Umami muualla Facebook

Julkaistu 2. 2. 2018 Teksti Uutuudet, kuvat Lundia Ei kommentteja Sisustus

Uutta Lundialta – Fuuga-kalustemallisto

Lundian moderni ja suoraviivainen Lundia Fuuga -kalustemallisto on saanut uusia tuotteita, nimittäin uudet pienet laatikkomoduulit, joita voi yhdistellä mielensä mukaan!Lundia Fuugan kalusteet rakentuvat 32 cm syvistä tai 45 cm syvistä moduuleista. Aiemmin laatikkomoduuleja löytyi pelkästään 45 syvinä, mutta nyt toimme markkinoille myös kuusi uutta laatikkomoduulia, jotka ovat 32 cm syviä!

32 syvä lipasto tai laatikosto sopii erittäin hyvin pieneen tilaan tai vaikka kapeaan eteiseen. Laatikkomoduuleita voi yhdistellä avomuudelihin ja ovellisiin moduuleihin. Tällä tavoin saa kalusteen joka sopii tilaan kuin tilaan ja joka on helposti muokattavissa kun tilanne tai koti muuttuu.

Uudet laatikkomoduulit: alkaen 199€.

Lundia Fuuga valmistetaan Suomessa.

Lundia Oy on suomalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 1948. Siitä asti me olemme uskoneet aitoihin asioihin. Kuten aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Tuotteemme on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen.
Lundiantuotteet valmistetaan Suomessa. Ylpeänä jatkamme ja vaalimme perinteitämme suomalaisen käytännöllisen muotoilun ja puutyötaidon kehittäjinä. Puumateriaalimme on suomalaista, vapaasti kasvanutta massiivimäntyä.


Tiedote Lundia Oy


Aiheet: , ,

Kirjoita kommentti