulle.

Yksi tärkeä osa sisältöämme ovat ruokaohjeet. Ne ovat ajankohtaisia, helppoja ja huolella testattuja. Viemme sinut myös ostoksille mielenkiintoisiin kauppoihin, neuvomme raaka-aineiden valinnassa ja käsittelyssä. Herkuttelemme kun on herkkujen aika, mutta tarjoamme myös ideoita edullisten ruokien valmistamiseksi.

Teemme parhaamme, että sisällöstä tulee monipuolista ja mielenkiintoista, herkullista ja maistuvaa, runsaasti umamia sisältävää.

Kokkaamisen lisäksi sisustamme, katamme, stailaamme muuttujia, esittelemme uutuuksia, käymme leffassa, näyttelyissä, teatterissa, konserteissa, ravintoloissa, kahviloissa, luemme kirjoja, hoidamme puutarhaa, pihaa, parveketta ja kotia, mökkeilemme, liikumme, teemme käsitöitä, shoppailemme, hemmottelemme itseämme, nautimme elämästä, annamme hyödyllistä käytännön lakitietoutta, tulemme tekemään kanssasi teemamatkoja ja ideoimme juttuja kaikesta, mikä meitä naisia ikinä kiinnostaakaan.

Toisin sanoen teemme parhaamme, että sisällöstä tulee monipuolista ja mielenkiintoista, herkullista ja maistuvaa, runsaasti umamia sisältävää! Umami.fi haluaa tuoda uutta makua ja iloa elämääsi!

Meille on erityisen tärkeää tuottaa julkaisuamme yhdessä sinun kanssasi. Anna palautetta ja kerro juttutoiveitasi sekä -ideoitasi! Umami.fi on myös mielenkiintoisten keskustelujen foorumi ja ihmisten kohtauspaikka, jossa tulet viihtymään.

Ota Umami.fi päivittäiseksi käyntikohteeksi, missä voit virkistäytyä ja käydä keskustelemassa sekä hakemassa hyviä ideoita elämääsi! Olet lämpimästi tervetullut seuraamme!

Umamia elämääsi!

toivottavat päätoimittajat
Tiia ja Mervi


6 kommenttia

 1. Täällä Jyväskylässäkin nousee

  Täällä Jyväskylässäkin nousee onnittelumalja,
  ONNEA!

  Olet Mervi löytänyt hienon väylän näyttää osaamistasi ja tyylikkyyttäsi! Tämä idea saa varmasti ilmaa siipiensä alle!
  Myötätuulta hankkeisiinne Teille molemmille päätoimittajille!

  Terveisin Riitta Suominen

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Riitta

  30. 6. 2008 21.52

 2. Hienoa, kerrassaan hienoa!

  Hienoa, kerrassaan hienoa! Olen luonut nopeasti silmäyksen sivuille ja ensivaikutelma on, että selkeän, helppolukuisen ja innostavan kokonaisuuden olette saaneet kokoon. Tästä linkistä tulee varmaan jokapäiväinen vierailukohde! Kiitos!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Saija

  1. 7. 2008 8.05

 3. Kiitos Tiia ja

  Kiitos Tiia ja Mervi vaivannäöstä meidän kaikkien eteen! Tulen viemään eteenpäin tietoa Umamista ja uskon lukijoita tulevan pikaisesti lisää!
  Nauttikaa nyt kesästä – sääennustajat (sammakonsilittäjät, koivunkerkkojen katsojat, yms.)lupailevat aurinkoista elokuuta – kaikki on siis vielä edessäpäin!
  Terv. Laura (Karikoski)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Laura Karikoski

  8. 7. 2008 14.53

 4. Selkeää ja kaunista

  Selkeää ja kaunista
  Onnea Mervi & co !! Selkeät ja kauniit sivut, joilta löytyy mielenkiintoista ja mukavaa asiaa. Tulen vierailemaan varmasti säännöllisesti. Tuttuja kasvoja artikkeleiden lomassa :)
  Hyvää kesän jatkoa ja onnea jatkossa.
  terv Leena

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Leena Korkia-aho

  16. 7. 2008 14.39

 5. Grattis till en

  Grattis till en ny fin idé! Men det var ju bara väntat när det gäller Tiia. Vi hurrar här och önskar medvind för UMAMI för att tala seglarspråk. Kanske någon medverkare kan skriva på svenska också någon gång bara för den goda sakens skull? Hälsar vi från Näsijärvis dunkla våg.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Beni von Weissenberg

  23. 7. 2008 11.03

 6. Onnea uudelle ja

  Onnea uudelle ja kunnianhimoiselle julkaisulle. Jään kuulolle :-)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Petteri Numminen

  7. 8. 2008 14.11

Kirjoita kommentti