Umami muualla Facebook

Julkaistu 4. 2. 2012 Teksti Umami Ei kommentteja Ruoka ja juoma

Niinistö- ja Haavisto-leivokset

Kumpi ompi makeampaa – Haavisto vai Niinistö?

Voi sitä äänestää muutenkin kuin jaloillaan tai äänestyslipulla: Kakkukeisarin omissa myyntipisteissä mm. Ullanlinnassa, Töölöntorilla ja Kampissa (auki myös sunnuntaisin klo 12-18) voi antaa kannatuksensa joko Haavisto tai Niinistö leivokselle hintaan 3,20 € aina 5.2.2012 eli äänestyspäivään saakka. Heidän facebookistaan voi käydä päivittäin tarkistamassa klo 12 jälkeen kumman leivoksen kannatus on parempi. 2.2 tilanne oli 51 % Haavistolle ja 49 % Niinistölle.

Kyseessä on prinsessaleivos valkoisella päällyksellä ja kummankin presidenttiehdokkaan siihen itse valitsemalla kuvalla. Maistuu varmaan hyvältä äänestyskahvien kera!

Heti perään onkin sitten Runebergin päivän herkut ja sen jälkeen ystävänpäiväleivokset, joita myydään ainoastaan 13.-14.2. aikana. Makuna on valkosuklaa ja mustaherukka eli samat kuin helmikuun kuukauden kakussa, jonka saa 5 hengelle tarjoushintaan 19 €. Tätäkin on saatavilla ainoastaan Kakkukeisarin omista myyntipisteistä.

Ystävänpäivän yllätykseksi rakkaalle tai kaverille voi myös vaikka yhdessä  jakaa mutustella ystävänpäiväpullan, joka on sydämellinen kaksoispulla.

Muistakaa äänestää ja hyvää ystävänpäivää!

www.kakkukeisari.fi

Kuvassa Prinsessaleivokset.

Käy tykkäämässä.


Aiheet: , , , , , , , ,

Kirjoita kommentti