Umami muualla Facebook

Julkaistu 12. 7. 2009 Teksti Päätoimittajat 2 kommenttia Pääkirjoitus

Umami ilmestyy uusin jutuin koko kesän

Umami ei ole lomalla heinäkuussa. Tarjoamme teille kesälläkin muhkean ja alati uudistuvan lukupaketin monipuolisia artikkeleita ja hyödyllisiä vinkkejä. Joka päivä kannattaa siis kurkistaa Umamin sivuille ja katsoa, mitä milloinkin on meneillään. Umami julkaisee teille jutut tuoreeltaan, niiden syntyhetkellä ja aivan ilmaiseksi!

erika-ja-marjats

Ruoka ja juoma

Edessä on nyt monenmoisten sadonkorjuuherkkujen, kantarellien, mansikoiden, mustikoiden ja muiden kesän parhaiden makujen säilöntäaika. Ja tietysti rapujuhlat! Punaisena vadilla loistavien saksiniekkojen suuri nautinto koittaa ensi viikolla. Grillikauttakin riittää vielä vaikka kuinka pitkälle. Uusia kivoja reseptejä julkaisemme kauden edetessä pitkin viikkoa Umamin sivuilta. Viikon ruoka- ja viinivinkkejä julkaisemme myös säännöllisesti. Uutuutena luvassa ovat säännölliset ravintolavinkit.
jere-polskiis

Kulttuuri

Kulttuuri-osio kasvaa, pohdiskelemme  mm. ihmissuhteita asiantuntijoiden kanssa ja julkaisemme uutuuskirjojen, levyjen ja elokuvien arvosteluja ahkerasti.

Vapaa-aika

Vapaa-aika osiossa pureudumme entistä innokkaammin liikuntaan ja hyvinvointiin. Umamista löytyvät parhaat hyvän olon vinkit ja hauskimmat liikuntaohjeet. Tekijäkaarti vahvistuu kesän mittaan.
kesavarpaats

Fashion

Taitavien ja kansainvälisten muotibloggereidemme matkassa kuljemme muodin ja viimeisimpien trendien jalanjäljissä – peräti kolmella kielellä!

Keskustelut

Keskustelut ovat olennainen osa Umamia. Umami-tiimistä on erityisen mukavaa, että runsain joukoin otatte osaa moniin arvontoihimme ja kerrotte mielipiteistänne. Kun kommentoitte juttuja, näemme, että te olette siellä! Umami on parhaimmillaan ollessaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa lukijoidensa kanssa. Haluamme tuottaa teille juttuja, jotka kiinnostavat ja joiden lukemisesta on teille hyötyä ja iloa. Voitte lähettää meille palautetta ja toiveitanne koska vain. Haluamme kehittää Umamia yhdessä kanssanne. Kertokaa ihmeessä Umamista myös kavereillenne ja kehottakaa ottamaan osaa arvontoihin, onni voi potkaista ystävääkin!

Huomioikaa myös Facebook sivuilla olevaan viiniaiheinen kyselymme, jossa palkinnon voi voittaa joka päivä.

Voikaa oikein hyvin ja nauttikaa kesästä.

Tavataan sivuilla!


Aiheet: , , , , , , , , , ,

2 kommenttia

 1. Mukavaa että on

  Mukavaa että on joku joka ei lomaile

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lyydia

  12. 7. 2009 14.16

 2. kiva lukea uusia

  kiva lukea uusia aiheita lähes joka päivä…Hyvää Kesää Teille, kirjoitelkaa kivoja juttuja edelleen!!!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sis

  12. 7. 2009 21.23

Kirjoita kommentti