Umami muualla Facebook

Julkaistu 24. 1. 2017 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Sisustus

Lauri Ylösen asumisen taidetta

Muusikko Lauri Ylönen suunnitteli Vallilalle kolmen vangitsevan kuosin erikoismalliston osana Vallilan Kevät/Kesä 2017 -kokoelmaa. Lauri Ylönen on Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä rock-muusikoita. The Rasmus-yhtyeen kärkihahmona tunnettu Ylönen loi yhdessä Vallilan Design Studion kanssa yhteensä kolme kuosia ja kuusi väritystä sisältävän malliston. Alvardag X Vallila -erikoismallisto tulee myyntiin tiistaina 24. tammikuuta 2017 ja sisältää kankaita, valmisverhoja ja mattoja. Erikoismalliston kuosit loistavat myös huhtikuussa MTV3:lla alkavassa Laurin talot -tv-sarjassa.

 

Alvardag X Vallila -erikoismalliston kuosit ovat Kuma, String ja Sulka. String-design heijastaa vahvasti asioita yhdistävää ja yhteen liittävää vaikutusta. Tämä vaikutus on hienonhieno ja luja. String on kaunis ja voimakkaan graafinen kuosi, hienosäikeinen ja vahva. Myös Vallila luo lujia yhteyksiä useaan eri suuntaan ja rakentaa siltoja luovien osaajien ja eri maailmojen välille.

– Tuomme ihmisiä yhteen luovan tekemisen kautta ja valloittavan estetiikan voimin. Teemme inspiroivia ja puhuttelevia suunnittelijayhteistöitä eri alojen taiteilijoiden, kuten muusikoiden, kuvanveistäjien ja muodin ammattilaisten, kanssa. Alvardag X Vallila -erikoismallistossa yhdistyvät Laurin vahvan näkemyksellinen tyyli ja Vallilan suunnitteluosaaminen, kertoo Vallilan omaa kokoelmaa johtava Rudolf Berner.

Kuma on vangitseva graafinen kuosi, joka on saanut inspiraationsa arkkitehtuurista. Kuma henkii raikasta ja rohkeaa luovuutta. Kuosia on saatavilla valkoisena ja mustavalkoisena. Kuoseista String ja Kuma on saatavilla myös polttopainetut verhot: burn out -tekniikalla läpinäkyväksi tehty kuvio siivilöi valoa kauniisti lävitseen.

Sulka-kuosia koristavat suurikokoiset näyttävät sulat. Musta sulka on tärkeä osa Laurin identiteettiä. Vangitseva Sulka-kuosi on sekä vahva että herkkä. Kuosissa on aavistus oman polun kulkemista ja vaeltavaa vapautta. Sulka-kuosia on saatavilla mustana pimennysverhona ja valkoisena Fancy-verhona, jonka kevyesti kiiltäväpintainen materiaali huokuu ylellisyyttä, sekä viskoosimattona hopean ja black clayn sävyissä. Malliston kolme näyttävää kuosia ovat tyylikkäitä katseenvangitsijoita tilassa.


Laurin talot -ohjelma seuraa kymmenen jakson ajan kuinka Suomen menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Lauri Ylönen suunnittelee ja toteuttaa neljä Suomessa täysin ennen näkemätöntä taloa. Lauri suunnittelee talot rap-artisti Elastiselle, Duudsoneista tutulle Jarpille ja monitoimimies Aleksi Valavuorelle. Sarjassa Lauri tutustuu myös erilaisiin tapoihin rakentaa ja ajatella asumista ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Sarja vie suomalaisen katsojan kotisohvilta paikkoihin, joissa he eivät ole koskaan käyneet ja esittelee sellaisia ratkaisuja asumiseen, niin älyteknologian, ekologisuuden kuin muotoilun kannalta, joista Suomessa ei ole vielä osattu edes haaveilla. MTV3

Musiikin ohella Laurin toinen luova intohimo on arkkitehtuuri. Laurin Talot -tv-sarja seuraa kymmenen jakson ajan kuinka Lauri Ylönen suunnittelee ja toteuttaa neljä Suomessa täysin ennennäkemätöntä taloa. Laurin perustama Alvardag luo kauniita, älykkäitä, ekologisia ja ekonomisia asumisratkaisuja. Laurin talot -ohjelma alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 3. huhtikuuta klo 20.00. Sarjassa Lauri suunnittelee oman kotinsa lisäksi talot rap-artisti Elastiselle, Duudsoneista tutulle Jarpille ja Aleksi Valavuorelle. Lauri tutustuu myös erilaisiin tapoihin rakentaa ja ajatella asumista ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Sarjassa päästään talojen ohella seuraamaan Alvardag X Vallila -erikoiskuosien suunnitteluprosessia. Laurin talot -ohjelma vie katsojat kotisohvilta paikkoihin, joissa he eivät ole koskaan käyneet ja esittelee asumisratkaisuja – niin älyteknologian, ekologisuuden kuin muotoilun kannalta – joista Suomessa ei ole vielä osattu edes haaveilla. Kymmenen jakson lisäksi MTV Katsomossa nähdään nettisarja, jossa Lauri pureutuu oman talonsa rakentamiseen.

Alvardag X Vallila -erikoismalliston tuotteet tulevat myyntiin Vallilan verkkokauppaan ja omiin brändimyymälöihin sekä Vallilan jälleenmyyjille tiistaina 24.1.2017.

www.vallila.fi


Aiheet: , , , , , , ,

Kirjoita kommentti