Umami muualla Facebook

Julkaistu 16. 8. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Jalostajan uudet risotot

Jalostajan perinteiset ja suositut arjen helpottajat, kuten erilaiset pasta- ja pataruuat saavat rinnalleen täysin uuden tuoteryhmän, risotot. Kauppojen hyllyille ilmestyy elo – syyskuussa kaksi suomalaisten kuluttajien valitsemaa makuvaihtoehtoa: Sieni-parsakaalirisotto sekä Tomaattirisotto. Nopeasti valmistuva uutuustuote on herkullinen kotimaisen työn tulos, josta kertoo tuotteiden Avainlippu-merkintä.

Aitoa risottoriisiä

Jalostajan risotot sisältävät ainoina valmisrisottoina aitoa risottoriisiä. Kotimaiset Avainlippu-tuotteet on kehitetty ja testattu suomalaisen kuluttajan makuun sopiviksi. Makuvaihtoehdoiksi suomalaiset äänestivät herkullisen Sieni-parsakaalirisoton sekä makuhermoja pehmeästi hellivän Tomaattirisoton.

Ateria sellaisenaan tai lisukkeeksi – alle puolessa tunnissa

Risoton valmistus on helppoa ja nopeaa – lisää vain vesi, keitä hetki (20 min) ja höyryävä herkku on valmista nautittavaksi. Risotto on maukas ja ravitseva ateria sellaisenaan, mutta soveltuu mainiosti myös muun aterian lisukkeeksi. Tuotteet ovat vähälaktoosisia eivätkä sisällä natriumglutamaattia.

Sieni-parsakaalirisotto: Riisi arborio (66 %), maltodekstriini, mausteet (sipuli, purjo, mustapippuri), suola, sokeri, parsakaali (4 %), aromit (liha, juusto (sis. gluteeni), kerma (sis. maito)), muunneltu perunatärkkelys, sieni (1 %), kasvirasvajauhe, hiivauute, rypsiöljy. Suolapitoisuus nautintavalmiissa tuotteessa noin 1,3 %.

Tomaattirisotto: Riisi arborio (70 %), mausteet (sipuli, porkkana), tomaatti (4 %), suola, sokeri, aromit (liha, kerma (sis. maito), juusto (sis. gluteeni)), muunneltu perunatärkkelys, kasvirasvajauhe, maltodekstriini, hiivauute, rypsiöljy. Suolapitoisuus nautintavalmiissa tuotteessa noin 1,3 %.

Jalostajan uutuusrisottojen kuluttajahinta on noin 1,90 euroa/pkt (140 g). Tomaattirisotto ja Sieni-parsakaalirisotto tulevat K-ryhmän ruokakauppojen valikoimiin elo – syyskuun 2011 aikana.

www.jalostaja.fi

Tiedotteen välitti Telegraafi.


Aiheet: , , , , , ,

Kirjoita kommentti