Umami muualla Facebook

Julkaistu 18. 5. 2020 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Meira Premium sertifioidut luomumausteet tuovat maailman maut keittiöön.

Meira tuo tänä keväänä kuluttajille uuden Meira Premium -maustesarjan perusmausteiden rinnalle. Luomuraaka-aineista valmistetut uutuudet tarjoavat maustamisvaihtoehtoja niin ruoanlaittoon kuin leivontaan. Tuplasertifioidut mausteettuotetaan vastuullisesti ja kestävästi yhteiskunnan hyvinvointia edistäen.

Uuden Meira Premium -luomusarjan vastuullisuussertifioidut Meiran mausteet on viljelty ekologisesti, ja ne tuotetaan kestävällä tavalla korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen. Tuplasertifioidut mausteet ovat saaneet sekä luomu– että Reilun kaupan sertifikaatit.

Maustamistuotteiden vastuullisuus on meille tärkeää. Kasvatamme tarjontaamme myös vastuullisuussertifioiduissa- ja luomumausteissa uuden tuotesarjan alla, jonka tunnistaa läpinäkyvästä etiketistä, maustamistuotteiden tuoteryhmäpäällikkö Juha Wathén kertoo.

Meiran mausteet valmistetaan aina tuoreimmasta sadosta, jolloin luonnolliset aromit ja tuoksut säilyvät parhaiten. Meira tarjoaa laatutakuun lähes kaikille mausteille, jotka pakataan ja valmistetaan ylpeydellä sekä laatua kunnioittaen Helsingin Vallilassa.

Vastuullisilla luomumausteilla makua ja väriä

Mausteilla on ruoanlaitossa keskeinen rooli: niiden avulla ruoan ominaismaut pääsevät esiin ja saavat toivotun sävyn. Mausteet myös luovat ruokahalua herättävän tuoksun ja ulkonäön. MeiraPremium -maustesarja sisältää kolme luomu– ja Reilu kauppa -sertifioitua maustetta, jotka toimivat sekä makeissa leivonnaisissa että suolaisissa ruuissa.

Meira Luomu Mustapippurirouhe on monikäyttöinen yleismauste, joka sopii kaikkeen ruoanlaittoon. Se on omiaan esimerkiksi kastikkeissa, pasta- ja pataruuissa sekä yleismausteena.

Meira Luomu Inkiväärijauhe lisää lämpöä ja aromikkuutta ruokiin ja juomiin. Voimakkaan aromikas mauste sopii erityisesti aasialaisen keittiön kasvis-, kala- ja liharuokiin. Inkiväärillä saa erinomaista kirpsakkuutta myös leivontaan.

Meira Luomu Kurkumajauhe on trendikäs mauste, jolla on myös myönteisiä terveysvaikutuksia. Se antaa ruoalle kauniin keltaisen värin ja sopii broileri-, kala-, liha- ja äyriäisruokien maustamiseen sekä curryn asemasta riisiruokiin. Kurkumajauhetta voi myös lisätä kuumiin ja kylmiin juomiin.

Tuotetiedot

Meira Luomu Mustapippurirouhe

Ainesosat: mustapippuri. Lehtimerkki- ja Reilu kauppa -sertifioitu tuote.

Tiia: Enpä ole näin hienoaromista valmiiksi rouhittua mustapippuria aiemmin aistinut. Monessa ruokaohjeessa sanotaan,  että ”rouhi mustapipppuria myllystä”. Itsekin olen arvellut sen olevan aromaattisin tapa käyttää pippuria. Mustapippureita on kuitenkin useista maista ja myllyjen koneistot vaihtelevan laatuisia. Tässä valmiissa rouheessa on tasainen laatu ja ennenkaikkea aivan mahtava maku ja aromi! Haitaksi ei todellakaan myöskään ole se, että se on lisäksi Railun kaupan tuote!

 

 

Meira Luomu Inkiväärijauhe

Ainesosat: inkivääri. Lehtimerkki- ja Reilu kauppa -sertifioitu tuote.

Tiia: Inkiväääri on myös herkkä mauste. Tässäkin valmiiksi jauhetussa tuotteessa laatu on kohdillaan.

Meira Luomu Kurkumajauhe

Aineosat: kurkuma. Lehtimerkki- ja Reilu kauppa -sertifioitu tuote.

Tiia: Kurkuma on myös  terveystuote. Se auttaa maksaa puhdistumaan ylikuormituksesta. Kannattaa jo senkin vuoksi ottaa säännölliseen käyttöön.

Lisätiedot

Markkinointipäällikkö Heidi Päiväniemi, p. 040 743 7850, heidi.paivaniemi@meira.fi

Vuodesta 1914 toiminut Meira Oy valmistaa ja markkinoi kahveja, leivonta- ja maustamistuotteita sekä pähkinöitä kuluttajille ja ammattilaisille. Meiran pääkahvimerkit Suomen markkinoilla ovat Kulta Katriina, Saludo ja Segafredo. Yritys on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. MeiraOy:n liikevaihto vuonna 2018 oli 84,3 milj. euroa ja se työllisti 184 henkeä. Meiran tuotteet ovat aina luotettava valinta: hyvän makuisia, laadukkaista raaka-aineista valmistettuja, mahdollisimman luonnollisesti ‒ suomalaisin juurin, omalla työllä. Lue lisää: www.meira.fi


Aiheet: , , , , , ,

Kirjoita kommentti