Umami muualla Facebook

Julkaistu 16. 8. 2012 Teksti Mervi Hannele Sandbacka, kuvat Fiskars Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

Leikkaamisen uusi vallankumous

Fiskars muutti maailman käsityksen saksista vuonna 1967, kun oranssit kahvat toivat ammattitasoiset työkalut kaikkien saataville. 45 vuotta myöhemmin Fiskars esittelee uuden askeleen leikkaamisessa.  ServoCutTM-teknologia näyttää kuka määrää kodin hankalimmillekin materiaaleille.

Fiskarsin uusi ServoCutTM-saksiperhe on suunniteltu niihin kodin ja harrasteiden tehtäviin, joissa saksilta vaaditaan erityistä suorituskykyä ja voimaa.  Uusi tekniikka vastaa Fiskarsin tekemän kyselytutkimuksen esille nostamaan haasteeseen: kuluttajat arvostavat saksia kodin käytetyimpinä työkaluina ja niiltä toivotaan kestävyyttä, ergonomiaa ja hyvää suorituskykyä kaikkien materiaalien kanssa (Scissors Consumer Insight Study 2009, Suomi ja Tanska).

Kaksinkertainen leikkausvoima

Fiskarsin patentoimat uuden sukupolven sakset haastavat kodin hankalimmatkin materiaalit, oli kyseessä sitten nahka, kovamuoviset pakkaukset, köydet tai huonekalujen paksut huopatassut.  Saksien toiminta perustuu ServoCutTM –teknologiaan, joka puristaa saksen teriä yhteen kun leikattavan materiaalin vastus käy haasteelliseksi.  Fiskarsin tuotekehityksen testien mukaan ServoCut TM–toiminnallisuus tuplaa saksien leikkausvoiman kodin yleissaksiin verrattuna. ServoCutTM-sakset ovatkin hyvä kumppani oranssien saksien rinnalle niihin kodin tiloihin, joissa tarvitaan järeämpää työkalua.

Luja ote, pehmeä pinta

ServoCutTM-saksien terä on erittäin korkealaatuista ruotsalaista terästä ja hiottu kuudella eri hionnalla parhaan leikkauskyvyn saavuttamiseksi. Oranssien Classic-saksien tapaan myös ServoCutTM- saksien terissä on 3D-hionta, jonka ansiosta terä leikkaa aina kärkeen saakka. Terän maltillinen hiontakulma pitää sakset terävänä ja suorituskykyisenä kovassakin käytössä. Kahvamateriaali on konepesun kestävää Fibercomp™ -materiaalia, alemman kahvalenkin pehmeä SoftGrip™ -materiaali takaa mukavan ja pitävän otteen kahvasta. Saksien mukana tulee teräsuojus säilyttämistä ja kuljettamista varten. Teroittaminen käy vaivattomasti Fiskars ClipSharp –saksenteroittimella.

ServoCutTM-tuoteperheeseen kuuluu yhteensä viisi tuotetta. Valkoisissa, sileäteräisissä saksissa on kaksi kokovaihtoehtoa (24 cm ja 21 cm) erilaisiin tarpeisiin vaikkapa työhuoneessa ja veneellä tai mökillä. Pienemmästä saksesta on myynnissä myös teräväkärkinen MicroTipTM –versio tarkkuutta vaativiin tehtäviin, kärki puhkaisee siististi vaikkapa reiän pahviin tai napinläven. Mustat, hammastetuilla ja hieman järeämmillä terillä varustetut sakset (24 cm ja 21 cm) ovat erinomainen työkalu perheen harrastehuoneeseen tai autotalliin, jossa tarvitaan apua vaikkapa puutarhaletkun tai hankalien pakkausmateriaalien kanssa.

Tuotetiedot ja suositushinnat:

ServoCutTM 21 cm Sewing MicroTipTM (valkoinen) 24,90 €

ServoCutTM 21 cm Household (valkoinen) 24,90 €

ServoCutTM 24 cm Household (valkoinen) 29,90 €

ServoCutTM 21 cm Hardware hammastettu (valkoinen) 24,90 €

ServoCutTM 24 cm Hardware hammastettu (valkoinen) 29,90 €

Toimitukset kauppoihin 3.9.2012 alkaen.


Aiheet: , ,

Kirjoita kommentti