Umami muualla Facebook

Julkaistu 10. 3. 2018 Teksti Mervi Hannele Sandbacka, kuvat Le Creuset Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Le Creuset ja enemmän vegeä

 Le Creuset tuo myyntiin terveellistä kasvisten kypsentämistä varten teräksisen höyryosan kattilaan ja keraamisia yrttiruukkuja eri väreissä. Ruoanlaitto on luovaa, iloista puuhaa, ja varsinkin, kun koko perhe kokkailee yhdessä. Keittiön hyvä ruoanlaittovarustus on tärkeää, myös silmäniloa tuottavalla ja ruoanlaittoa inspiroivalla tavalla.

Pidä yrttejä aina keittiössä, ne ovat terveellisiä ja maustavat hienosti ruokia. Kivannäköiset yrttiruukut ovat myös osa keittiön dekoa, valitse keittiöösi sopiva väri. Höyrykattilan pitäisi kuulua joka keittiöön, koska höyryttämällä kasviksista tulee herkullisia, eikä niiden suojaravintoaineet liukene veteen. Muista kypsentää kasvikset pureskeltavaksi eli al denteksi.

Le Creuset kertoo:

Le Creuset haluaa auttaa sinua syömään arjessa hieman enemmän kasviksia, joten esittelemme uudet kivikeraamiset yrttiruukut sekä teräksisen höyryosan kattilaan.

Yrteistä on sekä silmäniloa että hyötyä. Vihreät värit keittiössä innostavat valmistamaan terveellistä kasvispitoista ruokaa. Kalasta ja kasviksista tulee terveellisempiä, kun ne kypsennetään kattilan höyryosassa, sillä silloin ruoanlaitossa ei tarvita rasvaa.

Terveellisiä uutuuksia

Yrttiruukut

Yrttiruukut ovat käteviä joka keittiössä, sillä niiden ansiosta sinulla on aina yrttejä käden ulottuvillasi ruokaa valmistaessasi. Ruukun pohjassa on reikä, ja siihen kuuluu samanvärinen aluslautanen. Saatavilla viidessä tutussa värissä: Black, Cerise, Mist Gray, Palm ja Caribbean. Ohjehinta: 30 €

Höyryosa, 20 cm, Toughened Steel Professional -kattilassa

Höyryosa kahvoilla

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu höyryosa sopii kaikkiin Le Creuseut´n 20 cm kokoisiin kattiloihin ja patoihin. Höyryosa sopii ihanteellisesti terveellisen ja vähärasvaisen ruoan valmistamiseen, kuten esimerkiksi kalan, kasvisten ja kanan höyryttämiseen. Ohjehinta: 54 €

Yrttiruukut ja höyryosa ovat nyt myynnissä.

Tiedustelut: Le Creuset’n lippulaivamyymälä: Puh. 09 6150 0115 tai email.


Aiheet: , , , , , , ,

Kirjoita kommentti