Umami muualla Facebook

Julkaistu 20. 4. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Moët Ice Impérial – jäiden kanssa juotava samppanja

Moët Ice Impérial on maailman ensimmäinen samppanja, joka on kehitetty nimenomaan jäiden kanssa juotavaksi.

Jäinen ja radikaali viini-innovaatio nautitaan isoista cabernet-tyyppisistä viinilaseista perinteisten samppanjalasien sijaan. Moët Ice Impérial on hellekesän trendikäs ja hauska tapa nauttia samppanjaa.

Taidokkaasti kehitetty samppanjasekoitus (Pinot Noir 40–50%, Pinot Meunier 30–40% ja Chardonnay 10–20%) vahvistaa makuelämystä ja kestää hyvin jäiden juomaa laimentavan vaikutuksen.

Runsas rakenne tarjoaa hieman makeutta tuoreista punaisista marjoista ja voimakkaista trooppisten hedelmien aromeista. Rapean raikkaan samppanjan voi vapaasti koristaa oman toiveen mukaan vaikka mintunlehdillä, kurkkuviipaleella tai greipinkuorella.

Moët Ice Impérialin vitivalkoinen kiiltävä pullo, kullan ja hopean elementein, poikkeaa raikkaasti ja tyylikkäästi Moët & Chandonin samppanjatalon perinteisestä visuaalisesta linjasta.

Moët Ice Impérial koe-lanseerattiin viime vuonna maailman kuumimmissa kesäpaikoissa, mm. Miamissa ja St. Tropez´ssa. Vastaanotto oli huikea ja tänä kesänä juomaa saa laajemman jakelun. Suomessa Moët Ice Imperial tulee myyntiin valikoituihin ravintoloihin kesän aikana. Aluksi ainakin Mattolaituri Helsingin Kaivopuiston rannassa tulee tarjoamaan kesäsamppanjaa. Lasin hinta on 11,50 € ja pullon 75 €.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti