Umami muualla Facebook

Julkaistu 23. 10. 2009 Teksti Tiia Koskimies Yksi kommentti Luonto ja vapaa-aika

Hakaniemen hallin vintillä

Poikkesin Hakaniemen hallin vintille pitkästä aikaa. Se on uskomaton Eldorado, jos jonkinmoista tavaraa ja tarviketta on tarjolla.

Sulassa sovussa siellä toistensa kanssa ovat herkkukahvila, mummojen vaatteet, räsymatot, suutari ja Marimekko. Joulun lähestyessä sinne kannattaa ehdottomasti tehdä retki.

Moni ”hieno” marketti ja tavaratalo unohtaa elämän perustarpeet. Mistä enää saa kadonneen napin tilalle nappia? Kauas joutuu myös vaeltamaan, jos on käsityön harrastaja. Nauhat, vetoketjut ja pitsit ovat kiven alla, samoin alkavat olla myös sukkien ja puseroiden neulomiseen tarkoitetut langat. Aivan kuin kukaan ei enää kutoisi sukkia tai villapaitoja!

flanellikauppanappikauppalankakauppa

Entä kuka myy vanhoja kunnon flanellisia yöpaitoja, laamapaitoja tai laamahousuja mummoille? Kuka myy mummoille vanhan mallisia sukkahousuliivejä, jos ei sitten Hakaniemen hallin vintti? Sinne kannattaa mennä kaffelle, vaikkei mitään näistä mainituista tarvitsisisikaan. Ihan vaan ihmetyksen vuoksi..

mummoliivitmummo-vaatteita

Sekatavarakaupassa on kyllä kaikkea mitä kuvitella saattaa. Sieltä kannatta myös käydä bongaamassa uusimmat piparkakkumuottien kuviot.Tai ihan mitä muuta tahansa tulee mieleen.

sekatavarakauppalahikuva-tavarasta-3

Laaja Marimekon myymälä vintiltä löytyy, pikasuutari, korttikauppoja, saippuakauppias ja räsymattokauppa. Poiketkaa ihmeessä katsomaan viikonlopun ruokaostosten yhteydessä. Ruokakaupoista kerron teille seuraavalla kerralla.

marimekko-2pikasuutari


Aiheet: , , , , , , , , , ,

Yksi kommentti

Kirjoita kommentti