Umami muualla Facebook

Julkaistu 19. 8. 2016 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Sisustus

Designers Guildin syysmallisto

Olen jo vuosia ihaillut Designers Guildin taidokkaita ja kauniita väriyhdistelmiä ja laadukkaita kankaita. Kaiken ei todellakaan tarvitse olla vaaleaa ja valkoista! ”Hyvällä silmällä” voi vapaasti yhdistellä erilaisia kuoseja ja värejä. Kukkakuviot ja perhoset tuovat kesän sisälle talvellakin.

Designers Guildin syysmallisto AW16 Jardin Des Plantes juhlistaa kasvitieteilijän runollista taidokkuutta.

Uusi Jardin Des Plantes -mallisto on saanut inspiraationsa 1600-luvun löytöretkeilijöistä ja kasvitieteilijöistä, jotka matkustivat maapallon kaukaisimpiin kolkkiin ja niemenkärkiin löytääkseen uusia eläin- ja kasvilajeja. He tallensivat löydöksensä sanoinkuvaamattoman huolellisella tarkkuudella ja taidolla. Uusi kokoelma esittelee hienostuneesti piirrettyjä kukkia ja kukkakimppuja, perhosia ja lintuja lukusilla eri pohjaväreillä.

Mallistoon kuuluu myös kokoelma ihastuttavan kauniita silkkejä henkeäsalpaavissa väreissä. DG Essentials -kokoelma puolestaan tarjoaa käytännöllisiä, kestäviä ja lumoavia tekstuureita neutraaleista trendikkään kirkkaisiin sävyihin. Olet sitten kukkaintoilija henkeen ja vereen tai yksinkertaisemman sisustuksen puolestapuhuja, Designers Guildin syksyn kokoelma tarjoaa todella valloittavia uutuuksia monenlaiseen vaativaan makuun.

Jardin Des Plantes -kokoelman Marianne on ilmetty ruusutarha kaikessa loistossaan! Kuosissa kukat versoavat herkän kauniisti. Pehmeälle pellavalle painettu kukinta luo viehättävän vintage-tunnelman. Marianne loistaa kankaissa, tapeteissa ja tyynyissä ja hehkuu fuksian, orvokin, liuskekiven ja pellavan sävyissä.

Marianne

 

Jardin Des Plantes -malliston Aubriet tuo sisustukseen ruusu- ja kukkakimppuja, värikylläisyyttä ja vehreyttä. Aubriet valloittaa esimerkiksi fuksian ja ametistin upeissa sävyissä. Aubriet-tyyny on pehmeää ylellisyyttä, ja kauniisti kirjailtu tyyny tuo tilaan viehkeää kukkaloistoa.

Syyskokoelman Charonda- ja Issoria-kuoseissa sykähdyttävät hienostuneesti piirretyt ja tarkasti väritetyt perhoset muun muassa jaden, roosan, helmenvalkoisen ja kullan sävyissä. Perhoskuosi on katseenvangitseva elementti, joka tuo sisustukseen luontoa kiehtovien erikokoisten ja -väristen perhosten kautta.

Jardin Des Plantes

Mallistoon kuuluu verho- ja verhoilukankaita, tapetteja ja laaja kirjo kodin sisustustuotteita. Designers Guildin syyskokoelmassa on myös paljon upeita, laadukkaita ja kauniita merinolampaan villasta valmistettuja peittoja.

 

Designersguild1

Designers Guild tuo syksy-talvi 2016 -kaudelle uuden malliston myös William Yeowardilta. Malliston lehdistöpaketti löytyy alla olevan linkin kautta.

Designers Guildia edustaa Suomessa ja Venäjällä Vallila Interior. Designers Guildia on saatavilla sisustusliikkeistä ja tavarataloista eri puolella Suomea, jälleenmyyjätiedot: Vallila Interior.

Lisätiedot ja myynti:
Sirpa Purovesi
Oy Vallila Interior Ab
020 776 7736

www.vallila.fi


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti