Umami muualla Facebook

Julkaistu 19. 2. 2018 Teksti Mervi Hannele Sandbacka, kuvat Mervi Melasniemi Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Viljaporsaan pihvejä ja röstiä

Atrian uutuuksissa on hyviä viljaporsaan pihvejä sekä röstejä, jotka käyvät mainiosti pihvien lisäkkeiksi. Röstit ovat sellaisenaankin hyvää kasvisruokaa, josta lapsetkin varmasti pitävät. Tämä ateria valmistui tosi nopeasti arki-iltana koirapuiston jälkeen parille nälkäiselle.







Viljaporsaan pihvejä ja röstiä

2-4 annosta

1 pkt(2 kpl/240 g) viljaporsaan maustamatonta ohutfileepihviä
1 pkt(2 kpl/235 g) viljaporsaan pippurimarinoitua fileepihviä
1 pkt /4 kpl/240 g) maissiröstiä
1 pkt (4 kpl/240 g) juuresröstiä
rypsiöljyä

Tarjoiluun

puolukkahilloa ja kurkkusalaattia

Mausta ohutfileepihvit suolalla ja mustapippurilla. Paista kaikki pihvit kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin kunnes pihvit ovat kypsät. Kuumenna tarvitsemasi röstimäärä öljyssä pannulla. Tarjoa lisäkkeenä puolukkahilloa ja kurkkusalaattia. Jos syöjiä on kaksi röstejä jää seuraavallekin päivälle.


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti