Umami muualla Facebook

Julkaistu 6. 7. 2016 Teksti Tiedotteet Ei kommentteja Sisustus

Tärpit asuntomessuille

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Seinäjoella 8.7.-7.8.2016.

Tässä joitain tärppejä messuille:

Vasemmalla: Tarkettin lattiat olivat esillä viime vuoden Asuntomessuilla Fiskarhedenvillanin Villa Falken -talossa. Tänäkin vuonna upeita lattioita pääsee ihastelemaan Tupien Tupa -talon ylä- ja alakerrassa sekä Ateljee-ulkorakennuksessa (kohde 29).

 

 

 

 

 

 

72_makuuhuone_kasitelty

Pohjanmaa-nimisen messutalon (kohde 24) tyyli on viimeistelty Schneider Electricin mustilla Renova-sähkökalusteilla. Korkealaatuisissa kytkimissä ja pistorasioissa yhdistyvät sekä tyylikäs muotoilu että toimivuus. Myös useita muita messukohteita on sisustettu mm. Exxact-sähkökalusteilla.

DUX_3003_Quadrogavel1

DUX 3003 –sänky tuo ylellisyyttä Fiskarhedenvillanin Tupien Tupa -talon makuuhuoneeseen (kohde 29). Sängyn jousisto sekä ainutlaatuinen Pascal-järjestelmä siirrettävine jousineen tekevät sen, että sänky voidaan helposti mukauttaa käyttäjän yksilöllisiin vaatimuksiin. DUXin tuotteita löytyy myös Kastellin messukohteesta 36.

72_IMG_8988

Fiskarhedenvillan vaalii perinteitä Asuntomessujen lehdistöpäivänä torstaina 7. heinäkuuta tarjoamalla pohjalaisia hillopossuja, pannukahvia ja limonadia. Munkkimestari Eriksson on luvannut paistaa juuri niin monta hillopossua kuin vieraamme jaksavat syödä.

dux_superspider_grey_sheepskin_72

DUXin trendikkäät Superspiderit komeilevat Tupien Tupa -messutalon erillisessä ulkorakennuksessa olevassa Ateljeessa (kohde 29). Hinta alkaen 2200 euroa.

72_GA350-1058b

GARDENAn robottiruohonleikkureita löytyy useista eri messupihoista. Satunnaisen, vapaan liikeradan ansiosta GARDENA R40Li leikkaa mm. messukohteen 29 pihan tehokkaasti, luotettavasti ja siististi. Hinta noin 1095 euroa.

 


Aiheet: ,

Kirjoita kommentti