Umami muualla Facebook

Julkaistu 18. 6. 2014 Teksti Tiedotteet, kuvat /kuva Fiskars Ei kommentteja Sisustus

Keittiökivaa: Hackmanin uusi All Steel -sarja

Hackmanin uudet All Steel -pannut varmistavat kotioloissa täydellisen paistotuloksen, jonka ansiosta ruoka myös maistuu paremmalta.

Paistotuloksen takaa uusi tarttumaton keraaminen Ceratec©-pinnoite. All Steel on ihanteellinen tuoteperhe kotikokeille, jotka arvostavat vain parhaita keittiövälineitä keittiössään.

Hackman All Steel -tuoteperheessä muotoilu kohtaa kaiken Hackmanin teknisen osaamisen. Uusi All Steel on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. All Steel paistotuotteiden uusi keraaminen Ceratec©-pinnoite johtaa lämpöä erittäin hyvin ja varmistaa kauniin paistopinnan. All Steel -sarjan on suunnitellut Pentagon Design ja se on valmistettu Suomessa Fiskarsin Sorsakosken tehtaalla.

Uusi, tarttumaton Ceratec©-pinnoite täydelliseen paistopintaan

All Steel -tuoteperheen paistotuotteissa on uusi tarttumaton Ceratec©-pinnoite, joka johtaa lämpöä äärimmäisen tehokkaasti. Erinomaisen lämmönjohtokykynsä ansiosta All Steelillä on helppo saada aikaan täydellistä jälkeä: lopputuloksena on kauniisti ruskistunut paistopinta ja entistä parempi maku. Uusi Ceratec©-pinnoite on myös 20 % tarttumattomampi verrattuna aikaisempaan Ceratec©-pinnoitteeseen.

On tieteellisesti todistettu, että täydellisesti ruskistettu pinta maistuu paremmalta. Lihassa, kalassa, kanassa ja äyriäisissä luontaisesti olevien aminohappojen ja sokerin välillä tapahtuu ns. Maillard-reaktio. Louis-Camille Maillardin mukaan nimetty Maillard-reaktio synnyttää paistetun lihan pintaan ruskeita pigmenttejä järjestelemällä aminohappoja ja yksinkertaisia sokerimolekyylejä uudelleen. Renkaiden muotoon järjestyessään molekyylit antavat paistetulle ruoalle sille tutun ruskean sävyn.

Mikä tärkeintä, ruskistuminen lisää ruokaan houkuttelevan värin lisäksi myös erinomaisen maun, joka on monipuolisempi kuin tavallisen karamellisoinnin kautta saatu maku. Hackmanin All Steel -sarjan ominaisuudet tehostavat tätä kemiallista reaktiota:
”Tavallinen muovipohjainen PTFE-pinnoite itse asiassa toimii eristeenä ruoan ja pannun välissä. Keraaminen Ceratec©-pinnoite sen sijaan johtaa lämpöä äärimmäisen hyvin, mikä takaa täydellisen paistotuloksen sekä estää ruoan tarttumisen pannun pintaan,” kuvailee Fiskarsin keitto- ja paistoastioiden tuotepäällikkö Janina Ollberg.

All Steel -tuoteperhe

All Steel tuotteet ovat näyttävän näköisiä. Tuoteperheiden kaikki keitto- ja paistoastiat on valmistettu kestävimmästä ruostumattomasta teräksestä. All Steel – tuoteperheen kaikissa paistotuotteissa on uusi tarttumaton keraaminen Ceratec©-pinnoite, joka ruskistaa varmasti ja tasaisesti. Ja mikä tärkeintä, tekee ruoasta paremman makuista. All Steel – tuoteperheeseen kuuluu kaksi sarjaa: All Steel- ja All Steel+ -sarjat.

Tiedote Fiskars www.fiskars.fi.


Aiheet: , , , , ,

Kirjoita kommentti