Umami muualla Facebook

Julkaistu 17. 3. 2020 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Hyvinvointi

Apuja kuivalle iholle ja limakalvoille

Vanhemmiten iho kuivuu. Sääret hilsehtivät, päänahka kutisee jne. Myös kehon kaikki limakalvot ohenevat ja kuivuvat iän myötä. Suoletkin kaipaavat voitelua! Ryhdyin etsimään apuja näihin pulmiin ja löysinkin pari hyvää vinkkiä kokeiltavaksi.

 

Oliivi-, pähkinä-, ja esim. avocadoöljy sisältävät hyviä rasvahappoja ja E-vitamiinia. Ruohonjuuresta sain vinkin, että eniten sitä on vehnänalkioöljyssä. Lisäänkin sitä nyt ruokalusikallisen päivittäiseen ruokavaliooni! Toivottavasti säännöllinen käyttö toisi tuloksia! Kuukauden päästä nähdään.

Öljy kannattaa nauttia aamulla mehun joukossa, ruokailun yhteydessä, tai vaikka yötä vasten. Öljyt sopivat myös ulkoiseen ihonhoitoon. Ne ovat kuitenkin melko raskaita sellaisenaan käytettäväksi ja imeytyvät hitaasti. Vartalovoiteet ja erilaiset vartalovoit sopivat tähän tarkoitukseen paremmin.

Ruohonjuuren sivuilta luettua:

*Vehnänalkioöljy helpottaa kuukautisvaivoja ja lisää hedelmällisyyttä. Tukee mielen hyvinvointia, lisää vastustuskykyä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Se myös tukee ihon hyvinvointia ja edistää normaalia hermostotoimintaa sekä vauhdittaa ruuansulatusta. 1 tl päivässä riittää. Vehnänalkioöljy on fiksu valinta terveytesi tueksi.*

 

Aivan ihanan avocadoa sisältävän vartalovoiteen ostin kosmetologiltani Maarit Halmetojalta Liisankadulta. Voide tuoksuu hienostuneen vienosti. Rutikuiva ja janoinen ihoni imee sitä kuin pesusieni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat ja tietoja tuotteista Ruohonjuuri.fi

ja Luxplus.fi

Maarit Halmetoja

Liisankatu 23, 00170 Helsinki

Ajanvaraukset ja tiedustelut: ma-to klo 10-17
p. +358 40 568 3406


Aiheet: , , , , , ,

Kirjoita kommentti