Umami muualla Facebook

Julkaistu 9. 3. 2010 Teksti Tiia Koskimies Ei kommentteja Luonto ja vapaa-aika

Lisää tehoja lomaliikkumiseen

Lomamatka tarjoaa hyvän mahdollisuuden kuntoiluun, sillä nähtävyyksiä katsellessa tulee usein käveltyä pitkiäkin matkoja. Reebokin EasyTone-kenkiä käyttämällä kävelyn kiinteyttävä vaikutus tehostuu tutkitusti jopa 28 %.

Reebokin EasyTone-kengät tehostavat pakaroiden ja jalkojen lihastyötä pohjassa olevien tasapainopallojensa ansiosta. Jalkojen lihassähkökäyrätutkimuksen mukaan EasyTone-kengillä kävellessä pakaralihaksen työskentely tehostuu 28 % sekä akillesjänteen ja pohkeen 11 %. Tehostunut lihastyö lisää energiankulutusta ja nopeuttaa kiinteytymistä.

– Hauskaa, että samalla kun pitää hauskaa kunto nousee kuin vaivihkaa.
EasyTone-kenkiä voi käyttää esimerkiksi nähtävyyksissä kierrellessä tai kaupungilla kävellessä. Koska EasyTone-kengät tehostavat kävelyn treenivaikutusta, matkalaukkuun ei tarvitse pakata erikseen kenkiä urheiluun. EasyTone-kengissä on naisille suunniteltu lesti sekä hiertämätön Smoothfit-kenkäosa. Lisäksi kengissä on tavanomaisia urheilukenkiä pehmeämpi pohja, minkä ansiosta EasyTone-kengillä jaksaa kävellä pidempään ilman, että jalat väsyvät.

reebok_easytone_fiilis_2

Hellesäähän käyvät kesäiset EasyTone Flip -varvassandaalit. Pitkiä kävelyitä sisältäville matkoille voi puolestaan valita kuntoliikuntaan sopivat EasyTone Trend -kengät tai esimerkiksi nahkaiset EasyTone Reeinspire Lux -kävelykengät.
Reebok_Easytone_Flip_J11391_77ereebok_easytone_reeinspire_lux_j13996_140e

Tuotteet: EasyTone Flip, värit valko-violetti ja oranssi-musta, ovh 77 €

EasyTone Trend, värit valkoinen, violetti ja musta, ovh 110 €

EasyTone Reeinspire Lux, värit ruskea ja musta, ovh 140 €

Kuluttajatiedustelut: Adidas Group / Reebok, puh. 030 647 7030

Tiedotteen ja kuvat välitti Cisionwire.


Aiheet: , , ,

Kirjoita kommentti