Umami muualla Facebook

Julkaistu 10. 10. 2011 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Sisustus

Iittala valmistautuu jouluun

Joulun odotus ja kynttilöiden valaisemat illat ovat juhlavia jo itsessään. Syksyn pimeistä illoista laskeudutaan lempeään valoon, kiireettömään yhdessäoloon ja hetkiin herkkujen äärellä. Iittala kutsuu juhlimaan joulun henkeä koko juhlakauden läpi. Sesonkiin saapuu myös uusi kuvio, Kulku.

Iittalan vuoden 2011 joulua vietetään yhdis­tellen sesongin klassista värimaailmaa ja mo­derneja elementtejä. Punaisen ja harmaan sävyttämissä kattauksissa on häivähdys ajankohtaista mustaa. Moderni joulukuusi on nippu kuusenhavuja punaisessa suupuhalle­tussa Kartio-maljakossa tai kauniisti soivat Kaj Franckin Ateenan aamut ikkunaa koristamas­sa, kuin joulun helkkyvät kulkuset.

Ilkka Suppasen suunnittelema uusi tunnel­mavalo Kaasa kokoaa illanistujat ympärilleen muistelemaan lapsuuden jouluja, jouluaaton juhlapöytää valaisevat klassikot; Festivo-kynt­tilänjalat ja Kivi-tuikut – joulun tunnelmaväreissä tietenkin.

Oiva Toikan Kastehelmi-sarjan pisaroista in­spiraationsa saanut Kulku tuo jouluun uuden­laisen ilmeen. Kulku on kuin polku kohti joulua, rivi joulun kulkusia, tai jälkiä lumella. Kulku-sarjaan kuuluu sekä muki ja kulho että kaksi erikokoista lautasta punaisen tai har­maan väreissä. Kulku yhdistyy kauniisti joulun kattauksiin kuten helmenharmaaseen, valkoi­seen ja punaiseen Teemaan tai juhlaviin Kaste­helmi-astioihin. Suosittu Kastehelmi-sarja laa­jenee joulun ajaksi sekä elegantilla harmaalla värillä että sesonkiin sopivalla syvänpunaisella kulholla.

Joulunpunaiset uutuudet

Keväällä Kaj Franck –juhlavuoden kunniaksi lanseerattu Purnukka saa jouluksi punaisen nutun. Purnukka kätkee sisälleen joulun mauk­kaimmat piparit, hillot ja konvehdit, uuninkes­tävyytensä takia siihen voi valmistaa suoraan vaikkapa jouluisen kohokkaan tai pienen ka­kun.

Teeman tarjoilukulhon ohella myös minitarjoilu­setti on joulun ajan niin ikään punainen, settiin kuuluu pyöreä sekä kolmion ja neliön muotoi­nen pieni lautanen, vaikkapa jouluiselle alkupa­lalle tai omatekoisille konvehdeille.

Timo Sarpanevan suunnittelema teräslau­tanen on elegantti alusta joulun tunnelmava­loille. Klassikkolautanen on sekä näyttävä osa sisustusta että monipuolinen käyttöesine. Se toimii katelautasena tai tarjottimena glögilaseil­le, jouluomenille tai kynttilöille. Ajaton muotoilu tekee tästä monikäyttöisestä lautasesta aina ajankohtaisen ja kiinnostavan.

Hiplu ja Kuukunen

Oiva Toikan syksyn uutuuslinnut ovat upea lahjaidea. Kuukunen-perhe on saanut hele­änpunaisen uutuusvärin ja kultalysterihipuilla koristettu helmenharmaa Hiplu tuo juhlavaa ilmettä pöytään tai sisustukseen. Muistathan myös modernit klassikot joulukau­den väreissä, Klaus Haapaniemen kuvioima Taika-astiasarja verhoutuu punaiseen satu­maailmaan ja Björn Dahlströmin HotCool-lasi on saatavilla joulun ajan punaisella pannalla.

Ensimmäiseen joulupuuroon ei ole enää pitkä aika, Iittalan puuro porisee 24.11.  Tunnelman ja puuron lisäksi tarjoilemme myös Iittalan vuodenvaihteen uutuuden ja uuden suunnittelijanimen. Varaa aamun hetki kalenteriisi, kutsu seuraa lähiviikkoina.

Suositushinnat:

Kulku lautanen 26 cm punainen, harmaa 21,50 €
Kulku lautanen 21 cm punainen, harmaa 19,90 €
Kulku kulho 15 cm punainen, harmaa 19,90 €
Kulku muki 0,3 l punainen, harmaa 16,90 €
Kulku muki 2 kpl setti punainen, harmaa 33,80 €

Purnukka 60 mm punainen 19,90 €
Purnukka 120 mm punainen 24,90 €

Teema minitarjoilusetti 3 kpl 34,50 €

Teema kulho 1,65 l 35,50 €

Kastehelmi kulho 23 cl punainen 39,90 €

Kastehelmi lautanen 170 mm harmaa 2 kpl 25,80 €

Kastehelmi lautanen 260 mm harmaa 28,90 €

Kastehelmi lautanen 215 mm harmaa 41,40 €

Kastehelmi kulho 23 cl harmaa 2 kpl 22,50 €

HotCool 34 cl punainen 2 kpl 20,30 €

Taika lautanen 22 cm punainen 23,40 €
Taika muki 0,4 l punainen 17,80 €
Taika kulho 0,6 l punainen 23,50 €

Birds by Toikka Kuukunen 79,00 €

Birds by Toikka Hiplu 199,00 €

homeware.fiskars.com

www.iittala.com

www.fiskars.com


Aiheet: , , , , , ,

Kirjoita kommentti