Umami muualla Facebook

Julkaistu 30. 10. 2017 Teksti Umami, kuvat Anna Vainio 1 058 kommenttia Luonto ja vapaa-aika

Vau mitkä villasukat! Arvottu

Helmikuisena pakkasiltana muistin erään ystäväni toteamuksen mieheni uusista villasukista: ”Sinulla on varmasti joku joka rakastaa sinua, koska hän on nähnyt vaivaa vuoksesi ja tehnyt sinulle noin ihanat sukat!” Niinpä päätin neuvoa ystävälleni kuinka neuloa perinteiset villasukat.

Olen huomannut, että sukkien neulomisen taito on vähentymässä, kun mummot ikääntyvät eikä perinne ole siirtynyt jälkipolville. Tänä päivänä kaiken saa kaupasta, mutta itse tekemällä saat tehtyä sukistakin persoonalliset. Sukan neulominen on helppoa ja sitä voit harrastaa vaikka työmatkoilla tai kotona telkkarin ääressä.

Ota aikaa ja neulo tärkeälle ihmiselle juuri hänelle sopivat sukat!Nostamme tämän kaikkien aikojen luetuimman juttumme etusivulle, että kaikki, jotka haluaisivat kutoa sukkia, mutta eivät osaa tehdä kantapäätä, voisivat tuon taidon vihdoin oppia. Anna Vainion ohjeita seuraamalla se on nyt mahdollista!

Selitteet:
s = silmukka
o = oikea
n = nurja
1. 2. 3. 4. = puikon järjestysnumero
*…* = toistetaan väliin jäävä kuvio

Tarvikkeet:
1 kerä sukkalankaa (esim. 7 veljestä) + kuvio- ja raitalankaa tarvittaessa, lankaan sopivat puikot (esim. 3 ½). Oikean puikkojen koon näet langan vyötteestä. Parsinneula työn päättelemiseen.

Valmistelut:
Käy tutustumassa ensimmäisen silmukan tekoon, silmukoiden luomiseen, oikean ja nurjan silmukan tekemiseen osoitteessa http://plaza.fi/ellit/kasityot/neuleohjeet/neulekoulu/ Peruskäsiala naisten sukassa on 12 s/puikko ja miesten 13 s/puikko. Ohje on naisten sukkaan, mutta sitä voi soveltaa kaikkiin kokoihin. Kerrosten ja silmukoiden määrä vaihtelee käsialan mukaan, joten sovella ohjeet omaan käsialaasi sopiviksi. Voit tarvittaessa tehdä mallitilkun. Suunnittele sukan kuviot tai raidat. Voit piirtää mallin myös paperille.

Aloitus:
Laita kaksi puikkoa yhteen ja luo silmukat niille, näin silmukoista ei tule liian tiukkoja ja sukan varsi ei kiristä. Luo sukkaan 12 s / puikko ja yksi ylimääräinen silmukka eli yhteensä 49 s. Poista toinen puikko ja jaa silmukat neljälle puikolle niin, että ylimääräinen silmukka tulee 1. puikolle. Muodosta puikoista rengas ja yhdistä se siirtämällä 1. puikon ensimmäinen s 4. puikon viimeiseksi. Nosta 4. puikon toiseksi viimeinen silmukka äsken sinne siirretyn viimeisen silmukan ylitse niin, että sinulle jää 4. puikolle 12s.

Varsi:
Kudo varsi joustinneuletta *2 o, 2 n* jatka kutomista, kunnes varsi on sopivan mittainen. Mallisukassa varsi on noin 15 cm. Kudo sen jälkeen noin 10 kerrosta sileää neuletta eli kaikki silmukat oikeaa.

Vahvistettu kantapää:
Kudo puikot 1. ja 2. oikeaa. Käännä työ ympäri ja kudo samat 2. ja 1. puikot uudelleen * 1 neulomatta, 1 n, 1 neulomatta, 1 n *. Ota neulomatta silmukka samoin kuin kutoisit nurjaa. Näin silmukan eteen jää langasta lenkki, joka jää sukan sisäpuolelle ja oikeasta puolesta tulee siisti. Käännä jälleen työ ja lähde kutomaan 1. ja 2. puikot. Ota ensimmäinen silmukka neulomatta ja loput silmukat oikeaa. Yksi kerros on oikea ja nurja puoli yhteensä. Jatka näin, kunnes olet kutonut 12 kerrosta (oikealla puolella on 12 isoa silmukkaa), katso kuva. Lopeta kerroksen loppuun.

Kavennus:
Käännä työ ja kudo 1. puikko edellisen mallin mukaan oikeaa. 2. puikko, kudo 5 s oikein ja seuraavat kaksi yhteen takakautta, jätä loput silmukat odottamaan. Käännä työ ja ota ensimmäinen silmukka neulomatta takakautta ja jatka 2. puikko loppuun *1 n, 1 neulomatta*. Neulo samalla lailla 1. puikon 5 s ja neulo seuraavat kaksi yhteen etukautta. Jätä loput silmukat odottamaan ja käännä työ. Jatka kunnes kaikki silmukat reunoista on kavennettu ja puikoilla on yhteensä 12 s.

Tarkista että kavennuksesta tuli siisti. Isojen silmukkarivien tulee olla jatkuvat ja kavennukset eivät saa olla kierteillä. Kierteet syntyvät, kun kavennetaan tai puikon ensimmäinen neulomatta tehdään ottamalla silmukka väärästä reunasta.

Kiilakavennus:
Neulo vielä kantapää niin, että viimeiseksi on tehty oikea kerros. Poimi silmukat puikolle 2. kantapään sivusta, neulomalla aina reunan isot silmukat.

Neulo puikot 3. ja 4. normaalisti oikeaa. Poimi kantapään toisen sivun silmukat puikolle 1. Tasaa puikkojen 1. ja 2. silmukat. Neulo puikko 2. ja kavenna kaksi viimeistä silmukkaa etureunasta yhteen. Neulo puikot 3. ja 4. oikeaa. Kavenna puikon 1. kaksi ensimmäistä silmukkaa takareunasta yhteen. Jatka kunnes kaikilla puikoilla on jälleen 12 silmukkaa.

Terä:
Neulo terä sileää neuletta, kunnes pikkuvarvas peittyy.

Kärkikavennus:
Neulo 1. puikko ja kavenna puikon viimeiset 2 s etukautta yhteen. Tee samoin puikoilla 2., 3. ja 4. Neulo joka toinen kerros kaventamatta ja joka toinen kerros kaventaen edellisen ohjeen mukaisesti, kunnes jäljellä on 6 s / puikko. Kavenna sen jälkeen joka kerroksella. Kun jokaisella puikolla on enää 2 s, katkaise lanka noin 10cm päästä. Neulo puikkojen 2 s normaalisti kaventaen yhteen, mutta vedä nyt lanka kokonaan silmukoiden läpi.

Viimeistely:
Päättele kaikki langat huolellisesti parsinneulalla sukan nurjalle puolelle. Voit halutessasi vielä prässätä sukat.

 

 


Aiheet: , , , , , ,

1 058 kommenttia

 1. enpä osaa en..

  enpä osaa en.. pitäisi opetella mutta tuo kantapäänteko ”pelottaa”.. alkaa vaan nuo sukankutojat olla vähissä ja olisihan se kiva muutenkin osata!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  SATU

  8. 10. 2010 13.56

 2. Haluaisin opetella kutomaan

  Haluaisin opetella kutomaan ja kutoisin sukkia ainakin lapselle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pamina

  8. 10. 2010 15.16

 3. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Italo

  8. 10. 2010 15.17

 4. Kudon sukkia näin

  Kudon sukkia näin syksyisin ja talvisin noin sukkaparin viikossa. Jaan niitä omalle perheelle, lähisuvulle ja loput hyväntekeväisyysjärjestölle.
  Kudon toistaiseksi ihan perussukkia, yksivärisiä tai raidallisia, mutta tulevan talven haaste on kuviosukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaisa

  8. 10. 2010 18.06

 5. osaan , ystäville

  osaan , ystäville

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  intsu

  8. 10. 2010 18.47

 6. Valitettavasti en osaa.

  Valitettavasti en osaa. En tiedä oppisinko. Yleensä suon muille euroni siitä, että joku toinen uhraa aikaansa neuloen minulle lämpimät sukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Wirpukka

  8. 10. 2010 19.10

 7. Osaan kutoa sukat,

  Osaan kutoa sukat, mutta parantamisen varaa on. Olen kutonut sukat aviomiehelle ja tyttärelle. Mummut kutovat sukkia niin oikeastaan minun ei tarvitse kutoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  outi

  8. 10. 2010 21.16

 8. En ole kutonut

  En ole kutonut pitkään aikaan, taito on unohtunut, mutta ohjeilla varmaan onnistuisi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Peeii

  8. 10. 2010 22.32

 9. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia.Mutta mukavalta ne villasukat pakkasilla jalassa tuntuvat.:)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jakke-81

  9. 10. 2010 1.13

 10. Osaan kutoa ja

  Osaan kutoa ja mielelläni kudonkin. Oma perhe on pysynyt aika hyvin sukissa, lisäksi teen veljen lapsille. Lahjaksi olen tehnyt muillekin sukulaisille ja ystäville. Hyväntekeväisyyteen olen antanut myös.
  Tärkeintä villasukissa on tietysti lämmittävyys ja sopivuus jalkaan, mutta myös värit ovat minulle tärkeitä. Teen ihan perussukkia perusohjeella, mielellään raidallisia. Raitojen värejä on kiva miettiä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  piaS

  9. 10. 2010 2.43

 11. osaan kutoa.kudon perheenjäsenille

  osaan kutoa.kudon perheenjäsenille ja tuttaville ihann tavallisia sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tellu

  9. 10. 2010 9.07

 12. en osaa, anoppi

  en osaa, anoppi kutoo sukat minulle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hanna

  9. 10. 2010 9.18

 13. osaan kutoa, kudon

  osaan kutoa, kudon perheelle silloin tällöin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  annilauri

  9. 10. 2010 9.31

 14. osaan kutoa, kudon

  osaan kutoa, kudon perheenjäsenille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jasmin

  9. 10. 2010 9.34

 15. En osaa

  En osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tre

  9. 10. 2010 9.36

 16. Luulisin, että ohjeen

  Luulisin, että ohjeen mukaan onnistuisi. En ole kutonut sukkaa sitten kouluaikojan. Äiti kutoo niitä niin paljon, ettei ole tositaiseksi tarvetta :) Jos olisi enemmän aikaa, kutoisin ehkä villapaitaa yms. Toisaalta langatkin maksaa aika lailla… Sukat on kyllä kovassa käytössä, sisällä ja ulkona päivittäin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  AaPee

  9. 10. 2010 9.44

 17. kai mä osaan,

  kai mä osaan, olen joskus kauan sitten koulussa kutonut sukkia mutta en nyt ole pitkään aikaan kutonut sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sininenlotus

  9. 10. 2010 9.44

 18. osaan.itselleni ja perheelle.

  osaan.itselleni ja perheelle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miitu

  9. 10. 2010 9.46

 19. En, mutta haluaisin

  En, mutta haluaisin osata. Ei kuitenkaan ole aikaa alkaa opettelemaan ennen ensi syksyä, jos itse asiassa edes silloinkaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Liinu

  9. 10. 2010 9.51

 20. Osaan sukat tehdä,

  Osaan sukat tehdä, mutta ei juurikaan tule enää kudottua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lusse

  9. 10. 2010 10.03

 21. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ippe

  9. 10. 2010 10.05

 22. Eipä ole tullut

  Eipä ole tullut kudottua sukkia kuin ne pakolliset ala-asteella. Olisi kyllä hyvä oppia taito; mummosta ei ole enää kutomaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sari

  9. 10. 2010 10.07

 23. eipä onnistu

  eipä onnistu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hp

  9. 10. 2010 10.12

 24. Valitettavasti en osaa

  Valitettavasti en osaa kutoa sukkia, mutta kaulaliinoja tulee kudottua aina värimieltymysten mukaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nipsu

  9. 10. 2010 10.22

 25. en enää taida

  en enää taida osata

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Laura

  9. 10. 2010 10.22

 26. osaan, sukulaisille

  osaan, sukulaisille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  iidee

  9. 10. 2010 10.23

 27. en osaa .naapuri

  en osaa .naapuri kutoo

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tupu

  9. 10. 2010 10.36

 28. Osaan. Milloin kellekin,

  Osaan. Milloin kellekin, viimeksi 85-vuotiaalle tädilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tutu

  9. 10. 2010 10.37

 29. En ole kovin

  En ole kovin häävi sukkien kutomisessa. Lähinnä isoäiti hoitaa tämän puolen.. Samoin äitini :D Kaikki sukat ovat kelvanneet.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Perinteinen

  9. 10. 2010 10.46

 30. En osaa mutta

  En osaa mutta tuttu kutoo.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jute

  9. 10. 2010 11.02

 31. en ole koskaan

  en ole koskaan kokeillut

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  heidi

  9. 10. 2010 11.04

 32. Osaan kyllä! Teen

  Osaan kyllä! Teen mielelläni sukkia, ainakin muutamat vuodessa. Itselleni kudon, ja sen jälkeen muille läheisimmille sukulaisille, joiden tiedän pitävän villasukista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jam

  9. 10. 2010 11.06

 33. Osaan ja kudon

  Osaan ja kudon niitä lapsenlapsilleni. Mielellään Nalle-, tai 7-veljestä langasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Rippostiina

  9. 10. 2010 11.08

 34. Osaan. Teen kaikille

  Osaan. Teen kaikille sukulaisille jotka tarvitsevat villasukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Piitu

  9. 10. 2010 11.17

 35. En ole koskaan

  En ole koskaan osannut tehdä käsitöitä, mutta väkisin opettelin virkkaamaan vasta ja seuraava projekti olisi opetella kutomaan sukkia!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tiina

  9. 10. 2010 11.18

 36. osaan neuloa sukkia.

  osaan neuloa sukkia. Teen niitä kaikille sukulaisille ja ystäville jotka tuntuvat tarvitsevan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Piitu

  9. 10. 2010 11.18

 37. Kyllä osaan, mutta

  Kyllä osaan, mutta jos välissä on ollut pitkä tauko, tarvitsen tueksi neuleohjetta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Fridaliina

  9. 10. 2010 11.21

 38. Teen yleensä joululahjaksi

  Teen yleensä joululahjaksi villasukat sukulaisille 7-veljestä langasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Supu

  9. 10. 2010 11.23

 39. En kudo.

  En kudo.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mandariini

  9. 10. 2010 11.23

 40. Osaan, perussukat onnistuu

  Osaan, perussukat onnistuu jo luontevasti ja olenkin alottanut neulomaan erikoisempia sukkia (pitsikuvioilla tms.). En vaan tiedä kenelle niitä antaisin kun itselle ei ole tarvetta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Eeva

  9. 10. 2010 11.23

 41. Osaan kutoa sukkia.

  Osaan kutoa sukkia. Kudon niitä siskon lapsille. Käytän värikkätä lankoja.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tuuli

  9. 10. 2010 11.28

 42. En osaa En

  En osaa

  En osaa kutoa sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Äippä66

  9. 10. 2010 11.30

 43. osaan kutoa,mutta en

  osaan kutoa,mutta en kudo,koska mummu vielä neuloo mulle sukat

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tina

  9. 10. 2010 11.39

 44. Osaan kutoa kunhan

  Osaan kutoa kunhan vaan aikaa riittäisi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anu

  9. 10. 2010 11.39

 45. En osaa, onneksi

  En osaa, onneksi vaimo osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  juussi

  9. 10. 2010 11.39

 46. Osaan kutoa, mutta

  Osaan kutoa, mutta harvemmin tulee niitä tehtyä. Itselle ja miehelle voisin niitä kutoa, jos jaksaisin joskus!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nooba

  9. 10. 2010 11.44

 47. Miljoonat sukat oon

  Miljoonat sukat oon kutonu perheelle joululahjoiksi! Nykyään on niin monenlaisia itsestään raidoittavia lankoja ja värejä joka makuun, että varmasti ei tarvii tehdä kaksia samanlaisia sukkia :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Merja

  9. 10. 2010 11.47

 48. Sukat ovat tavallisin

  Sukat ovat tavallisin lahjaideani (menevät näppärästi kirjekuoressa onnittelukortin kylkiäisenä). Etenkin vanhukset tykkäävät vauva-/reumalangasta neulotuista yösukista. Monasti neulon pariksi vielä ranteenlämmittimet.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jep

  9. 10. 2010 11.50

 49. Osaan kutoa sukkia,

  Osaan kutoa sukkia, teen niitä itselleni tärkeille ihmisille ja langan värin valitsen sen mukaan kelle teen,mutta yleensä teen niihin jonkin huomiojutun kuten mustiin punaisen raidan että ne tunnistaa helpommin omikseen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Paula

  9. 10. 2010 11.50

 50. Kouluaikana vielä osasin

  Kouluaikana vielä osasin kutoa sukkia,nyt en osaa enää tehdä kantapäätä,joten olen luovuttanut kutomisen osaaville.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  safira

  9. 10. 2010 11.52

 51. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tipe

  9. 10. 2010 12.02

 52. Osaan kutoa ja

  Osaan kutoa ja lapsenlapsille teen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Oulutar

  9. 10. 2010 12.04

 53. En osaa, vaikka

  En osaa, vaikka niin mielelläni niitä tekisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mari

  9. 10. 2010 12.08

 54. En vielä mutta

  En vielä mutta on työn alla…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nöyvei

  9. 10. 2010 12.10

 55. Osaan kutoa ja

  Osaan kutoa ja olen kutonut kaikille perheenjäsenilleni ja ystävilleni sukat ja lapasiakin, tykkään tehdä raidallisia sukkia, mieluiten sellaisesta langasta jossa on jo raitaväritys valmiina.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  salla123

  9. 10. 2010 12.33

 56. Varren osaisin tehdä,

  Varren osaisin tehdä, mutta siihen jää.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kahvijänö

  9. 10. 2010 12.44

 57. osaan neuloa sukkia,

  osaan neuloa sukkia, yleisimmiten neulon itselleni mutta myös avomies, sukulaiset sekä ystävät saavat toisinaan pehmeitä paketteja..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  njau

  9. 10. 2010 12.49

 58. Osaaan kutoa sukkia.

  Osaaan kutoa sukkia. Teen yleensä itselleni ja perheenjäsenilleni komeita raitasukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jeera

  9. 10. 2010 12.54

 59. Olen joskus kutonut,

  Olen joskus kutonut, mutta nyt pitäis verestää taitoja

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minni

  9. 10. 2010 13.05

 60. Eipä ole tullut

  Eipä ole tullut vuosiin kudottua sukkaa, toki joskus olen taidon osannut, mutta nyt vaatisi hieman harjoittelua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Blondi

  9. 10. 2010 13.12

 61. Ei ole koskaan

  Ei ole koskaan tarvinnut edes opetella.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nukkasukka

  9. 10. 2010 13.18

 62. Olen neulonut sukkia

  Olen neulonut sukkia jos joku on neuvomassa miten kantapää tehdään.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sipe65

  9. 10. 2010 13.22

 63. en osaa kutoa

  en osaa kutoa mitään =)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ellusca

  9. 10. 2010 13.26

 64. Osaan kutoa sukkia,

  Osaan kutoa sukkia, mutta en ole kutonut monta paria koska suvussa on muitakin sukankutojia joten uusille sukille on harvemmin tarvetta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Maija

  9. 10. 2010 13.28

 65. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Immortal

  9. 10. 2010 13.36

 66. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nettifretti

  9. 10. 2010 13.36

 67. Tarvitsen apua kantapään

  Tarvitsen apua kantapään teossa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  misa

  9. 10. 2010 13.50

 68. en itse

  en itse

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pete

  9. 10. 2010 14.03

 69. Joskus olen kutonut

  Joskus olen kutonut lapsille ja itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Violet

  9. 10. 2010 14.06

 70. Kudon joululahjaksi sukulaisille,

  Kudon joululahjaksi sukulaisille, yleensä ”tähdelangoista”, joten persoonallisia tulee.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  marjuska

  9. 10. 2010 14.16

 71. Ainoastaan kaulaliinoja

  Ainoastaan kaulaliinoja

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Moppi

  9. 10. 2010 14.19

 72. en osaa...onneksi lähipiirissä

  en osaa…onneksi lähipiirissä osaajia, villasukat ihanasti lämmittää viileillä keleillä…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  aakoo

  9. 10. 2010 14.31

 73. En valitettavasti osaa

  En valitettavasti osaa enkä kyllä mitään muutakaan. Surullista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  r

  9. 10. 2010 14.48

 74. kaulaliinoja, sukkia

  kaulaliinoja, sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  HLL

  9. 10. 2010 14.54

 75. Neulon sukkia ja

  Neulon sukkia ja kaikkea muuta. Sukkia teen itselleni, avomiehelleni ja sukulaisilleni. Erityisesi joulun alla puikot ovat kovassa käytössä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Soile

  9. 10. 2010 15.23

 76. osaan kutoa.kulutus ei

  osaan kutoa.kulutus ei oikein ehdi vastaamaan tarjontaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kirsti

  9. 10. 2010 15.34

 77. En ole neulonut

  En ole neulonut pitkään aikaan ja en osaisi enää sukkaa neuloa ilman ohjetta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ninni

  9. 10. 2010 15.35

 78. Osaan kutoa sukkia

  Osaan kutoa sukkia ja muita pienempiä vaatekappaleita. Kantapään kääntäminen voi välillä unohtua, jos en ole pitkään aikaan tarvinnut sitä taitoa. Teen läheisilleni ja myyjäisiin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Li-Ha

  9. 10. 2010 15.41

 79. en osaa mutta

  en osaa mutta olisi kiva osata niin voisi pojalle kutoa vaikka sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ricu

  9. 10. 2010 15.41

 80. En taida osata,

  En taida osata, en ole kokeillut

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nikke1

  9. 10. 2010 15.47

 81. Olen osannut ja

  Olen osannut ja neulonutkin paljon sukkia. Nyt pitää kerrata kantapään teko.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lena

  9. 10. 2010 15.47

 82. sukkia syksyisin miehelle

  sukkia syksyisin miehelle ja tyttärelle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anja

  9. 10. 2010 15.48

 83. Osaan kyllä kutoa

  Osaan kyllä kutoa mutta nyt ei ole ollut aikaa eikä tahtoa siihen

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  MaLE

  9. 10. 2010 15.51

 84. en ossaa

  en ossaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  JUHIS

  9. 10. 2010 15.53

 85. Värikkäitä raidallisia sukkia

  Värikkäitä raidallisia sukkia omille lapsille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Amalia

  9. 10. 2010 15.55

 86. En osaa, mutta

  En osaa, mutta tänätalvena kun olen sairaslomalla olen pakottautunut siihen että minun pitää opetella kutomaan sukat. Kouluaikoina kyllä kudoin sukat….mutta en sen jälkeen!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Heli

  9. 10. 2010 15.56

 87. en osaa.

  en osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  esa

  9. 10. 2010 15.58

 88. Teen villasukkia yleensä

  Teen villasukkia yleensä omalle lapselleni,tykkään neuloa perinteisiä sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pola

  9. 10. 2010 16.00

 89. Osaan neuloa sukkia

  Osaan neuloa sukkia 5 vuotta sitten opin työväenpiston kurssissa,viime talvena neuloin enemmän sukkia nyt vähemmän,kun heille ei tarvinnut antanut jo.Lasten sukkia joskus pitää neuloa kun kasvavat tarvittaa sukatkin.
  Yleensä käytän Novitan 7 veljestä lankoja. Pikkuveljille pitää neuloa joskus metsästyssukkia aiotaan ensi vuonna tehdään aika isoja sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Titu

  9. 10. 2010 16.00

 90. En osaa

  En osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Atti

  9. 10. 2010 16.09

 91. Tuskinpa enää osaisin...

  Tuskinpa enää osaisin…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  JuhoES

  9. 10. 2010 16.28

 92. Koulussa tehtyjen "pakkosukkien"

  Koulussa tehtyjen ”pakkosukkien” jälkeen olen tehnyt tasan yhden sukkaparin. Kuljen mummon ja äidin kutomissa sukissa. Villasukat ovat jokapäiväisessä käytössä joten ehkä joskus on pakko opetella uudelleen se taito…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  "puolukka"

  9. 10. 2010 16.29

 93. Osaan jos joku

  Osaan jos joku vähän jelppii kantapään kanssa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Riikkanen

  9. 10. 2010 16.32

 94. Olen joskus osannut,

  Olen joskus osannut, mutta nyt kyllä taito on unohtunut, mutta aion sen vielä opetella ja varsinkin tuo kantapään tekeminen tuntuu unoh-
  tuneen. Kyllä ne vanhat opit sieltä palautuu – uskon niin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Maaru

  9. 10. 2010 16.34

 95. Eipä ole tullut

  Eipä ole tullut koskaan opetelluksi tuota taitoa, mutta se on vielä joskus tarkoitus opetella.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Santtu

  9. 10. 2010 16.35

 96. osaan ja teen

  osaan ja teen niitä koko perheelle :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  taija

  9. 10. 2010 16.36

 97. En osaa mutta

  En osaa mutta joskus täytyy vielä opetella.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  MiaS

  9. 10. 2010 17.14

 98. En osaa, mutta

  En osaa, mutta onneksi äitimuori osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Inssi

  9. 10. 2010 17.17

 99. osaan kutoa, mutta

  osaan kutoa, mutta hyvin havoin tulee tehtyä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lena

  9. 10. 2010 17.18

 100. toki osaan sukat

  toki osaan sukat kutoa ja niitä on vuosien varrella tullut kudottua ties kuinka paljon.perheelle , joululahjoiksi, ystäville, muutamat myynytkin. ei ole viellä tähän ikään mennessä tarvinnut villasukkia ostaa.
  sukkia on tullut tehtyä niin perinteisiä raidallisia kuin kuvioneule ja pitsineule ja palmikkosukkiakin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maaruska

  9. 10. 2010 17.29

 101. En osaa. Ehkä

  En osaa. Ehkä sitten mummona opettelen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sofi

  9. 10. 2010 17.42

 102. kyllä, harvoin nykyisin

  kyllä, harvoin nykyisin teen, siskoille ja vanhemmilleni ja itselle olen tehnyt ja puolisolle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hellu63

  9. 10. 2010 17.48

 103. en ole eläessäni

  en ole eläessäni kutonut sukkia,äitini on sukkatehdas jolta saa riittävästi sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ansu

  9. 10. 2010 18.57

 104. Kudon oikein mielelläni

  Kudon oikein mielelläni mitä vaan, myös sukkia. Olen istunut sairaalassa äidin vuoteen vierellä ja kutonut limenvihreitä villasukkia ihan itselleni mutta kudon toki kaikille läheisilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kristiina

  9. 10. 2010 18.59

 105. Osaan kutoa. Teen

  Osaan kutoa. Teen mielellään iloisen värikkäitä sukkia itselle ja joskus muillekin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maigu

  9. 10. 2010 19.03

 106. En osaa, jos

  En osaa,
  jos osaisin kutoisin lapsille ja itselleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kuutar

  9. 10. 2010 19.06

 107. Osaan. Lapselleni.

  Osaan. Lapselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Black Dog

  9. 10. 2010 19.10

 108. En osaa kutoa,

  En osaa kutoa, mutta aion opetella.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Iines

  9. 10. 2010 19.15

 109. Osaan :) Yritän

  Osaan :) Yritän tehdä aina erikoisia…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  scorpio

  9. 10. 2010 19.17

 110. Haluaisin oppia xD

  Haluaisin oppia xD

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ori

  9. 10. 2010 19.25

 111. Kudon mielelläni kaikenlaista

  Kudon mielelläni kaikenlaista pientä. Sukkia on tullut kudottua itselleni ja lahjaksi, rakkaudella kudotut lämpöiset sukat ovat monelle mieluisa lahja :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Polkka

  9. 10. 2010 19.28

 112. Osaan. Teinipojalleni ja

  Osaan. Teinipojalleni ja itselleni -olemme ’villasukkafaneja’ molemmat!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Susa

  9. 10. 2010 19.30

 113. Osaan, perheelle joululahjaksi.

  Osaan, perheelle joululahjaksi. Ihan perinteisiä sukkia yleensä neulon.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Emm

  9. 10. 2010 19.50

 114. Osaankutoa sukkia, teen

  Osaankutoa sukkia, teen niitä äidille, isälle, siskolle ja ystävän lapselle. Rakastan haasteita ja yritän aina löytää jonku uuden kuvioneulonnan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mammutti

  9. 10. 2010 19.53

 115. en osaa. saan

  en osaa. saan sukkia koko perheeellle isän naisystävältä. se on niin hienoa!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  timo

  9. 10. 2010 20.00

 116. Ennen osasin, mutta

  Ennen osasin, mutta viimeksi kutonut joskus 8-9 vuotta sitten.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kimmo

  9. 10. 2010 20.01

 117. lapsilleni, miehelleni ja

  lapsilleni, miehelleni ja itselleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Goldie

  9. 10. 2010 20.03

 118. lapsilleni, miehelleni ja

  lapsilleni, miehelleni ja itselleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Goldie

  9. 10. 2010 20.03

 119. En osaa enää.

  En osaa enää.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Aila

  9. 10. 2010 20.18

 120. Tottakait osaan ja

  Tottakait osaan ja kudon lapsille puolisolle ym ym niin ja itselle tietysti

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pikkumymmeli

  9. 10. 2010 20.25

 121. kudon raidallisia sukkia

  kudon raidallisia sukkia lahjaksi ja itselle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  taru

  9. 10. 2010 20.26

 122. en enää

  en enää

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  puukir

  9. 10. 2010 20.37

 123. En osaa, eikä

  En osaa, eikä kukaan käytä villasukkia meillä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Yanus

  9. 10. 2010 20.42

 124. En osaa enää.

  En osaa enää.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Zarus

  9. 10. 2010 20.43

 125. En osaa enää,

  En osaa enää, joskus osasin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  m-liisa

  9. 10. 2010 20.50

 126. En osaa...

  En osaa…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Janelle

  9. 10. 2010 20.52

 127. kyllä osaan, erilaisia

  kyllä osaan, erilaisia sukkapareja on tullut tehtyä elämän varrella

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maria

  9. 10. 2010 20.56

 128. raitaa sukkiin ja

  raitaa sukkiin ja on näyttävät

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  rupsahtanut ukko

  9. 10. 2010 20.56

 129. Osaan. Kudon sukulaisille

  Osaan. Kudon sukulaisille joululahjaksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  elliida

  9. 10. 2010 20.59

 130. En osaa kutoa

  En osaa kutoa mut virkata sekä ommella osaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Assu

  9. 10. 2010 21.02

 131. Juuri ja juuri.

  Juuri ja juuri. Yleensä yritän neuloa itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sarita

  9. 10. 2010 21.16

 132. Osaan, itselle ja

  Osaan, itselle ja lähipiirille teen, enimmäkseen kuitenkin itselle, kun villasukkien käyttö on talvella runsasta. ;)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jenni

  9. 10. 2010 21.24

 133. kudon villasukkia itselle

  kudon villasukkia itselle ja lapsenlapsille tykkään värikkäistä sukista

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sipe

  9. 10. 2010 21.43

 134. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  henkka

  9. 10. 2010 21.49

 135. Pienen harjoittelun jälkeen

  Pienen harjoittelun jälkeen osaisin neuloa taas.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  wopsu

  9. 10. 2010 21.49

 136. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tuomas

  9. 10. 2010 21.50

 137. osaan ja kudon

  osaan ja kudon miehelle, lapsille, itselle ja kavereiden lapsille. Mieluiten kudon lapsille hauskoja satusukkia, mutta pitäähän sitä perussukkiakin välillä tehdä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sari

  9. 10. 2010 22.10

 138. Kyllä osaan, ja

  Kyllä osaan, ja kudon niitä perheelleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  piude

  9. 10. 2010 22.14

 139. Jotenkuten...Miehelle yleensä.

  Jotenkuten…Miehelle yleensä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Elvi

  9. 10. 2010 22.48

 140. Kantapää tuottaa aina

  Kantapää tuottaa aina tuskaa…sitä en osaa tehdä!!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marre

  9. 10. 2010 23.09

 141. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  milla

  9. 10. 2010 23.10

 142. Osaan. Neulon villasukkia

  Osaan. Neulon villasukkia tyttärelle, itselleni ja miehelle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Piusku

  9. 10. 2010 23.23

 143. en osaa kutoa.

  en osaa kutoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  aksu

  9. 10. 2010 23.24

 144. pitkä on aika

  pitkä on aika kun olen kutonut, ehkä osaan vielä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sirkka

  9. 10. 2010 23.40

 145. Opettelin pari vuotta

  Opettelin pari vuotta sitten kutomaan sukat uudelleen sitten kouluaikojen mummun opastuksella. Nyt kudon niitä joka vuosi joululahjoiksi, ihanaa näpertelyä ja saa ajan mukavasti kulumaan :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pähkinä

  9. 10. 2010 23.43

 146. Osaan kutoa, ei

  Osaan kutoa, ei vaan tule jostain syystä kudottua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ulla

  9. 10. 2010 23.52

 147. Kouluaikana piti tehdä

  Kouluaikana piti tehdä sukat ja silloin se joten kuten onnistui. Valitettavasti ei enää, mutta haluaisin opetella uudestaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Miia

  9. 10. 2010 23.58

 148. Huonosti osaan, valitettavasti.

  Huonosti osaan, valitettavasti.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Susse

  10. 10. 2010 0.03

 149. en neulo ,

  en neulo , mutta vaimo neuloo

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pupujussi

  10. 10. 2010 0.11

 150. Kudon ehdottomasti sukkia

  Kudon ehdottomasti sukkia ja paljon muutakin, esim. säärystimiä, lapasia, kaulahuiveja, villapaitoja, pipoja, joihin lisään kissan- tai nallenkorvat, sekä pehmoleluja. Aina, kun vaan haluan rentoutua, kaivan puikot ja langat esiin. Sukat ovat suosikkejani heti erilaisten eläinhahmojen kutomisen jälkeen. Yleensä kudon sukan ja säärystimen ”yhdistelmän”, eli pitkävartiset villasukat. Pidän sukissani kaksivärisistä raidoista, aina mustaharmaa-yhdistelmästä villimpiin väriyhdistelmiin, kuten pinkki-musta, vaaleanvihreä-ruskea ja liila-leltainen, aina mielialan mukaan. Suosin yksivärisiä, paksuja lankoja, sillä lempipuikkoni ovat kokoa 6-8, mutta kudon myös ”peruskoolla” 4 sen mukaan, kenelle sukkia teen, ja mikä tärkeintä, minkä laatuista ja paksuista lankaa minulla on. Kutominen on suuri intohimoni, vaikka olenkin ”vasta” 23-vuotias.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nanna

  10. 10. 2010 0.14

 151. olen kyllä kutonut

  olen kyllä kutonut sukkia, mutta viime kerrasta on kulunut jo yli 10vuotta. tämä juttu sai innostumaan ja pitänee kaivaa kaappista puikot esiin ja lähteä lanka ostoksille. ensin teen itselleni harjoituksena kotisukat ja sen jälkeen on perheen vuoro saada omat sukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hansu

  10. 10. 2010 0.21

 152. Kiitos ohjeesta! Loistavaa.

  Kiitos ohjeesta!
  Loistavaa. Puhuin juuri eilen satunnaisen ohikulkijan kanssa villasukista. Rakastan, rakastan villasukkia. Ja eilen päätin siis tehdä sijoituksen – ostaa puikot, opetella uudestaan kutomaan sukkia ja hipsiä jouluna ihan-itte-tehdyillä sukilla jääkaapin ja kirjoituskoneen väliä.
  Vain lanka puuttuu..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Uranus

  10. 10. 2010 0.58

 153. En vielä osaa.

  En vielä osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kippo

  10. 10. 2010 1.27

 154. en

  en

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jyrki

  10. 10. 2010 7.12

 155. osaan kyllä, mutta

  osaan kyllä, mutta on sillä rintamalla ollut hieman hiljaisempaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  riti

  10. 10. 2010 7.15

 156. En osaa

  En osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  MiKi

  10. 10. 2010 9.01

 157. Osaan kutoa, kudon

  Osaan kutoa, kudon lapsille ja siskon lapsille sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Viiru

  10. 10. 2010 9.03

 158. En osaa

  En osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tero

  10. 10. 2010 9.03

 159. Mie oon hirmusesti

  Mie oon hirmusesti innostunu neulomisesta. Nyt olen neulonut lapasia muille ja itselleni. Seuraava projekti on opetella neulomaan sukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tanjuli

  10. 10. 2010 9.04

 160. En luultavasti osaa

  En luultavasti osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tamias

  10. 10. 2010 9.09

 161. Osaan kutoa mutta

  Osaan kutoa mutta nyt on jäänyt aika vähälle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  IILE

  10. 10. 2010 9.12

 162. en osaa kutoa,

  en osaa kutoa, äitini ja neljä siskoani tosin ovat taitavia käsityöihmisiä, minä vain kirjoittelen runoja, kun he kutovat

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pikku myy

  10. 10. 2010 9.21

 163. Kudon sukkia ystäville

  Kudon sukkia ystäville ja sukulaisille lahjaksi. Aiemmin tein vain perussukkia hauskoista langoista, mutta tänä vuonna olen innostunut kokeilemaan myös erilaisia palmikointeja ja pitsivirityksiä sukissa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Krista

  10. 10. 2010 9.22

 164. En osaa kutoa

  En osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nana

  10. 10. 2010 9.24

 165. Osaan kutoa sukkia,

  Osaan kutoa sukkia, mutta mieluummin kudon paitoja

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  henna73

  10. 10. 2010 9.31

 166. osaan kutoa. kudon

  osaan kutoa. kudon miehelleni tai jollekin muulle joka tykkää villasukista :)
  tykkään kutoa värikkäitä sukkia :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lessu

  10. 10. 2010 9.58

 167. Teoriassa kyllä, käytännössä

  Teoriassa kyllä, käytännössä tulee niin surkeita että jätän tekemättä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mary

  10. 10. 2010 10.29

 168. en osaa tehdä

  en osaa tehdä enää kantapäätä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miisu

  10. 10. 2010 10.34

 169. En osaa kutoa,

  En osaa kutoa, mutta tulevaisuudessa aion opetella senkin taidon!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sue

  10. 10. 2010 10.45

 170. Koulussa viimeksi olen

  Koulussa viimeksi olen kutonut sukat eli en taida osata. Äitini pitää koko perheeni sukka-asioista huolen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kivi

  10. 10. 2010 11.02

 171. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nikol

  10. 10. 2010 11.16

 172. neulon koneella -

  neulon koneella – lapsille ja lastenlapsille – yleensä raitaisia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sinipiika

  10. 10. 2010 11.23

 173. Osaan kutoa!

  Osaan kutoa!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Irmeliina

  10. 10. 2010 11.35

 174. Koulussa joutui kutomaan

  Koulussa joutui kutomaan sukat ala-asteella, en kyllä tainnut saada niitä valmiiksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  groon

  10. 10. 2010 11.40

 175. En osaa

  En osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  skeppo

  10. 10. 2010 11.41

 176. Äippä kutoo sukat!

  Äippä kutoo sukat!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pii

  10. 10. 2010 12.00

 177. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  heli

  10. 10. 2010 12.05

 178. En, mutta onneksi

  En, mutta onneksi anoppi osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mummo kutoo

  10. 10. 2010 12.16

 179. Sukkien teko kyllä

  Sukkien teko kyllä onnistuu. Olen jo useammat neulonnut tänä syksynä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sisko

  10. 10. 2010 12.22

 180. Osaan mutta ohje

  Osaan mutta ohje on oltava vieressä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hese

  10. 10. 2010 12.59

 181. En osaa

  En osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Taisku

  10. 10. 2010 13.05

 182. kudon sukkia ystäville,

  kudon sukkia ystäville, sukulaisille ja poikaystävälle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mimo

  10. 10. 2010 13.59

 183. En osaa, pitäisi

  En osaa, pitäisi opetella kyllä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Miia

  10. 10. 2010 14.10

 184. Hei! Kolmet sukat

  Hei!
  Kolmet sukat vasta olen kutonut tänä syksynä, talven mittaan niitä kertyy aika paljon. Kudon perheelleni ja lapsenlapsille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Irma Kälviäinen

  10. 10. 2010 14.21

 185. Ala-asteella osasin, mutta

  Ala-asteella osasin, mutta en osaa enää.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lili

  10. 10. 2010 14.29

 186. Olen kutonut sukkia,

  Olen kutonut sukkia, mutta en kudo enää. Äitini kutoi eläessään sukkia koko loppuelämäkseni kuten myös kaikille muilla perheenjäsenilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hertta

  10. 10. 2010 14.34

 187. Voi osaan, montakohan

  Voi osaan, montakohan kymmentä paria tullut tehtyä… Menisiköhän jo sataan, taitaisi mennä :) Ystäville, tuttaville, lahjoitukseen… Ja aina on kiva kokeilla erilaista ja uutta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kapsu

  10. 10. 2010 14.44

 188. kyllä, perheelle

  kyllä, perheelle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  =)

  10. 10. 2010 14.45

 189. Kudon sukkia perheen

  Kudon sukkia perheen jäsenille ja itselleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maikki

  10. 10. 2010 14.48

 190. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  elraimo

  10. 10. 2010 15.20

 191. En osaisi enää

  En osaisi enää suoralta kädeltä, mutta kyllä taito tulisi takaisin jos vähän miettisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mormor

  10. 10. 2010 15.38

 192. En osaa, mutta

  En osaa, mutta olisi kiva opetella :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Janne

  10. 10. 2010 15.40

 193. Tuskinpa enää osaan,

  Tuskinpa enää osaan, mutta olisi kiva opetella uudelleen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tintti

  10. 10. 2010 15.49

 194. Kyllä, kudon sukkia

  Kyllä, kudon sukkia silloin tällöin. Lähinnä joululahjaksi ystäville ja sukulaisille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tuulia

  10. 10. 2010 16.10

 195. Osaan kutoa. Itselleni

  Osaan kutoa. Itselleni olen kutonut kuviollisia ja palmikollisia sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  NuNu

  10. 10. 2010 16.16

 196. Kyllä osaan ja

  Kyllä osaan ja teen aika usein

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ommi

  10. 10. 2010 17.28

 197. Joskus olen tehnyt

  Joskus olen tehnyt

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  siru64

  10. 10. 2010 17.29

 198. Mummeli kutoo:)

  Mummeli kutoo:)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lady W

  10. 10. 2010 17.32

 199. En osaa

  En osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sa

  10. 10. 2010 17.54

 200. Ikävä kyllä en

  Ikävä kyllä en osaa kutoa sukkia ! Mielessä on kyllä käynyt, että ostan sukkapuikot ja muut tarpeet ja alan harjoitella !! Mikäs sen mukavampaa olisi talvi-iltana kuin kutoa vaikka lapsenlapsille sukkia :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mallu

  10. 10. 2010 18.16

 201. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  j

  10. 10. 2010 18.17

 202. Osaan kutoa aivan

  Osaan kutoa aivan perinteisiä villasukkia että pitsikuviollisia puuvillasukkia. Sukkia on mukava antaa lahjaksi perheelle, sukulaisille ja ystäville.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Rippa

  10. 10. 2010 18.22

 203. en osaa enää

  en osaa enää

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hh

  10. 10. 2010 18.25

 204. Kyllä, teen itselle

  Kyllä, teen itselle ja lahjaksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mirkku

  10. 10. 2010 18.39

 205. Ohjeen kanssa osaan

  Ohjeen kanssa osaan ehkä tehdä sukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Laura

  10. 10. 2010 18.39

 206. En osaa kutoa.

  En osaa kutoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jaska

  10. 10. 2010 18.40

 207. Jollakin lailla ehkä

  Jollakin lailla ehkä vielä on taito tallella, vaikka ei ole pitkään aikaan tullut neulottua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Matleena

  10. 10. 2010 18.41

 208. En ole kutonut

  En ole kutonut sukkia sitten kouluaikojen, mutta osaan kuitenkin kutoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tl66

  10. 10. 2010 18.49

 209. em ole kutonut

  em ole kutonut sukkia moneen vuoteen, ei ole ollut tarvetta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sinu

  10. 10. 2010 19.00

 210. en

  en

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sami

  10. 10. 2010 19.08

 211. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  heidi

  10. 10. 2010 19.28

 212. En osaa, mutta

  En osaa, mutta opettelen tällä hetkellä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ansku

  10. 10. 2010 19.33

 213. en osaa kutoa

  en osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kaisa

  10. 10. 2010 19.36

 214. yritin joskus emännä

  yritin joskus emännä avustuksella.. ei siitä mitää tullu, muuta ku sanomista

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Terpa

  10. 10. 2010 19.47

 215. Osaan neuloa. Neulon

  Osaan neuloa. Neulon sukulaisille. Värikkäitä sukkia, on kiva kokeilla eri väriyhdistelmiä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tiiu

  10. 10. 2010 19.59

 216. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ninni

  10. 10. 2010 21.25

 217. en osaa kutoa

  en osaa kutoa sukkia.. pitäis kyl varmaan osata, ni vois kutoa kavereille lahjaksi. (:

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mirkkumol

  10. 10. 2010 21.27

 218. ei onnistu minulta,

  ei onnistu minulta, mutta anoppi ja äiti kutoo sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lipfert

  10. 10. 2010 21.53

 219. Kudon noin yhdet

  Kudon noin yhdet sukat per vuosi. Yksinkertaiset ja vähillä raidoilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hepa

  10. 10. 2010 21.53

 220. Olen kutonut peruskouluaikoina

  Olen kutonut peruskouluaikoina sukat itselleni, mutta en ole kouluaikojen jälkeen tehnyt sukkia. Kummitätini ja siskoni huolehtivat tällä hetkellä niin, että minulla on aina villasukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaisa

  10. 10. 2010 22.24

 221. en vielä, aion

  en vielä, aion kyllä opetella villasukkien kutomisen jalon taidon

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  a

  10. 10. 2010 23.04

 222. Osaan ja kudon

  Osaan ja kudon neljälle lapsenlapselleni, jokaiselle ainakin yhdet/syksy, joskus useammatkin. Pikkujalkoihin sukat valmistuvat nopsasti televisiota katsellessa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Onslow

  11. 10. 2010 0.33

 223. Osaan, mutta ostan

  Osaan, mutta ostan sukat kirpputorilta ja tarjouksesta, saa halvemmalla kuin langan hinta :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mappe

  11. 10. 2010 3.59

 224. En

  En

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  eki

  11. 10. 2010 4.00

 225. Ehkä ohjeiden avulla.

  Ehkä ohjeiden avulla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pate

  11. 10. 2010 4.01

 226. En suoralta kädeltä.

  En suoralta kädeltä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Merenkävijä

  11. 10. 2010 4.02

 227. Kyllä osaan. Lapsille

  Kyllä osaan. Lapsille ja lastenlapsille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sirkkuli

  11. 10. 2010 5.17

 228. Kanta päätä en

  Kanta päätä en osaa tehdä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  slk

  11. 10. 2010 8.07

 229. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  timpe

  11. 10. 2010 8.18

 230. ei enää muista....harmittaa!

  ei enää muista….harmittaa!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  M

  11. 10. 2010 9.10

 231. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ev

  11. 10. 2010 9.33

 232. osaan kutoa ihan

  osaan kutoa ihan tavallisia, raidallisia sukkia jotka suku ja ystävät saavat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ripe

  11. 10. 2010 9.36

 233. Huonosti, mutta haluaisin

  Huonosti, mutta haluaisin kovasti oppia.
  Perheeni villasukat kutoo mummo.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ninni

  11. 10. 2010 10.16

 234. Pitkällisen harjoittelun jälkeen

  Pitkällisen harjoittelun jälkeen alkoi taas kantapää sujua. Kudon lapsille (omille ja vieraille) ja itselleni. Rakastan villasukkia!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Manaljah

  11. 10. 2010 10.56

 235. Osaan kyllä, mutta

  Osaan kyllä, mutta silloin harvoin kun sukkia teen, niin lahjaksi erityisen rakkaille ihmisille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  -viola-

  11. 10. 2010 10.59

 236. Osaan toki kutoa!

  Osaan toki kutoa! Kudon itselleni, perheelle ja sukulaisille, sekä tuttaville. Monet myös tahtoisivat ostaa tekemiäni sukkia :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kyllitätitäti

  11. 10. 2010 11.07

 237. osaan

  osaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mira roininen

  11. 10. 2010 11.20

 238. Oon kutonut koulussa

  Oon kutonut koulussa joskus sukat. Kudon kyllä muuta, mutta sukat tarvii vielä harjotusta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  stiinuska

  11. 10. 2010 11.21

 239. osaan neuloa sukat

  osaan neuloa sukat ja teen niitä perheelleni ja lahjaksi ystäville ja sukulaisille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  karpalo

  11. 10. 2010 12.29

 240. En osaa mutta

  En osaa mutta haluaisin kyllä oppia :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jora

  11. 10. 2010 13.03

 241. Osaan neuloa sukkia,

  Osaan neuloa sukkia, teen niitä mieluiten rakkaimmilleni :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  oge

  11. 10. 2010 14.17

 242. En ole aikoihin

  En ole aikoihin kutonut, mutta olisi hauska taas yrittää josko onnistuisi…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  merja

  11. 10. 2010 14.24

 243. Kudon sukkia perheelleni

  Kudon sukkia perheelleni ja vähän muillekin.Voi sanoa että harrastan sukkien kutomista!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  fia-ellen

  11. 10. 2010 14.54

 244. en osaa kutoa

  en osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sukka

  11. 10. 2010 15.11

 245. Kudon sukkia läheisille

  Kudon sukkia läheisille ja itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maikki

  11. 10. 2010 15.35

 246. Kudon sukkia perheelleni

  Kudon sukkia perheelleni ja ystäville.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  paivi

  11. 10. 2010 17.04

 247. Harrastan käsitöitä. Lapset

  Harrastan käsitöitä. Lapset ja läheiset saavat sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaiju

  11. 10. 2010 17.07

 248. Kudon mielelläni sukkia.

  Kudon mielelläni sukkia. Perheeni ja läheiset sukulaiset saavat niitä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  meiju

  11. 10. 2010 17.09

 249. Osaan kutoa sukkia.

  Osaan kutoa sukkia. Perheeni saavat niitä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  saru

  11. 10. 2010 17.12

 250. En osaa mutta

  En osaa mutta kiinnostaisi oppia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  skari

  11. 10. 2010 17.14

 251. Kudon sukkia perheelleni.

  Kudon sukkia perheelleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päivi Salonen

  11. 10. 2010 17.15

 252. Lapsille valmistuu sukkia.

  Lapsille valmistuu sukkia.
  Käsityöt on hauska harrastus.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  joanna

  11. 10. 2010 17.17

 253. Osaan kutoa sukkia,

  Osaan kutoa sukkia, mutta kantapäähän joudun kaivamaan ohjeen esille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tuuli

  11. 10. 2010 17.36

 254. en oikein osaa,

  en oikein osaa, mutta haluaisin kyllä osata :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  apriqoosi

  11. 10. 2010 17.41

 255. Osaan kutoa,mutta sairastuttuani

  Osaan kutoa,mutta sairastuttuani reumaan
  minun on ollut pakko vähentää neulomista ja pystyn neulomaan vain lyhyitä aikoja kerrallaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jane

  11. 10. 2010 17.49

 256. Voi olla, että

  Voi olla, että osaisin vielä, mutta en harrasta sitä enää.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lotta

  11. 10. 2010 18.16

 257. Jollain lailla osaan

  Jollain lailla osaan kutoa
  kudon itselleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  marme

  11. 10. 2010 19.05

 258. en osaa,voisi opetella

  en osaa,voisi opetella

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tanja

  11. 10. 2010 19.06

 259. Osaan neuloa. Itselleni

  Osaan neuloa. Itselleni ja muille perheen jäsenille olen yleensä neulonut.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sumi

  11. 10. 2010 19.07

 260. neljännet sukat menossa

  neljännet sukat menossa tälle syksyä, lapsille ja itselle olen kutonut perinteisiä raitasukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sone

  11. 10. 2010 19.19

 261. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia. Tai kai osaisin, jos yrittäisin. Koulussa olen yhdet neulonut aikonaan. Äiti on pitänyt sukissa myös mieheni ja poikani.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Selma

  11. 10. 2010 20.34

 262. osaan kutoa sukkia.suvun

  osaan kutoa sukkia.suvun lapsille niitä tulee kudottua varsinkin näin joulun alla.en tee koskaan täysin samanlaisia sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  marjuska

  11. 10. 2010 20.45

 263. En osaa. Viimeksi

  En osaa. Viimeksi oloen kutonut yläasteella. Haluaisin kyllä osata, tekisin varmaan itselleni ja läheisille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minkk

  11. 10. 2010 21.17

 264. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Satsa

  11. 10. 2010 21.39

 265. huonosti osaan

  huonosti osaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  reppu

  11. 10. 2010 22.56

 266. Ei onnistu

  Ei onnistu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  koovee

  11. 10. 2010 23.22

 267. Osaan kutoa

  Osaan kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  piipi

  11. 10. 2010 23.50

 268. kudon sukkia lapsilleni,

  kudon sukkia lapsilleni, miniälle, vävylle ja lapsenlapselle, toki isomieskin saa osansa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  aila

  11. 10. 2010 23.51

 269. Kiitos hyvästä jutusta

  Kiitos hyvästä jutusta ! Sain inspistä kokeilla, ohjeet ja kuvat apunani.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Annabell

  11. 10. 2010 23.56

 270. Osaan ohjeen kanssa.

  Osaan ohjeen kanssa.
  Itselle ja läheisille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tanja

  12. 10. 2010 0.13

 271. en osaa kutoa

  en osaa kutoa sukkia vielä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pipa

  12. 10. 2010 6.32

 272. Jos osaisin, kutoisin

  Jos osaisin, kutoisin kummilapsilleni lahjaksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  manta

  12. 10. 2010 7.12

 273. osaan kutoa,lapsenlapselle

  osaan kutoa,lapsenlapselle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  elli

  12. 10. 2010 8.22

 274. Olen ainakin osannut

  Olen ainakin osannut kutoa sukkia, mutta viimeisestä kerrasta on jo sen verran aikaa, että ehkä tarvitsisin ohjeet avukseni. Kantapään kanssa ainakin on ollut yleensä vaikeuksia, joten siihen tarvitsisin ainakin neuvoja.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Giglio

  12. 10. 2010 8.40

 275. lapsille, mielle, itselle

  lapsille, mielle, itselle teen ihan tavallisia sukkia =)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päivi

  12. 10. 2010 8.50

 276. Kyllä, jos on

  Kyllä, jos on ohje apuna

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tuppura

  12. 10. 2010 8.54

 277. Osaan ohjeiden kera

  Osaan ohjeiden kera :) Osaisin muuten ilmankin, mutta kantapää on hieman ongelmallinen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Karo

  12. 10. 2010 9.39

 278. Ohjeilla onnistuisi, mutta

  Ohjeilla onnistuisi, mutta en ole kutonut sukkia tai muitakaan kutomuksia vuosiin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Paula

  12. 10. 2010 10.23

 279. Joka syksy saan

  Joka syksy saan suuren tarpeen ryhtyä kutomaan sukkia. Kudon yleensä yhdet tai kahdet parit. Aika perussukkia yleensä, nyt on niin ihania lankoja jotka tekevät valmiit kuviot itsestään. Olen kutonut pitkävartisia ja tavallisia sukkia tyttärelleni ja itselleni. Tänä syksynä aion kuitenkin yrittää itse kuvioda sukkani. Katsotaan mitä tuleman pitää…!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marie

  12. 10. 2010 11.09

 280. En osaa, vaikka

  En osaa, vaikka olen joskus harjoitellut. Äitini joutui tekemään kantapään.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nipe

  12. 10. 2010 13.02

 281. En osaa. Olisi

  En osaa. Olisi kyllä tarpeen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nika

  12. 10. 2010 13.43

 282. osaan kutoa,mutta en

  osaan kutoa,mutta en ole kutonut pitkään aikaan ja sain innostuksen tästä kokeilla jälleen

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sip

  12. 10. 2010 14.01

 283. osaan kutoa sukkia,

  osaan kutoa sukkia, mutta kantapään tekeminen on aina tuottanut suurta vaikeutta. Tai lähinnä silmukoiden poimiminen kantapään reunoilta.

  kiitos ohjeesta!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  H3IDi

  12. 10. 2010 14.15

 284. osaan kutoa, ja

  osaan kutoa, ja talven aikana neulonkin paljon sukkia pitkävartisia ja taviksia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hanna

  12. 10. 2010 14.46

 285. Kudon sukkia yleensä

  Kudon sukkia yleensä joululahjoiksi. Yleensä tarvitsen ohjeen, koska niitä tulee niin harvoin kudottua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kaisa

  12. 10. 2010 15.03

 286. Osaan kutoa jotenkuten

  Osaan kutoa jotenkuten

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pia

  12. 10. 2010 16.17

 287. Haluaisin osata kutoa

  Haluaisin osata kutoa sukkia, mutta en osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nanu

  12. 10. 2010 16.34

 288. En osaa kutoa,

  En osaa kutoa, sekös harmittaa… Kutoisin itselleni sata paria villasukkia, jos osaisin. Ja muille ehkä kanssa. Ehkä alan opettelemaan!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Szz

  12. 10. 2010 16.53

 289. Osaan NEULOA villasukat

  Osaan NEULOA villasukat ja lapaset. Kangaspuilla KUDON mattoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  AnnaL

  12. 10. 2010 17.02

 290. Lapasia kudon kavereille

  Lapasia kudon kavereille ja sukulaisille. Villasukissa ei taho kantapää onnistua. Rakastan kyllä kutomista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  riksu piksu

  12. 10. 2010 17.21

 291. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia, vaikka kuinka haluaisinkin. Olen vaan niin surkea käsitöissä. Ehkä osaan sitten kun olen itse mummo :)!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jenna

  12. 10. 2010 17.57

 292. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sepi

  12. 10. 2010 19.05

 293. osaan, teen sukkia

  osaan, teen sukkia lapsilleni, miehelleni, anopille, kälylle ja heidän lapsilleen, lapsen lapselle, anopille, apelle, omalle äidilleni ja muutamat vielä kavereillekkin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pai

  12. 10. 2010 19.07

 294. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  TH

  12. 10. 2010 19.26

 295. en osaa, mutta

  en osaa, mutta onneksi äitini pitää minut villasukissa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jarimv

  12. 10. 2010 19.47

 296. Osaan kutoa sukat.

  Osaan kutoa sukat. Kudon enimmäkseen lapsille ja lapsenlapsille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  famu

  12. 10. 2010 19.49

 297. En osaa kutoa,

  En osaa kutoa, mutta haluaisin kyllä opetella, joskus kun olisi aikaa siihen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hanna

  12. 10. 2010 20.12

 298. En osaa, mutta

  En osaa, mutta äitini kutoo minulle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anni

  12. 10. 2010 20.26

 299. olen kutonut sukkia

  olen kutonut sukkia joululahjaksi melkein koko suvulle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Taija

  12. 10. 2010 21.17

 300. osaan ja teen

  osaan ja teen omalle perheelle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  talvi

  12. 10. 2010 21.20

 301. en osaa ,

  en osaa , mummi osaa ja tekee koko suvulle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  erru

  12. 10. 2010 21.45

 302. :( en osaa

  :( en osaa vielä kutoa sukkia, yritys on kova ja tahto…. äiti tehnyt kaikki sukkani

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tarja

  12. 10. 2010 22.53

 303. No en osaa.

  No en osaa. Nyt 45v mies on kutonut viimeksi peruskoulun 1. tai 2. luokalla. Elävästi muistan vieläkin opettajattaren kommentin ”miten sinä teet tuon noin vaikeasti?”.
  En siis osannut tuolloin. Ja jotenkin tajusin sen itsekin. Enempi muistutti kutomiseni painia kuin oikeaa kutomista.
  Mutta oli positiivisiakin asioita: Kylpytakin vyö tuli valmiiksi, eikä vakavia vammoja tullut kellekään lähistöllä olleille.
  Vyö tosin olisi tarvinnut vyö-lapun, jottei kenenkään olisi tarvinnut arpoa sitä, mikä se on.
  Mutta vanhemmat kehuivat. Siitä heille kiitos.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Toistaitoinen

  12. 10. 2010 23.46

 304. Teen langoista sukkia

  Teen langoista sukkia tarvitseville! :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mervi

  13. 10. 2010 0.04

 305. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  vannu

  13. 10. 2010 6.39

 306. Osaan kutoa. Kudon

  Osaan kutoa. Kudon omalle perheelle perussukkia ja pitkävartisia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  marih

  13. 10. 2010 6.57

 307. en, mummi neuloo

  en, mummi neuloo minulle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jassa

  13. 10. 2010 14.15

 308. Osaan kutoa vaikka

  Osaan kutoa vaikka mitä, se on ihanaa, rentouttavaa, sitä voi tehdä melkein missä vain ja on ihanaa antaa ystäville lahjaksi persoonallisia villasukkia, aina tulee kudottua sellainen sukka kuin ihminen, ihmisen lempivärejä ja jotain häneen liittyvää kuviota, jokainen kerta on tullut vastalahjaksi lämmin halaus ja aurinkoinen hymy ja ystävänilo-ja harmittelut siitä kun ei itse osaa kutoa. Kaikenlaiset sukat ja muutkin käsityöt ovat parhaita juuri sen mukaan, että tekee työstään saajansa ”näköisen” :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jamelia

  13. 10. 2010 14.41

 309. Ohjeen kanssa osaan.

  Ohjeen kanssa osaan. Olen kutonut sukkia lapsilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  M

  13. 10. 2010 14.51

 310. Osaan. Kudon itselleni

  Osaan. Kudon itselleni ja läheisille perinteisiä raitaisia tai yksivärisiä villasukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kirsi

  13. 10. 2010 15.14

 311. Osaan ihan perusohjeella.

  Osaan ihan perusohjeella. Kuviointi ei vielä onnistu, mutta opettelen parhaillaan. Eri värejä on kiva yhdistellä, sukkia teen läheisille lempivärien mukaan!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Johanna

  13. 10. 2010 18.44

 312. En osaa mutta

  En osaa mutta olen ajatellut opetella. Itselleni tekisin, opiskelijana pahemmin ole varaa mihinkään :>

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mok

  13. 10. 2010 18.57

 313. Kutominen on vielä

  Kutominen on vielä vähän vaiheessa.
  Joskus osasin aloittaa sen homman ja sain tehtyä johonkin 5 centin päähän. Mutta sitten äiti teki loput.
  Kun en vain osannut. Tehdä siitä hyvää. ei tullut niin kireää.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Megabass

  13. 10. 2010 19.26

 314. osaispa

  osaispa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sari

  13. 10. 2010 20.58

 315. en todellakaan osaa,

  en todellakaan osaa, vaikka haluaisin =/

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nimetön

  13. 10. 2010 20.59

 316. En osaa, mutta

  En osaa, mutta haluaisin oppia.. Kantapää ja kavennukset tuottaa ongelmia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pia

  13. 10. 2010 22.45

 317. Neulon sukkia itselleni,

  Neulon sukkia itselleni, perheelleni ja kavereillenI! Neulomani sukat ovat aina värikkäitä ja iloisia!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  LovelyConan

  13. 10. 2010 22.46

 318. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tinde66

  13. 10. 2010 22.51

 319. En osaa, harmi.

  En osaa, harmi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kirsh

  13. 10. 2010 23.19

 320. En kudo sukkia

  En kudo sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Emppu

  14. 10. 2010 0.03

 321. En osaa kutoa

  En osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jokke

  14. 10. 2010 0.04

 322. Helppoja villatossuja neulon.

  Helppoja villatossuja neulon.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mappe

  14. 10. 2010 0.04

 323. Kyllä kudon sukkia,

  Kyllä kudon sukkia, sukulaisille niitä teen. He pitävät niistä todella paljon!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  satu

  14. 10. 2010 1.06

 324. Osaan, mutta hermo

  Osaan, mutta hermo menee nopeasti. Nyt olen ainakin viisi vuotta ”tehnyt” yksiä sukkia…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Baabaa

  14. 10. 2010 1.13

 325. Teen sukkia omalle

  Teen sukkia omalle perheelle, ja mieluiten liukuvärjätyistä sukkalangoista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kika

  14. 10. 2010 1.21

 326. en osaa kutoa

  en osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hessu

  14. 10. 2010 8.07

 327. neulon jonkin verran

  neulon jonkin verran , äiti neuloo yleensä sukat ja minä lapasia. neulon lapsille, itselle ja miehelleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  keikkana

  14. 10. 2010 9.45

 328. en todellakaan kudo..anoppi

  en todellakaan kudo..anoppi kutoo hyviä ja kauniita villasukkia..kiitos siitä Hänelle !

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pekk rauma pläkä

  14. 10. 2010 10.59

 329. Kudon vaihtelevasti, nyt

  Kudon vaihtelevasti, nyt äitiyslomalla taas innostunut kutomisesta. Yleensä kudon lapsille, juuri valmistuivat pojalle villasukat. Villasukat ovat maailman ihanin vaatekappale!:)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  merkris

  14. 10. 2010 11.06

 330. osaan, ja kudon

  osaan, ja kudon paljon sukkia. käytän villasukkia kesät talvet. Ihan perus sukkia, yksinkertaisia, yleensä yksivärisiä. itselleni ja lahjaksi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  takkuinen

  14. 10. 2010 11.45

 331. Osaan toki kutoa

  Osaan toki kutoa sukkia ja netistä löytyy hienoja malleja. Teen itselleni ja lahjoiksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tutka

  14. 10. 2010 12.17

 332. en osaa kutoa....

  en osaa kutoa….

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Paku

  14. 10. 2010 12.28

 333. en osaa mutta

  en osaa mutta tarkotus olisi opetella

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anna

  14. 10. 2010 13.18

 334. Osaan kyllä.

  Osaan kyllä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kukkanen

  14. 10. 2010 18.19

 335. Rakastan nuelomista!!! Sukat

  Rakastan nuelomista!!! Sukat ovat helpoimmasta päästä ja mukavan nopeat tehdä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minä

  14. 10. 2010 18.20

 336. En osaa

  En osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  häh

  14. 10. 2010 18.20

 337. Osaan neuloa sukat,

  Osaan neuloa sukat, tälläkin hetkellä olen neulomassa joululahjaksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  joku

  14. 10. 2010 18.21

 338. Neulominen on mukavaa.

  Neulominen on mukavaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kesäheinä

  14. 10. 2010 18.21

 339. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mikko

  14. 10. 2010 20.52

 340. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia mutta jos voitan lankaa kokeilen heti tämä selkeän ohjeen opastuksella.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Shamaani

  14. 10. 2010 22.50

 341. en oikein hyvin

  en oikein hyvin osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  irkku

  15. 10. 2010 8.01

 342. En osaa niin

  En osaa niin hyvin että tekisin niitä kellekkään

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ansu88

  15. 10. 2010 8.35

 343. Kyllä osaan kutoa.

  Kyllä osaan kutoa. Tykkään kutoa raidallisia sukkia lapsilleni ja miehelleni sekä pienelle kummitytölleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minnukka

  15. 10. 2010 12.09

 344. joo oli pakko

  joo oli pakko opetella kun suvun virallinen sukankutojamummo kuoli… teen sukkia sukulaisille ja tietty itselle, erilaisia raitoja niissä taitaa aina olla, joskus jopa palmikoita jos oikein innostun

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Rulla

  15. 10. 2010 12.19

 345. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jarmo

  15. 10. 2010 13.32

 346. Sen verran osaan,

  Sen verran osaan, että sukiksi tunnistetaan…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Maria

  15. 10. 2010 13.57

 347. Juu, en osaa

  Juu, en osaa tehdä mitään tällaisia käsitöitä enkä pysty edes yrittämään kun villa aiheuttaa sen verran suuret allergiset reaktiot…olisi kyllä ihanaa jos osaisi ja kadehdin niitä joilla on taito hallussa!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Olga

  15. 10. 2010 14.03

 348. Osaan neuloa (minusta

  Osaan neuloa (minusta mattoja kudotaan) sukkia. En muista miten pieni olin, kun ensimmäiset sukkani tein. Joka tapauksessa opin neulomaan alle kouluikäisenä mummoni opetuksessa ja ensimmäinen isompi neulos oli lapaset. Sukat opettelin tekemään vasta sen jälkeen.
  Nykyisin neulon satunnaisesti ja jos neulon niin yleensä lahjaksi tai sitten omille lapsille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pietu80

  15. 10. 2010 14.34

 349. osaan kutoa

  osaan kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hei

  15. 10. 2010 15.19

 350. harmikseni en osaa

  harmikseni en osaa kutoa sukkia, mutta olen haaveillut jo jonkin aikaa moisesta taidosta…ken tietää jos joskus joku osaisi takoa tarpeeksi helpon ohjeen minunkin aivoilleni ja pääsisin uuden harrastuksen pariin. onneksi kotona on nuorisoa jolla on hieman enempi taitoa ;)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mervi Koponen

  15. 10. 2010 16.05

 351. Yhdet sukat elämässäni

  Yhdet sukat elämässäni oon kutonu ja se oli koulussa. Haluaisin kyllä osata kutoa sukkia mutta en ole ryhtynyt hommaan..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Loli81

  15. 10. 2010 17.09

 352. Hei! Musta vahvistetun

  Hei!
  Musta vahvistetun kantapään ohje oli hieman outo. Mä kudon nurjalla nurin ja oikeapuoli nostettu/oikein, niinkuin perusohjeessa yleensä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  iMake

  15. 10. 2010 20.25

 353. Osaan kutoa sukkia.

  Osaan kutoa sukkia. Itelle sekä pojilleni teen. Tosin tällä hetkellä kudon tumppuja nuoremmalle pojalle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Elkka

  16. 10. 2010 3.22

 354. En osaa,haluaisin kyllä.

  En osaa,haluaisin kyllä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Janskutta

  16. 10. 2010 7.33

 355. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kari

  16. 10. 2010 9.33

 356. Kantapää tuottaa aina

  Kantapää tuottaa aina hankaluuksia, mutta muuten osaan. Mitä nyt olen muutamat neulonut, niin ne ovat olleet itselle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mimma

  16. 10. 2010 10.36

 357. Osaan, mutta ei

  Osaan, mutta ei niistä kauniita tule:) Itselleni kudon…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Fammu

  16. 10. 2010 11.35

 358. Mummi kutoo ja

  Mummi kutoo ja jos voitan annan hänelle langat:)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  JaniKL

  16. 10. 2010 12.28

 359. osaan :)

  osaan :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  untitledD

  16. 10. 2010 13.41

 360. KOVASTI YRITÄN OPETELLA,

  KOVASTI YRITÄN OPETELLA, YHDET OLEN ELÄMÄNI AIKANA TEHNYT, LISÄÄKIN TAHTOISIN!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  omppu

  16. 10. 2010 13.53

 361. En osaa :(

  En osaa :(

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mark

  16. 10. 2010 14.23

 362. Valitettavasti en.

  Valitettavasti en.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hellu

  16. 10. 2010 14.23

 363. en osaa, mutta

  en osaa, mutta jos osaisin, kutoisin koko sisaruskatraalle, palelemme aina

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Arhippa

  17. 10. 2010 0.58

 364. en osaa neuloa,

  en osaa neuloa, mutta sukat ovat ihana lahja saada

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pp

  17. 10. 2010 7.55

 365. En osaa, haluaisin

  En osaa, haluaisin oppia!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  janskuli

  17. 10. 2010 11.01

 366. en koskaan oppinunt

  en koskaan oppinunt kutomaan nurjaa….ja se on kurjaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  janskuli

  17. 10. 2010 11.01

 367. Tytär kovin käyttäjä,

  Tytär kovin käyttäjä, joten hänelle eniten teen. Tarpeen mukaan perheenjäsenille.
  perussukkia yleensä, väritoiveet otan vastaan lankojen puitteissa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  marjo66

  17. 10. 2010 11.13

 368. heikosti, onneksi saan

  heikosti, onneksi saan sukkani mummon varastoista

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jk

  17. 10. 2010 13.08

 369. Ohjetta noudattaen onnistuisi.

  Ohjetta noudattaen onnistuisi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sukaton

  17. 10. 2010 14.37

 370. Opin sukanteon helposti,

  Opin sukanteon helposti, ja kaiketi minun pitäisi itse sukkani kutoa, mutta niin laiskasti tahtoo edetä. Varsinkin nyt, kun pitäis jämälangat käyttää pois, on inspis hukassa. :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  emalimuki

  17. 10. 2010 18.21

 371. en valitettavasti osaa

  en valitettavasti osaa kutoa sukkia, kerran olen kutonut koulussa ja voin kertoa että toinen sukka olikin aika sopiva mutta se toinen… samaa sukua ja eri maata :D haah.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mmm

  17. 10. 2010 23.46

 372. en osaa,vielä

  en osaa,vielä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jenna

  18. 10. 2010 7.22

 373. Kudon perinteisesti yhdet

  Kudon perinteisesti yhdet sukat joka vuosi miehelleni, joka sitten kuluttaa ne talven aikana loppuun :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Meeri

  18. 10. 2010 9.24

 374. en osaa, mutta

  en osaa, mutta haluaisin mustia villasukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mahi

  18. 10. 2010 10.25

 375. Olen tehnyt peräti

  Olen tehnyt peräti yhdet sukat pari vuotta sitten itselleni. En kauheasti käytä villasukkia niin en sitten viitsi ruveta niitä tekemäänkään. Nyt olen kuitenkin miettinyt, että tekisin toiset itse, kun nuo entiset ovat jo aika kuluneet.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Suvi

  18. 10. 2010 14.05

 376. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  katjani

  18. 10. 2010 18.35

 377. osaan ja kudon

  osaan ja kudon perheenjäsenille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hoitsu55

  18. 10. 2010 18.40

 378. Osaan. Kudon itselle

  Osaan. Kudon itselle ja miehellä paljon

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jozzu87

  18. 10. 2010 19.22

 379. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Stoge

  18. 10. 2010 19.27

 380. Olen joskus kutonut

  Olen joskus kutonut muutamat villasukat, ja mielestäni ihan onnistuneesti jopa. Kudon sukkia lähinnä itselleni ja perheelleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nooruska

  18. 10. 2010 19.51

 381. osaan kutoa,kudun lapsenlapsille

  osaan kutoa,kudun lapsenlapsille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tuulikki

  19. 10. 2010 7.23

 382. no ainoastaan joskus

  no ainoastaan joskus aikoinaan koulussa kutonut,tuskin enään onnistuisi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sss

  19. 10. 2010 10.17

 383. Osaan kutoa, leikittelen

  Osaan kutoa, leikittelen väreillä ja eri kuvioilla.
  Teen kuvion ennen alotusta ruutupaperille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kepsu

  19. 10. 2010 13.32

 384. Osaan jos oikein

  Osaan jos oikein kovasti yritän mutta yleensä ostan ne joulumyyjäisistä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mira

  19. 10. 2010 15.26

 385. en valitettavasti osaa

  en valitettavasti osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mrs kelso

  19. 10. 2010 20.17

 386. Olen joskus vuosia

  Olen joskus vuosia sitten kutonut sukkia. Pitäisi taasen aloittaa. Villasukat on ihan huippuhyvät jalassa! Voisin kutoa niitä itselle, miehelle ja veljen lapsille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  T3

  19. 10. 2010 21.29

 387. Joka syksy innostun

  Joka syksy innostun kutomaan sukkia. Innostus loppuu yleensä yhden parin jälkeen, mutta eiköhän tuo ole ihan hyvä tahti, kun sukkia tekee vain omaan tarpeeseen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  iamam

  20. 10. 2010 9.56

 388. kudon sukkia nyt

  kudon sukkia nyt joulumyyjäisiin.koitan keksiä aina uusia malleja samanlaisia ei viitsi jatkuvasti neuloa.lankoja olen ostanut kirpputoreilta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  irmeli

  20. 10. 2010 17.57

 389. En kudo itse,

  En kudo itse, mutta onneksi mun ympärillä olevat ihmiset kutoo niin saan aina sukkia lahjaksi!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jenni

  20. 10. 2010 18.22

 390. neulon sukkia ystäville,

  neulon sukkia ystäville, siskoille, perheelle, tätitettäville, sukulaisille …Syksystä kevääseen on aina sukkien kudonta aikaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anja

  20. 10. 2010 18.54

 391. Toki sukat syntyy

  Toki sukat syntyy tarvittaessa, miehelleni , lapsille ja lastenlapsille.. Langat on nykyisin ihania, ei tarvi koristella muuten…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sisko

  20. 10. 2010 22.49

 392. Osaan kutoa sukkia,

  Osaan kutoa sukkia, kaikkein mieluiten kudon omalle vauvalle ja muille sukulaislapsille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Cere

  21. 10. 2010 1.11

 393. Osaan kutoa. Teen

  Osaan kutoa. Teen niitä perheelleni ja itselleni….ja ihan tavallisia villasukkia erilaisista sukkalangoista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kala

  21. 10. 2010 13.40

 394. En

  En

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  repa

  21. 10. 2010 14.45

 395. Kyllä sukkien kutominen

  Kyllä sukkien kutominen varmasti vielä onnistuu. Tätini on kuitenkin sellainen mestarikutoja, ettei omia taitoja ole aikoihin tarvittu! Jos kutoisin sukat, kutoisin ne avomiehelleni. Harmaat perinteikkäällä kuvioinnilla olisivat hienot!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hanna

  21. 10. 2010 14.49

 396. Olen osannut, täytyisi

  Olen osannut, täytyisi muistella taito unholasta ja alkaa tekemään omalle perheelle sukkia!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nuppu

  21. 10. 2010 21.58

 397. osaan ja kudon

  osaan ja kudon lähinnä itselleni yhdet perussukat per vuosi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anne

  22. 10. 2010 12.51

 398. Osaan tottakai! Kudon

  Osaan tottakai! Kudon paljon erilaisia kirjoneulesukkia, lähinnä itselleni ja perheelleni. Tilauksesta teen myös tutuille :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Laila

  22. 10. 2010 18.52

 399. Jotenkuten, mutta yleensä

  Jotenkuten, mutta yleensä kyllä saan sukkia lahjaksi niiltä, jotka osaavat itseäni paremmin ja lisäksi vielä nauttivat kutomisesta. Itse kudon mahdollisimman yksinkertaisia sukkia, sillä en todellakaan ole taitava kutoja :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  malgraA

  23. 10. 2010 10.47

 400. En osaa, kaulaliinan

  En osaa, kaulaliinan kylläkin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  heaben

  23. 10. 2010 17.49

 401. En osaa kutoa

  En osaa kutoa yhtään mitään.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  SilentNight

  23. 10. 2010 18.22

 402. En enää nykyisin

  En enää nykyisin kudo.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  RuutuÄssä

  23. 10. 2010 19.31

 403. ei paljoa sukkien

  ei paljoa sukkien kutominen innosta..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  glamourgirl

  23. 10. 2010 23.19

 404. Osaan kyllä tehdä

  Osaan kyllä tehdä sukat. Neulon sukkia tyttärelleni ja itselleni joka talvi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  LEN

  24. 10. 2010 12.59

 405. Tykkään kutoa, mutten

  Tykkään kutoa, mutten sukkia. Koulussa viimeksi olen kutonut sukat kun oli pakko. Teen mielummin kaulahuiveja tai koirille villapaitoja.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  elmu

  24. 10. 2010 15.20

 406. Olen mestari sukkien

  Olen mestari sukkien kutomisessa! Mieluiten kudon pitsineule- ja palmikkosukkia, mutta toisinaan on kiva heittäytyä ihan vain helpon perussukan tekoon. Sukkia saavat kaikki lapseni ja muut sukulaiset sekä ystävät lahjoiksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tarleena

  24. 10. 2010 16.50

 407. Osaan kantapään opin

  Osaan kantapään opin tossa vähän aikaa sitten ja ei se niin vaikeaa ole kun sanotaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Heli

  24. 10. 2010 17.13

 408. osaan kutoa.Kudon tietenkin

  osaan kutoa.Kudon tietenkin läheisilleni ja myös ihan myyntiinkin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Janador

  24. 10. 2010 18.56

 409. kudon lapsilleni ja

  kudon lapsilleni ja lapsenlapsilleni värikkäitä sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minttu

  24. 10. 2010 19.04

 410. Teen ihan huvin

  Teen ihan huvin vuoksi kun vasta opettelen mutta olen tehnyt itselleni, kämppikselle sit satelee pyyntöjä aikuisten koosta jopa lapsiin asti. kaikenlaisisa tulee tehtyy ja teen ihan miellläni myös.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  valo

  24. 10. 2010 19.06

 411. Osaan kutoa, kudon

  Osaan kutoa, kudon itselleni ja avomiehelleni. Yritän tehdä joka sukasta erilaisen, eli kuvioita yms.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mari

  24. 10. 2010 20.05

 412. lupaan viritellä villasukankutomistaitoni

  lupaan viritellä villasukankutomistaitoni esiin jos lankaa voitan, edellisistä sukista onkin vierähtänyt aikaa jo yli 15-vuotta!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  leepu

  24. 10. 2010 20.35

 413. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maisa

  24. 10. 2010 21.43

 414. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pex

  24. 10. 2010 21.43

 415. osaan

  osaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hams

  24. 10. 2010 21.43

 416. osaan

  osaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  clden

  24. 10. 2010 21.44

 417. en kyllä osaa..

  en kyllä osaa..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mints

  24. 10. 2010 21.44

 418. osaan!

  osaan!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nips

  24. 10. 2010 21.45

 419. en osaa.

  en osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  asus

  24. 10. 2010 21.45

 420. osaan kyllä

  osaan kyllä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  memmu

  24. 10. 2010 21.45

 421. Kudon sukkia itselleni

  Kudon sukkia itselleni sekä lapselleni. Ihan perus sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marjut

  25. 10. 2010 1.09

 422. En ilman ohjetta

  En ilman ohjetta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ritu

  25. 10. 2010 11.49

 423. -osaan -itselle ja

  -osaan
  -itselle ja lapsille
  -perussukka

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sipa

  25. 10. 2010 11.59

 424. Osaa kutoa, mutta

  Osaa kutoa, mutta valitettavasti en ole kutonut pitkään aikaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tintti

  25. 10. 2010 12.01

 425. kudon joka talvi

  kudon joka talvi jotakin,ja osaan sitä sun tätä.Voisin neuvoa toisillekin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  amyde

  25. 10. 2010 15.25

 426. Vuosiin en ole

  Vuosiin en ole kutonut mutta kun ”villiksien” kutojat joko poistuvat luotamme tai sairastuvat, niin pakko ottaa itse puikot käteen. Jouluun mennessä on tarkoitus kutoa ainakin kuudet miesten sukat, parit pikkuiset ja ainakin parit naisten sukat. Osa on jo valmiina.. Sukat ovat yleensä tavallista neuletta, raidallisia, yksi tai kaksinkertainen kantapää.
  Tarkoituksena on myös kokeilla ”lettiä” varteen seuraavassa sukkaparissa!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Airi

  25. 10. 2010 15.42

 427. Ihan tömpelö käsitöissä

  Ihan tömpelö käsitöissä eli en osaa:(

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tipitii

  25. 10. 2010 20.21

 428. Olen kutonut todella

  Olen kutonut todella monta sukkaparia elämäni aikana. Ihan perussukkia. Joskus pitsisukkiakin. Suosikkilanka on 7 veljestä, mutta muutakin lankaa voisi kyllä kokeilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Piri

  26. 10. 2010 10.42

 429. Kudon sukkia jatkuvasti:

  Kudon sukkia jatkuvasti: lapsille, lapsenlapsille, miniöille, ystäville, Pietarin katulapsille…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lintanen

  26. 10. 2010 11.29

 430. osaan ja teen

  osaan ja teen aina kun on luppoaikaa kaikille sukulaisille ja ystäville työtovereillekin olen tehnyt. tein kerran britanniassa työskennellessäni jamaikalaisille tytöille, he olivat aivan innoissaan, koska eivät olleet tottuneet englannin kylmään ilmastoon.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ninu

  26. 10. 2010 13.10

 431. Kudon sukkia koko

  Kudon sukkia koko perheelle!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tarja

  26. 10. 2010 19.22

 432. Osaan. Tosin edellisistä

  Osaan. Tosin edellisistä on pitkä aika. Olen kutonut ihan itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jammi

  27. 10. 2010 10.50

 433. en osaa mutta

  en osaa mutta aion oppia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hane

  27. 10. 2010 18.12

 434. Minulla on mies,

  Minulla on mies, 4 aikuista poikaa, 4 lastenlasta ja 3 miniää sekä laaja ystävä- ja sukulaispiiri. Kudottavaa riittää, koska suurin osa ei itse saa sukkia aikaiseksi. Minusta se on hauskaa ja rentouttavaa. Lisäksi onnistuu tekemään jotain, mikä saa muut iloisiksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lyyli

  28. 10. 2010 10.49

 435. Kudon sukulaisille ja

  Kudon sukulaisille ja muille, jotka huolivat kutomiani sukkia, pipoja ja huiveja. Kutominen on koukuttava tapa, siitä näkee työnsä tuloksen kokreettisesti ja samalla voi olla luova.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nipsun mummi

  28. 10. 2010 11.50

 436. Olen harrastanut neulomista

  Olen harrastanut neulomista kohta 40 vuotta, sukkia neulon itselleni ja lapsille. Pitsineuleet on ainoita, joita en mielelläni tee.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  iina

  28. 10. 2010 13.09

 437. kala

  kala

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  k

  28. 10. 2010 18.23

 438. Osaan kutoa sukkia.

  Osaan kutoa sukkia. Teen mieluiten omalle perheelle. Eniten teen ihan jämälangoista eli kahta samanlaista paria en tee.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  liluli

  29. 10. 2010 0.11

 439. Olen koulussa oppinut

  Olen koulussa oppinut kutomaan villasukkia. Pitkän tauon jälkeen päätin verestää taitojani ja nyt korissa on jo kolmet parit odottamassa ottajaansa. Jopa pitsisukat onnistuivat :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anttu

  29. 10. 2010 0.26

 440. Osaan, ohjeen avulla.

  Osaan, ohjeen avulla. Ei tosin ole tullut kudottua pitkään aikaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ellu66

  29. 10. 2010 1.48

 441. Osaan, ihan lähimmille

  Osaan, ihan lähimmille teen. Ohjeen mukaan onnistuisi varmasti myös vaikeammat kuin ihan perussukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Noppi

  29. 10. 2010 12.37

 442. Onnistuu. Enpä olekaan

  Onnistuu. Enpä olekaan pitkään aikaan tehnyt, mutta onhan tuo kivaa puuhaa. Pitäisikin etsiä sukkapuikot esiin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Porri

  29. 10. 2010 12.40

 443. heippa! Kudon sukkia

  heippa!

  Kudon sukkia lasten lapsille ja tietenkin itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Seija

  29. 10. 2010 13.48

 444. Ei, en valitettavasti

  Ei, en valitettavasti osaa kutoa, en sitten niin mitään! Aivan mahtava taitohan se kyllä olisi osata, ja olenkin monesti näin aikuisiällä miettinyt, pitäisikö opetella, mutten ole vielä koskaan saanut aikaiseksi. Ala-asteen käsityöntuntien traumat istuvat vielä sitkeässä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Meeri

  29. 10. 2010 14.52

 445. kudon mielelläni kaikelaisia

  kudon mielelläni kaikelaisia sukkia sekä omalle perheelle että muille sukulaisille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pipo

  29. 10. 2010 19.38

 446. kudon mielelläni kaikelaisia

  kudon mielelläni kaikelaisia sukkia sekä omalle perheelle että muille sukulaisille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pipo

  29. 10. 2010 19.38

 447. En osaa..tai ainakaan

  En osaa..tai ainakaan en ole yrittänyt

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lara

  30. 10. 2010 14.39

 448. Kudon silloin tällöin

  Kudon silloin tällöin jo alottamaani työtä: toinen sukka on valmis, toinen sukka odottaa että muistaisin miten se tehdään loppuun…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  riisi

  30. 10. 2010 17.11

 449. Osaan kutoa sukkia.

  Osaan kutoa sukkia. Teen niitä kaikille sukulaisille, koska suvussa ei ole muita sukankutojia. Mieluiten teen yksivärisiä tai raidallisia sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  titta

  30. 10. 2010 17.49

 450. En osaa kutoa

  En osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sepi 2

  30. 10. 2010 19.02

 451. En kyllä osaa

  En kyllä osaa kutoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pedro

  30. 10. 2010 20.41

 452. Kutoisin kyllä sukkia

  Kutoisin kyllä sukkia jos niissä saisi olla pelkkää vartta, mutta se kantapää…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pilke

  30. 10. 2010 22.57

 453. Kudon sukkia säännöllisesti

  Kudon sukkia säännöllisesti itselle ja muille.
  Kudon pääasiassa ihan perussukkia raidallisina tai yksivärisinä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ae

  31. 10. 2010 0.01

 454. Harvakseltaan tulee kudottua,

  Harvakseltaan tulee kudottua, sekä itselle että vähän muillekin. Muutamat pitkävartiset palmikkosukat olen kutonut, mutta pääasiassa ihan tavallisia sukkia yhdellä värillä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ano

  31. 10. 2010 0.57

 455. Kotiväelle

  Kotiväelle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  vainio.merja

  31. 10. 2010 9.03

 456. Kyllä osaan kutoa

  Kyllä osaan kutoa ja syksy on kutomisen ”kulta-aikaa” minulla. Kudon sukkia lähinnä lapsilleni. Tykkään leikkiä värien kanssa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jonsetti

  31. 10. 2010 13.42

 457. Vuosia kun olen

  Vuosia kun olen viimeksi sukkia kutonut mutta pienen muistelun jälkeen uskoisin sen edelleenkin onnistuvan, Ja tarkoitus olisikin tuo taito uudestaan muistutella mieleen :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mira

  31. 10. 2010 14.24

 458. Kudon perheelleni kaikennäköisiä

  Kudon perheelleni kaikennäköisiä ja kokoisia sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jansku

  31. 10. 2010 16.32

 459. Osaan. Nykyään harvoin.

  Osaan. Nykyään harvoin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mahoton

  31. 10. 2010 16.57

 460. En osaa kutoa:(

  En osaa kutoa:(

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  takso

  31. 10. 2010 17.20

 461. Kyllä neulon, olen

  Kyllä neulon, olen oikein neulontakärpäsen purema! Teen pipon illassa ja nyt on sukat työn alla! Ihanaa tekemisen riemua!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Handels

  31. 10. 2010 17.30

 462. Osaan kutoa, mutta

  Osaan kutoa, mutta kissan takia kutomiset on lähiaikoina jääneet väliin. Yleensä kudon itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mirkkux

  31. 10. 2010 19.01

 463. osaan neuloa. teen

  osaan neuloa. teen sukkia koko suvulle. olen suvun ainut joka sukkia osaa kutoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  met

  31. 10. 2010 21.40

 464. En osaa. Tekisi

  En osaa. Tekisi kyllä mieli koettaa jos olisi selkeät ohjeet että ymmärtäisi. Tekisin itselleni ja perheelleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ninah

  1. 11. 2010 1.10

 465. No en osaa,

  No en osaa, mutta vastaanotan itsekudottuja sukkia supermielelläni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  bebe

  1. 11. 2010 8.47

 466. Juuri ja juuri

  Juuri ja juuri voisin saada sukat kudottua, onhan tuota taitoa koulussa harjoiteltu. Vaan hyvää paria siitä ei tulisi, joten saan sukkani äidiltä ja isoäidiltä sekä erilaisista myyjäisistä yms yms.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kaius

  1. 11. 2010 8.48

 467. En osaa kantapäätä,

  En osaa kantapäätä, muuten osaisin. Mutta anoppi tekee taitavasti :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  MATU

  1. 11. 2010 9.28

 468. Jos oikein yrittäisin,

  Jos oikein yrittäisin, saattaisin saada sukat kudottua, mutta huolin jalkaani mieluummin mummin osaavista käsistä tulleet villasukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Aija

  1. 11. 2010 10.54

 469. Olen kyllä ala-asteella

  Olen kyllä ala-asteella yhdet kutonut, hienot tuli. Haluaisin koittaa onko taito tallella, mutta en vaan millään saa aikaiseksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tz

  1. 11. 2010 11.26

 470. Tottahaan mie ossaan

  Tottahaan mie ossaan jos saan hyvee opetusta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pappa

  1. 11. 2010 22.24

 471. En ole koskaan

  En ole koskaan osannut kutoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Piiku58

  2. 11. 2010 10.07

 472. Valitettavsti en. Ainakaan

  Valitettavsti en. Ainakaan vielä…mutta tarkoitus olisi opetella. Keväällä aloitetut harjottelu-sukat ovat kantapään kohdilla menossa…Kesätauon jälkeen pitäisi jatkaa urakkaa :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hanna

  2. 11. 2010 11.38

 473. En valitettavasti (todellakaan)

  En valitettavasti (todellakaan) osaa kutoa sukkia, enkä varmasti koskaan opikaan. ;) Onneksi minulla on vanhempia sukulaisia, joiden antamista joulupaketeista paljastuu usein mitä ihanimpia villasukkia!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Omena

  2. 11. 2010 13.38

 474. En osaa tehdä

  En osaa tehdä sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Brunette55

  2. 11. 2010 17.55

 475. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  porkkana

  2. 11. 2010 19.12

 476. En osaa neuloa.

  En osaa neuloa. Jos voittaisin langat, antaisin ne mummolleni. (Ja ehkäpä saisin ne takaisin sukiksi muuttuneina)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Johanna

  2. 11. 2010 21.10

 477. Osaan kutoa sukkia.

  Osaan kutoa sukkia. Teen sukkia lähinnä sukulaisille ja muutamat olen tehnyt työkavereillekin. Nyt taas sormet syyhyää päästä kutomaan värikkäitä sukkia! Yhdet polvisukat tein jo itselleni viime viikonloppuna.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Heli

  2. 11. 2010 21.17

 478. en osaa, mummu

  en osaa, mummu tekee mulle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  otto

  2. 11. 2010 22.03

 479. osaan kutoa sukkia

  osaan kutoa sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  oupe

  2. 11. 2010 23.00

 480. Jo toki!Kaikenlaisia sukkia

  Jo toki!Kaikenlaisia sukkia ja kaikille ympärilläni oleville vauvoista vaareihin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Noora

  2. 11. 2010 23.57

 481. Osaan kutoa sukkia,

  Osaan kutoa sukkia, läheisille annan niitä myös lahjoiksi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sisko

  3. 11. 2010 1.33

 482. yhdet sukat olen

  yhdet sukat olen itse tehnyt, lapasia puolestaan miljoonat. jotenkin lapaset olen kokenut helpommiksi ja nopeammin valmistuviksi kuin sukat ja siksi niitä tulee harvoin tehtyä. tykkään että hommat valmistuu äkkiä, en jaksa kauaa keskittyä jos ei valmista tule :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  so

  3. 11. 2010 6.46

 483. Kyllä vaan! Sukkien

  Kyllä vaan! Sukkien neulomisessa yhdistyy huvi ja hyöty mukavalla tavalla :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nina

  3. 11. 2010 9.20

 484. Osaan neuloa ja

  Osaan neuloa ja neulon itselleni yleensä. Neulon ihan perussukat, mitään erikoisempaa en osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Maija

  3. 11. 2010 9.43

 485. osaan; kummeille, isovanhemmille,

  osaan; kummeille, isovanhemmille, itselle, perheelle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ensu

  3. 11. 2010 10.48

 486. Osaan kyllä, vaan

  Osaan kyllä, vaan vähäiseksi on jäänyt sukkien kutominen, kun niitä puikkoja on siinä niin paljon, että hermo tuppaa menemään.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tiiti66

  3. 11. 2010 10.49

 487. osaan kutoa

  osaan kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  bb

  3. 11. 2010 11.00

 488. Osaan kutoa, mutta

  Osaan kutoa, mutta yleensä kaikki yritykset saada se loppuun päättyy siihen, kun en osaa tehdä kantapäätä kunnolla. Joskus olen kutonut itselleni ja vanhemmilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jonsku

  3. 11. 2010 15.02

 489. en osaa vielä

  en osaa vielä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  luuke

  3. 11. 2010 15.15

 490. Perustaito, joka tulee

  Perustaito, joka tulee tarpeeseen aina silloin tällöin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  eevu

  3. 11. 2010 16.12

 491. Tottahan toki!

  Tottahan toki!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  myy

  3. 11. 2010 16.50

 492. Sukat lämmittävät! Neulon

  Sukat lämmittävät! Neulon niitä kaikille lapsilleni ja itselleni, kavereille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marjo

  3. 11. 2010 17.32

 493. Olen kutonut ainoastaan

  Olen kutonut ainoastaan yhdet sukat vähemmän hyvällä menestyksellä ;) Katselen kyllä kivoja malleja lehdistä ja kiikutan ne sitten äidilleni, joka on mestarikutoja. Tykkään kyllä pitää villasukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Heidi

  3. 11. 2010 17.42

 494. Heh, ainoa tuotos

  Heh, ainoa tuotos syntyi 10 vuotta sitten koulun käsityötunneilla ja siihen se sitten jäikin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  zubs

  3. 11. 2010 21.49

 495. En valitettavasti osaa.

  En valitettavasti osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  SN

  3. 11. 2010 21.49

 496. Ihanaa että löytyi

  Ihanaa että löytyi näin selkeä ohje!! ehkä se kantapää nyt onnistuu :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Katja

  3. 11. 2010 22.33

 497. Osaan, tälläkin hetkellä

  Osaan, tälläkin hetkellä on työn alla. Koko perheelle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sarikox

  3. 11. 2010 23.18

 498. En valitettavasti osaa

  En valitettavasti osaa – olisi kai aika opetella!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Eija

  3. 11. 2010 23.43

 499. Olen muutamat sukat

  Olen muutamat sukat elämäni aikana kutonut, mutta haluaisin osata kutoa paremmin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  J

  4. 11. 2010 0.09

 500. en osaa kutoa

  en osaa kutoa sukkia, mutta aion opetella vielä joskus..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marsu

  4. 11. 2010 3.27

 501. En valitettavasti osaa,

  En valitettavasti osaa, mutta tyttäreni onneksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Taikkeri

  4. 11. 2010 10.13

 502. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Erkkimerkki

  4. 11. 2010 10.51

 503. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia, villapaitoja kylläkin!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ellu

  4. 11. 2010 11.05

 504. Siitä on 8

  Siitä on 8 vuotta, kun olen viimeksi kutonut sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Violet

  4. 11. 2010 11.29

 505. Olen joskus osannut,

  Olen joskus osannut, mutta nyt ei ole pitkään aikaan tullut yritettyä… Miehelle voisi kyllä neuloa ikiomat villasukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nelilehti

  4. 11. 2010 12.34

 506. En osaa, mutta

  En osaa, mutta luotan siihen, että vaimo kutoo sukat, jos niitä tarvitsen!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  RonX

  4. 11. 2010 13.10

 507. Osaan jotenkuten neuloa,

  Osaan jotenkuten neuloa, mutta viimeksi olen tehnyt niin pienenä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Heljä Pitkänen

  4. 11. 2010 13.51

 508. Haluaisin osata kutoa

  Haluaisin osata kutoa sanotaan näin,mutta se kantapään teko ei vain jää päähän mitenkään.
  Kerran tein lomalla äitin opastamana lapselle sukan,että jos jäisi päähän,mutta turha toivo….joten äitin tekemiä sukkia pidellään!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hessutyttö

  4. 11. 2010 14.50

 509. harvemmin, mutta uskon

  harvemmin, mutta uskon osaavani jos ohjeen löydän, kudon yleensä kaikkea muuta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anne

  4. 11. 2010 17.48

 510. kudon sukkia itselleni

  kudon sukkia itselleni ja siskon perheelle,siis villasukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  merkäm

  4. 11. 2010 18.42

 511. en osaa kutoa

  en osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Henna

  4. 11. 2010 19.00

 512. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mie

  4. 11. 2010 22.34

 513. Sukkia osaan, muuta

  Sukkia osaan, muuta en.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mimosa

  4. 11. 2010 23.01

 514. osaan kyllä kutoa

  osaan kyllä kutoa villasukat, mutta viime kerrasta on suunnilleen viisi vuotta aikaa. Itselleni ainakin ekat kutoisin :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hemppu

  4. 11. 2010 23.37

 515. En osaa..:/ Äidin

  En osaa..:/ Äidin kutomat villasukat on kyllä kovassa käytössä.:)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  BisaNte

  5. 11. 2010 3.00

 516. ihana kun osaa

  ihana kun osaa neuloa, ihanille ihmisille kauniita ja lämpimiä neuleita.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  elina

  5. 11. 2010 11.57

 517. Enpä osaa kutoa,mutta

  Enpä osaa kutoa,mutta onneksi on vielä mummu joka kutoo:=)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Rokukiika

  5. 11. 2010 12.48

 518. ei ,en osaa

  ei ,en osaa kutoa sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  voltti

  5. 11. 2010 13.58

 519. Tottamaar osaan kutoa

  Tottamaar osaan kutoa villasukat!
  Kudon lapsenlapsille (4) sekä itselleni!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marlena

  5. 11. 2010 16.12

 520. villasukut isänpäiväksi.

  villasukut isänpäiväksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anja

  5. 11. 2010 16.20

 521. en osaa kutoa

  en osaa kutoa sukkia :(

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  helsi

  5. 11. 2010 18.38

 522. En osaa kutoa

  En osaa kutoa mutta haluaisin oppia kutomaan ja jos voitan lankaa niin opettelu alkaa oitis

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pappa

  5. 11. 2010 19.38

 523. Sukat joissa on

  Sukat joissa on punaista lankaa ovat ihan kivat esim. :> itselleni kutoisin vaikkapa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Millatsu

  5. 11. 2010 22.08

 524. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia tai mitään muutakaan. Voisin ehkä opetella

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mikki

  5. 11. 2010 23.34

 525. käykää mun sivuilla

  käykää mun sivuilla :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jypi

  5. 11. 2010 23.36

 526. Osaan kutoa sukkia.

  Osaan kutoa sukkia. Sukkia tulee tehtyä lähinnä lapsille. Teen yleensä malliltaan vähän erilaisia sukkia, jotta erottuisivat päiväkodissa toisten lasten sukista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pilvi

  5. 11. 2010 23.41

 527. En osaa, mutta

  En osaa, mutta haluaisin osata

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Adelie

  6. 11. 2010 0.53

 528. En osaa, yhdet

  En osaa, yhdet ainoat sukat olen kuitenkin saanut aikaiseksi koulussa aikoinaan. Haluaisin vielä jonain päivänä opetella tuon taidon.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  petu

  6. 11. 2010 0.57

 529. Osaan kutoa, mutten

  Osaan kutoa, mutten ole vuosiin kutonut sukan sukkaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  LiLa

  6. 11. 2010 0.58

 530. Enpä osaa, harmi

  Enpä osaa, harmi :( Onneksi on mummo, joka tekee sukkia innoissaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  persikka

  6. 11. 2010 0.59

 531. Minun neulomistaitoni riittävät

  Minun neulomistaitoni riittävät vain kaulaliinaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tiia-maria

  6. 11. 2010 1.04

 532. voi että nyt

  voi että nyt kyllä löyty hyvät ohjeet sukista!!!KIITos
  minulla aina jää käntapäähän sukan teko….mutta nyt kyllä yritän……JIPII

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Minna

  9. 2. 2011 10.51

 533. Loysiko taa kadeton

  Loysiko taa kadeton oikean sivun? Taa kone on ehtymaton aarre aitta, sivuja tulee niin tihuuseen tahtiin ettei perassa pysy. Mutta lupasin kayda sivuillasi, ja nyt kiinnostaisi tietaa, onnistuinko. Ei kai kesalla sentaan kudota?

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lehti myyja

  31. 5. 2011 21.10

 534. Osaan kutoa sukkia

  Osaan kutoa sukkia ja vanttuita, yms. Oma perhe pysyy sukissa, tumpuissa ja pipoissa. Nyt menossa sisaren vauvalle, makuupussi, sukat, tumput ja kypärämyssy. Kyllä välillä yulee kudottua jopa kesällä!!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Äiti-74

  3. 11. 2011 17.08

 535. Opin kutomaan sukkia

  Opin kutomaan sukkia jo koulussa, tosin ensimmäiset eivät tulleet kovin kauniit. Nykyään innostsun kutomaan sukkia joka kesän kääntyessä syksyyn, vähän kuin siirtymisriittinä. Kylmänä vuodenaikana kaikki arvostavat lämpimiä töppösiä! Lapset, lapsenlapset ja miesystäväkin tulevat iloisiksi aina uusista sukkapareista. Suosittelen – käsi kutoo ja ajatukset harhailevat aiheesta toiseen, kevyesti!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  riitai vm -45

  17. 11. 2011 18.05

 536. Sukkien kantapää tuntuu

  Sukkien kantapää tuntuu hiukan haastavalta näillä taidoilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Piiku58

  30. 11. 2012 10.13

 537. Nyt on neulomiset

  Nyt on neulomiset jääneet, osaksi ajanpuutetta, osaksi saamattomuutta, koska voisi ottaa tavaksi, että ei katso televisiota, jos ei neulo siinä samalla. Tämä ohje vaikuttaa hyvältä!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hippu

  30. 11. 2012 10.41

 538. Olisihan tuo ihan

  Olisihan tuo ihan mukavaa täyypi pistää harkintaan kun sai hyvän ohjeenkin:D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Timpuri

  30. 11. 2012 10.44

 539. Villasukkien kutominen onnistuu.

  Villasukkien kutominen onnistuu. En tosin ole muutamaan vuoteen niitä tehnyt. Sukkia on kiva kutoa lahjaksi sukulaisille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anju

  30. 11. 2012 19.53

 540. En osaa kutoa,

  En osaa kutoa, lahjaksi antaisin, jos osaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tomi

  30. 11. 2012 21.04

 541. Sukantekotaidon opin jo

  Sukantekotaidon opin jo lapsena, ja se taito on tallella, vaikka välillä oli vuosia, etten sukkia kutonut. Nyt olen taas muutamat sukat pukinkonttia ajatellen tehnyt.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maria

  30. 11. 2012 21.49

 542. Osaan kyllä neuloa

  Osaan kyllä neuloa villasukat. Itselle tulee tehtyä harvemmin kuin muille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  piaS

  30. 11. 2012 23.00

 543. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkaa…harmittaa kun en osaa. Yläasteella pakollisen sukkaparin utominen onnistui niin että toinen sukka oli vauvan sukka, toinen non 3-4vuotiaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hensu

  30. 11. 2012 23.11

 544. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia mutta jos osaisin tekisin aina kaikille perheenjäsenille ja sukulaisille lahjaksi. Pitää katsoa malttaako mieli alkaa harjoittelemaan näin joulukiireiden keskellä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lilla

  1. 12. 2012 0.50

 545. Haluaisin, kutoisin kaikille

  Haluaisin, kutoisin kaikille kaikille jos osaisin JA aika riittäisi. Ehkä eläkkeellä. Itse käytän kotona aina villasukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Arhippa

  1. 12. 2012 2.59

 546. voisin kutoa siskoilleni

  voisin kutoa siskoilleni jos osaisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mv

  1. 12. 2012 10.07

 547. lapsenlapsille voisin kutoa

  lapsenlapsille voisin kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mary

  1. 12. 2012 10.08

 548. Haluaisin oppia kutomaan

  Haluaisin oppia kutomaan lapsille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pamina

  1. 12. 2012 11.54

 549. Ihanaa, vihdoinkin ohjeet

  Ihanaa, vihdoinkin ohjeet sukkien kutomiseen, aion kokeilla ja kutoa sukat miehelleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nipsu

  1. 12. 2012 12.12

 550. voisin kutoa tyttärelle

  voisin kutoa tyttärelle jos osaisin, oikein hienot norjalaismalliset

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  veke

  1. 12. 2012 15.54

 551. Haluaisin osata, ei

  Haluaisin osata, ei vaan ole tullut opeteltua. Äidilleni tekisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kizzu

  1. 12. 2012 16.07

 552. Kiva, mutta en

  Kiva, mutta en muista enää… :( Kantapää,huh!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kissa

  1. 12. 2012 17.40

 553. Haluaisin kutoa miehelleni

  Haluaisin kutoa miehelleni sukkia. Ehkä sitten eläkkeellä opettelen kutomista.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nollamiinus

  1. 12. 2012 21.26

 554. Nuo pääkallosukat on

  Nuo pääkallosukat on tosi hienot, niistä voisi tykätä koko suku. Paitsi mummo, jonka mielestä pääkallokuviot ovat kuoleman enkelin kutsumista…. LOL

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Viu

  1. 12. 2012 22.31

 555. Haluaisin kutoa kaikille

  Haluaisin kutoa kaikille ystävilleni, ehkäpä kokeilen nyt.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  eemari

  1. 12. 2012 22.59

 556. Haluaisin osata ja

  Haluaisin osata ja kutoisin omalle perheelle ja Elonkerjuun porukalle :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tytönhupakko

  2. 12. 2012 2.49

 557. Lapsille tekisin, jos

  Lapsille tekisin, jos osaisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Esko

  2. 12. 2012 12.05

 558. Parhaan kaverin yllätänkin

  Parhaan kaverin yllätänkin sukilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Bella

  2. 12. 2012 13.04

 559. opettelin viime talvena

  opettelin viime talvena kutomaan sukkia ja niitä onkin jo syntynyt useampi pari.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mari

  2. 12. 2012 13.56

 560. Haluaisin tehdä sukat

  Haluaisin tehdä sukat ja voisin yllättää mummin niillä. Pitäisikö sitä sitten vain alkaa opetella!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Wonder

  2. 12. 2012 14.00

 561. Osaan kutoa ja

  Osaan kutoa ja lähetän /annan joka joulu sukkia lahjaksi kavereille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Cesi

  2. 12. 2012 14.28

 562. Minulla on ollut

  Minulla on ollut sukkapari kesken jo pari vuotta. Sain toisen valmiiksi ja sitten tajusin että minulla on jo liikaa villasukkia…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Maija

  2. 12. 2012 16.08

 563. Haluaisin opetella kutomaan

  Haluaisin opetella kutomaan villasukkia.Jos osaisin kutoa,ensin kutoisin ne harjoituskappaleet itselleni.Voisipa tätä kantapäänkin ohjetta jossainvaiheessa kokeilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jakke-81

  2. 12. 2012 18.29

 564. En ole kutonut

  En ole kutonut moneen vuoteen, haluaisin kyllä taas elvyttää vanhan taidon. Kutoisin sukkia itselleni ja läheisilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Piabella

  2. 12. 2012 21.38

 565. Lapsenlapsille kudon.

  Lapsenlapsille kudon.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mormor

  2. 12. 2012 22.03

 566. Sukan teko kyllä

  Sukan teko kyllä käy ja suvun jäsenille niitä lähetellään.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hope3

  2. 12. 2012 23.10

 567. Eipä luonnistu sukan

  Eipä luonnistu sukan teko ja en vielä joulukuussa ala opetella. Mutta jos uusivuosi lupaus että ensi vuonna ystävä saa sukat ja ehkä useampikin jos onnistun ja siitä innostun.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Amer

  2. 12. 2012 23.37

 568. Olen just oppinut

  Olen just oppinut neulomaan kantapäätä, eli sukkia kaikille vain joululahjaksi jos ehdin. :) Raidalliset sukat on parasta kun haluaa päästä jämälangoista. Ainakin äidille tulee sukat lahjaksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  dapsu

  3. 12. 2012 0.26

 569. haluaisin mutta en

  haluaisin mutta en osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  poju

  3. 12. 2012 7.01

 570. valittevasti en osaa

  valittevasti en osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tupu

  3. 12. 2012 7.01

 571. tossa toi sukan

  tossa toi sukan teko näytti kohtuullisen helpolta. tekisi mieli kokeilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pike

  3. 12. 2012 7.04

 572. onneksi vaimoke hoitaa

  onneksi vaimoke hoitaa noi sukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tomsku

  3. 12. 2012 7.05

 573. en osaa mutta

  en osaa mutta haluaisin oppia:( Tekisin ensiksi varmaan itselleni ja sitten poikaystävälle :D Olisi kiva antaa omatekemiä sukkia vaikkapa joululahjaksi!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nina

  3. 12. 2012 7.06

 574. Haluaisin, muttei ole

  Haluaisin, muttei ole aikaa eikä taitoa. Itsellenihän niitä tekisin, sekä kaikille sukulaisille lahjaksi kyllästymiseen asti.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  HanSu

  3. 12. 2012 7.06

 575. En ole ikinä

  En ole ikinä kutonut sukkia, mutta haluaisin oppia sen taidon vielä – ehkä tämän ohjeen avulla.. Kutoisin koko suvulle sukkia ja ystäville ja vaikka hyväntekeväisyyteenkin!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tintti

  3. 12. 2012 7.11

 576. Vaikkapa itselleni voisin

  Vaikkapa itselleni voisin kutoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hese

  3. 12. 2012 7.13

 577. jos osaisin niin

  jos osaisin niin lapsilleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kimmo roininen

  3. 12. 2012 7.17

 578. Enpä osaa, jos

  Enpä osaa, jos osaisin niin lapsilleni tekisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tiinu

  3. 12. 2012 7.19

 579. Osaan neluoa sukat.

  Osaan neluoa sukat. Perheelle olen neulonut..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  amati

  3. 12. 2012 7.40

 580. Osaan neuloa ja

  Osaan neuloa ja olen tehnyt itselle ja perheelleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mirva

  3. 12. 2012 7.43

 581. Tottakai mie osaan

  Tottakai mie osaan sukkia kutoa. Niitä on tullut tehtyä omille sekä ystäville ja tutuille. Ja jouluna jaettaviin erään hyväntekeväisyysjärjestön paketteihin. Ihanaa ajankulua.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lilla

  3. 12. 2012 7.45

 582. katson kun toiset

  katson kun toiset kutoo

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kasperi

  3. 12. 2012 7.48

 583. Kutoisin jos osaisin??

  Kutoisin jos osaisin??

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  KeljuK

  3. 12. 2012 7.49

 584. Kyllä minä kudon

  Kyllä minä kudon ihan itselleni. Teen sukan vain sillain erilailla että kudon sukan päälisen nurin oikein koko matkan jolloin sukka istuu jalkaan hyvin – se on äidiltä opittu tapa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tintti

  3. 12. 2012 7.58

 585. Osaan kutoa sukkia,

  Osaan kutoa sukkia, tarvitsen kyllä ohjeen kantapään tekemiseen, mutta olen kutonut itselleni ja kai joillekin läheisilleni en muista enää :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Paula

  3. 12. 2012 8.07

 586. Osaan kyllä kutoa

  Osaan kyllä kutoa sukat, eikä se kantapää nyt niin vaikea oikeasti ole ;). Lapsille tulee joskus kudottua sukkia, tahtoo vaan tuo aikapula estää moisen harrastuksen..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sar i

  3. 12. 2012 8.09

 587. Osaan kutoa, mutta

  Osaan kutoa, mutta kantapää ei oikein onnistu.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  slk

  3. 12. 2012 8.12

 588. Kudon villasukkia koko

  Kudon villasukkia koko suvulle. Viime talvena kudoin 40 paria.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hytsi

  3. 12. 2012 8.15

 589. haluaisin,mut sairaus rajoittaa

  haluaisin,mut sairaus rajoittaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hassu

  3. 12. 2012 8.23

 590. haluaisin osata mutta

  haluaisin osata mutta kärsivällisyys ei riitä :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Stella

  3. 12. 2012 8.25

 591. En pidä käsitöistä,

  En pidä käsitöistä, enkä neuloisi vaikka osaisinkin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Namu

  3. 12. 2012 8.31

 592. En osaa kutoa

  En osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kere

  3. 12. 2012 8.40

 593. en

  en

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  raili rento

  3. 12. 2012 9.03

 594. En osaa

  En osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  TheZ2K

  3. 12. 2012 9.05

 595. Kutoisin perheelleni jos

  Kutoisin perheelleni jos osaisin, ei tunnu ikinä löytyvän aikaa opetella tuota taitoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mapo

  3. 12. 2012 9.06

 596. tekisin sukat, jos

  tekisin sukat, jos vain kantapään ohje on riittävän selkeä ja hartiat antaisivat myöten… joten olisi aivan huippua voittaa käsin tehdyt sukat!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  m

  3. 12. 2012 9.08

 597. Haluaisin kyllä, mutta

  Haluaisin kyllä, mutta en osaa!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  JJKK

  3. 12. 2012 9.09

 598. Haluaisin, mutta en

  Haluaisin, mutta en osaa ja äitini tekee kauniita sukkia :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sari

  3. 12. 2012 9.18

 599. Haluaisin mut en

  Haluaisin mut en voi kun toinen käsi ei toimi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Assu

  3. 12. 2012 9.18

 600. ei onnistu sukka

  ei onnistu sukka

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  japi

  3. 12. 2012 9.20

 601. Kyllähän noita tulee

  Kyllähän noita tulee kudottua

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Irmeliina

  3. 12. 2012 9.22

 602. En kudo

  En kudo

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Skeppo

  3. 12. 2012 9.23

 603. Olen aikanaan paljonkin

  Olen aikanaan paljonkin kutonut… pitäisiköhän taas aloittaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tutu

  3. 12. 2012 9.23

 604. Kouluaikoina tuokin taito

  Kouluaikoina tuokin taito oli vielä hanskassa… Haluaisin kutoa pienelle tyttärelleni pipoja, lapasia, sukkia yms.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Valentiina

  3. 12. 2012 9.23

 605. Ystävä neuloo sukat

  Ystävä neuloo sukat meille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pippuri

  3. 12. 2012 9.29

 606. Haluaisin kutoa sukat

  Haluaisin kutoa sukat veljelleni ja hänen tyttöystävälleen jos vaan osaisin. Ehkä sisko voisi opettaa miut.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jusu

  3. 12. 2012 9.32

 607. en kudo

  en kudo

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mai

  3. 12. 2012 9.34

 608. mie haluaisin kutoa,koska

  mie haluaisin kutoa,koska mummu ei enää kudo.itselläni menee villasukkia paljon

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tina

  3. 12. 2012 9.37

 609. en kutoisi vaikka

  en kutoisi vaikka mikä olisi, ostaisin kaupasta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hanhi

  3. 12. 2012 9.42

 610. en kudo kun

  en kudo kun en osaa enkä halua edes opetella. Tyydyn kaupan tarjontaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  iines

  3. 12. 2012 9.43

 611. Haluaisin osata kutoa.

  Haluaisin osata kutoa. Kutoisin joululahjoja ja syntymälahjat suvun vauvoille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  0944

  3. 12. 2012 9.44

 612. Osaan tehä.Teen vanhemmille

  Osaan tehä.Teen vanhemmille ja lapsille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hellu

  3. 12. 2012 9.44

 613. <3 vaaleanpunaiset villasukat

  <3 vaaleanpunaiset villasukat ja kynttilöitä :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anniina

  3. 12. 2012 9.44

 614. en varmaankaan osaa

  en varmaankaan osaa mutta jos osaisin niin pojalle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  MiKi

  3. 12. 2012 9.48

 615. haluaisin oppia tekemään

  haluaisin oppia tekemään vahvennetunkantapään.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  aija77

  3. 12. 2012 9.49

 616. Enemmän naisten hommia

  Enemmän naisten hommia tuo kutominen…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Immortal

  3. 12. 2012 9.52

 617. Haluiaisin oppia ja

  Haluiaisin oppia ja kutoisin lapsilleni…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nettifretti

  3. 12. 2012 9.53

 618. sukat ovat tulossa

  sukat ovat tulossa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ghita

  3. 12. 2012 9.58

 619. Olen joskus 20-30

  Olen joskus 20-30 vuotta sitten vielä osannut ja on ollut aikaa neulomiseen. Olisi kyllä mukava taas aloitella uudelleen ja kokeilla osaisiko vielä. Tyttärelleni ja pojalleni tekisi – ja ystäville lämpimiksi lahjoiksi…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sarituulikki

  3. 12. 2012 10.03

 620. Olen joskus neulonut

  Olen joskus neulonut villasukat, mutta valitettavasti ohje oli jo ehtinyt unohtua, enkä ole sitä mistään jaksanut etsiä. Lapasia kylläkin neulon erittäin ahkerasti. Ties vaikka nyt innostuisin villasukkienkin neulomisesta, kun ohjeen löysin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sussukka

  3. 12. 2012 10.16

 621. Olen kyllä kutonut

  Olen kyllä kutonut jokunen vuosi sitten kutosin pojilleni kolme poikaa kun on.Anoppini opetti kantapää kun oli vaikeata.nyt on villasukkia,vielä laatikossa,yksi pojistani niitä käyttää.Voisin harkita alkaako kutomaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marjukka

  3. 12. 2012 10.18

 622. Osaan kutoa jotakin,

  Osaan kutoa jotakin, mutta villasukan kantapää on liian vaikea minulle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  A.I.

  3. 12. 2012 10.22

 623. kudon joka vuosi

  kudon joka vuosi perheelle ja ystäville

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kyynel

  3. 12. 2012 10.22

 624. en osaa miehenä

  en osaa miehenä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ippe

  3. 12. 2012 10.25

 625. en osaa kutoa

  en osaa kutoa enkä jaksa opetella

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mau

  3. 12. 2012 10.28

 626. Kudoin ennen jonkin

  Kudoin ennen jonkin verran,mutta nykyään reuma on niin paha juuri käsissä,että neulominen on jäänyt.Osaan tehdä kintaita ja sukkia,neuloin enimmäkseen lasten kokoja,yritin kerran tehdä yhdet villasukat myös miehelleni,mutta eihän niistä tullut rittävän suuret,joten sain sukat itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Outi

  3. 12. 2012 10.30

 627. Osaan kutoa sukkia

  Osaan kutoa sukkia sillain vähän oudolla tyylillä. Ja itselleni niitä teen, kun ei niitä kehtaa muille oikeen tehdä.. ulkonäkö ei ole ehkä paras. :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  EssiS

  3. 12. 2012 10.45

 628. Kyllä osaan kutoa,nykyään

  Kyllä osaan kutoa,nykyään vaan ei aika riitä eli siitä on aikaa kun viimeksi olen sukat kutonut.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tara

  3. 12. 2012 10.52

 629. Osaan neuloa villasukkia,

  Osaan neuloa villasukkia, mutta kantapää on aina ollut hieman hankala. Siihen voisin ottaa mallia tästä ohjeesta. Aion neuloa sukkia pienelle vauvalle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sikurina

  3. 12. 2012 10.55

 630. Kudon parhaillaankin äidilleni

  Kudon parhaillaankin äidilleni villasukkia ja seuraavaksi kudon miheni isoisälle. Rakastan neulomista!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päivi

  3. 12. 2012 11.01

 631. Kutoisin pitkät pehmeät

  Kutoisin pitkät pehmeät sukat tyttärelleni.
  Aion kokeilla annettua ohjetta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maija

  3. 12. 2012 11.04

 632. Haluaisin opetella kutomaan!

  Haluaisin opetella kutomaan! Hävettää, että ei koskaan ole oppinut.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sskk

  3. 12. 2012 11.09

 633. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  JK

  3. 12. 2012 11.12

 634. Haluaisin todella kutoa

  Haluaisin todella kutoa sukat kaikille rakkailleni ,mutta on aivan toivoton ajatus että oppisin kutomaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ulla

  3. 12. 2012 11.15

 635. kutomiset hoitaa perheessämme

  kutomiset hoitaa perheessämme äiti ja kaksi siskoistani

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pikku myy

  3. 12. 2012 11.18

 636. k

  k

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  k

  3. 12. 2012 11.25

 637. Lapsille kutoisin.

  Lapsille kutoisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mimmu02

  3. 12. 2012 11.30

 638. Olen huono käden

  Olen huono käden taidoissa, mutta aikusille pojilleni kutoisin, jois osaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sally

  3. 12. 2012 11.39

 639. Olisi hieno osata

  Olisi hieno osata kutoa sukkia ja kutoisinkin niitä varmasti lähipiirini ihmisille mukaan joulupakettiin, jos vain osaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Eeva

  3. 12. 2012 11.42

 640. Tyttärelleni, jos osaisin.

  Tyttärelleni, jos osaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Oloneuvos

  3. 12. 2012 11.48

 641. Itselleni jos osaisin.

  Itselleni jos osaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mää..

  3. 12. 2012 11.51

 642. Ensimmäiset 2 paria

  Ensimmäiset 2 paria sukkia olen kutonut justiinsa 7-veljestä langan ohjeella. Kyllä niistä sukat tuli.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tartsa

  3. 12. 2012 11.51

 643. en osaa kutoa

  en osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  masa

  3. 12. 2012 11.52

 644. olen juuri kutomassa

  olen juuri kutomassa kantapäätä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  MABU

  3. 12. 2012 11.57

 645. tyttöystävä saa kutoa

  tyttöystävä saa kutoa :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ormi

  3. 12. 2012 11.57

 646. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia, enkä taida enää haluta oppiakaan. Muiden kutomilla on pärjännyt hyvin.
  Jos osaisin, kutoisin miehelleni, pojalleni ja tietenkin myös itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaarina

  3. 12. 2012 11.59

 647. En osaa, mutta

  En osaa, mutta kutoisin itselleni. Haluaisin oppia kantapään.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  leenu

  3. 12. 2012 12.02

 648. Voisin tehdä koko

  Voisin tehdä koko perheelleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päde

  3. 12. 2012 12.03

 649. Mummo kutoo villasukat,

  Mummo kutoo villasukat, joten ei tarvitse.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  LadyW

  3. 12. 2012 12.09

 650. Olen kutonut tänä

  Olen kutonut tänä vuonna yli 30 paria sukkia, joten kantapään teko hanskassa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  klaara

  3. 12. 2012 12.30

 651. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia. Jos osaisin, kutoisin kyllä koko perheelleni villasukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  fanny23

  3. 12. 2012 12.32

 652. OSAAN

  OSAAN

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  HLL

  3. 12. 2012 12.35

 653. Olisihan se mukava

  Olisihan se mukava osata, mutta minun ongelmani on liian tiukka neule, ja sen myötä käteni kipeytyvät helposti. Myös ns. kylmät sormet hankaloittavat talvisaikaan kutomista.
  Kutoisin (tai siis neuloisin) perheenjäsenille ja sukulaisille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Suvi

  3. 12. 2012 12.48

 654. En.

  En.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minicat

  3. 12. 2012 12.49

 655. En vaa osaa.

  En vaa osaa. haluisin kyllä osata

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  heidi

  3. 12. 2012 12.52

 656. Ei taivu nämä

  Ei taivu nämä sormet ihmetekoihin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Greekaz

  3. 12. 2012 12.58

 657. haluan oppia kutomaan

  haluan oppia kutomaan villasukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  t.g

  3. 12. 2012 13.03

 658. opeteltu on! sillointällöin

  opeteltu on! sillointällöin neulon läheisille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mari

  3. 12. 2012 13.06

 659. En ole koskaan

  En ole koskaan saanut kudottua jalkaan pistettäviksi sopivia sukkia, jos osaisin kutoa kutoisin joululahjaksi vanhemmille ja isovanhemmille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jin

  3. 12. 2012 13.09

 660. MIEHELLE TEEN JOULUKSI

  MIEHELLE TEEN JOULUKSI

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mAIJA

  3. 12. 2012 13.17

 661. Tykkäisin kutoa villasukkia

  Tykkäisin kutoa villasukkia ,jos osaisin tehdä sitä samalla,kun katson tv:tä niinkuin muutamat ystäväni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  angel

  3. 12. 2012 13.18

 662. Haluaisin oppia kutomaan

  Haluaisin oppia kutomaan villasukkia, suvun lapsille ainakin kutoisin…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  samtui

  3. 12. 2012 13.26

 663. Rakas edesmennyt mummini

  Rakas edesmennyt mummini aina kutoi meille villasukkia. Itse olen yhdet sukat koulussa aikoinaan kutonut ja haluaisin nytkin osata kutoa sukkia. Ei vain ole ollut aikaa tai voimia ruveta siihen hommaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Loli81

  3. 12. 2012 13.28

 664. Haluaisin osata kutoa,

  Haluaisin osata kutoa, mutta en osaa. Elämäni aikana olen saanut yhdet ainoat sukat kudottu valmiiksi ja siitäkin on jo 15-vuotta. Nekin villasukat kuluivat jo puhki.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Henni*

  3. 12. 2012 13.34

 665. Kutoisin jos osaisin,

  Kutoisin jos osaisin, omille ja kummilapsille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  annulii

  3. 12. 2012 13.35

 666. Osaan mutta en

  Osaan mutta en ole vuosiin kutonut. Ehkäpä tuota vielä joku vuosi innostuu.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kukkameri

  3. 12. 2012 13.39

 667. En kunnolla osaa

  En kunnolla osaa kutoa, jos osaisin niin kutoisin miehelleni ja ystävilleni hienoja sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Asta

  3. 12. 2012 13.44

 668. ei pysy kutomisvehkeet

  ei pysy kutomisvehkeet käsissä,mut olis kiva oppia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  rippe

  3. 12. 2012 13.50

 669. en osaa kutoa

  en osaa kutoa villasukkia,mutta käytän kyllä talvisin jopa yöllä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  siru

  3. 12. 2012 13.51

 670. jouluisin neulon perheenjäsenille

  jouluisin neulon perheenjäsenille lahjaks villasukkia. nyt jo vähän vaikeampia sukkia, kun perussukat onnistuu hyvin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  venla

  3. 12. 2012 13.52

 671. Kutoisin jos osaisin,

  Kutoisin jos osaisin, läheisilleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  helli

  3. 12. 2012 14.00

 672. Joskus kauan sitten

  Joskus kauan sitten tein paljonkin sukkia. Enää en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  eera

  3. 12. 2012 14.01

 673. Pitäisi olla joku

  Pitäisi olla joku tuttu joka neuvoisi tarvittaessa. Silloin sukan kutominen onnistuisi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maaret

  3. 12. 2012 14.02

 674. Ihana että olette

  Ihana että olette ottaneet tähän sukan kutomisen aiheeksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  helevi

  3. 12. 2012 14.02

 675. Osaan neuloa villasukat

  Osaan neuloa villasukat ja niitä saavat läheiseni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Rippostiina

  3. 12. 2012 14.03

 676. En osaa kutoa,

  En osaa kutoa, mutta kivat sukat kelpaisi :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sammy

  3. 12. 2012 14.05

 677. Kyllä meinasin kutoa

  Kyllä meinasin kutoa sukat äidilleni, mutta joudun hieman ohjeita kelaamaan :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anninka

  3. 12. 2012 14.06

 678. Miehelle pitäisi jouluksi

  Miehelle pitäisi jouluksi kutoa sukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Iita

  3. 12. 2012 14.06

 679. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Yanne

  3. 12. 2012 14.17

 680. Olen unohtanut taidon.

  Olen unohtanut taidon.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Zarus

  3. 12. 2012 14.17

 681. Haluan kutoa sukkia,

  Haluan kutoa sukkia, rakastan sitä! Kudon sukat mummille ja äidille. Kokeilen ohjettannekin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päivi

  3. 12. 2012 14.18

 682. .

  .

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  i

  3. 12. 2012 14.20

 683. haluan

  haluan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tai

  3. 12. 2012 14.29

 684. Voisin vaikka kokeillakin.

  Voisin vaikka kokeillakin. Olen kylläkin unohtanut sukkien kutomisen taidon, sillä kudoin sellaiset viimeksi ala-asteella. Voisin kutoa sukat itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ansu

  3. 12. 2012 14.32

 685. Aion kokeilla tällä

  Aion kokeilla tällä ohjeella. Pojalla ja itsellä kuluu villasukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kerttu

  3. 12. 2012 14.35

 686. Ihana että olette

  Ihana että olette ottaneet tähän sukan kutomisen aiheeksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hoo

  3. 12. 2012 14.37

 687. En kudo itse.

  En kudo itse.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  raivoKolamies

  3. 12. 2012 14.38

 688. En vielä osaa,

  En vielä osaa, mutta haluaisin kutoa perheenjäsenille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nappi

  3. 12. 2012 14.39

 689. Olen kutonut monet

  Olen kutonut monet villasukat itse, jos nyt pitäsii kutoa jollekin, niin omalle kullalle tietysti sellaiset superlämpöiset ja värikkäät sukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Simasuu

  3. 12. 2012 14.52

 690. en osaa kutoa

  en osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  eeka

  3. 12. 2012 14.54

 691. Sukkien kutominen on

  Sukkien kutominen on mieluisa harrastus. Osaan tehdä kantapään.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  fia

  3. 12. 2012 14.55

 692. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  e

  3. 12. 2012 14.55

 693. Osasin joskus, tosin

  Osasin joskus, tosin tuo kantapää oli kyllä erilainen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Accordion

  3. 12. 2012 15.06

 694. haluaisin kutoa veljelle,

  haluaisin kutoa veljelle, vaikka pienempi kokoisia sukkia olisi helpompi kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ilpo

  3. 12. 2012 15.11

 695. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marko Krrank

  3. 12. 2012 15.12

 696. ennen osasin, pitäisi

  ennen osasin, pitäisi kokeilla vieläkö onnistuu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sipuli

  3. 12. 2012 15.13

 697. Olen varmaankin jo

  Olen varmaankin jo unohtanut tuon taidon, mutta pitääpä joku kerta kokeilla ohjeesi avulla!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Maria

  3. 12. 2012 15.14

 698. En osaa

  En osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Paku

  3. 12. 2012 15.14

 699. Olen tehnyt yhdet

  Olen tehnyt yhdet sukat äitini opastuksella ja päätin, että se oli siinä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pirde

  3. 12. 2012 15.20

 700. tulevalle lapselleni kutoisin

  tulevalle lapselleni kutoisin jos osaisin.. :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jenna

  3. 12. 2012 15.21

 701. Kudon jonkin verran

  Kudon jonkin verran sukkia itse. Tänä vuonna olen tehnyt sukkia kaverin lapselle, kummipojalle ja kummitytölle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anturajalka

  3. 12. 2012 15.28

 702. Haluaisin oppia, kiitos

  Haluaisin oppia, kiitos hyvästä ohjeesta!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mare

  3. 12. 2012 15.29

 703. Osaan kutoa sukkia

  Osaan kutoa sukkia työväenopistosta käynyt 4 vuotta.Kutosin tänä jouluna veljenlapsille sukkia joululahjaksi. Mutta haluaisin oppia erilaisia kantapäitä ei vielä kokeillut.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Titu

  3. 12. 2012 15.30

 704. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia, mutta tarkoitus on vielä opetella. Tekisin sukkia perheelleni ja kavereille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mallu

  3. 12. 2012 15.33

 705. En osaa kutoa,

  En osaa kutoa, mutta jos osaisin, kutoisin miehelleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Liekki

  3. 12. 2012 15.39

 706. Olen täysi poropeukalo

  Olen täysi poropeukalo kudonnassa, joten ei tule mitään.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kato

  3. 12. 2012 15.50

 707. Haluaisin kuto sukkia,

  Haluaisin kuto sukkia, mutta suvussa jo niin moni kutoo ettei kannata. Antaisin sukat kaverilleni. Teen kantapään jatkossakin oman ohjeeni mukaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mari

  3. 12. 2012 15.59

 708. En osaa kutoa,

  En osaa kutoa, mutta haluaisin villasukat

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hanna

  3. 12. 2012 16.02

 709. Tällä kertaa neuloisin

  Tällä kertaa neuloisin sukat hyväntekeväisyyteen, kukaan ei silloin tietäisi kuka ne teki, hih! Nimittäin saan aikaiseksi kantapään sivuun harvaa neulosta, tiedä sitten mistä johtuu. Pitänee jatkaa harjoituksia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Vinkka

  3. 12. 2012 16.12

 710. Olen muutamat kutonut

  Olen muutamat kutonut …

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Leila

  3. 12. 2012 16.12

 711. En vielä

  En vielä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ilpo

  3. 12. 2012 16.14

 712. en osaa tehdä

  en osaa tehdä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  alana85

  3. 12. 2012 16.22

 713. Kutoisin sukkia, jos

  Kutoisin sukkia, jos ehtisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Atti

  3. 12. 2012 16.25

 714. En osaa..Voisin lapselleni

  En osaa..Voisin lapselleni neuloa. Täytyy muistaa neuleohje/neulekoulu josta jutussa mainittiin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Saana

  3. 12. 2012 16.26

 715. kudon sukat kerran

  kudon sukat kerran vuodessa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anja

  3. 12. 2012 16.28

 716. neulon omalle perheelle,mutta

  neulon omalle perheelle,mutta aina toisen tekemät näyttävät paremmilta,tuossa em ohjeessa oli tuo varren aloitus ”monimutkaisempi” kun minun tekeleissäni,voisin kokeilla seuraaviin tuota:)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hele

  3. 12. 2012 16.31

 717. en osaa vielä

  en osaa vielä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  KK

  3. 12. 2012 16.51

 718. Kudon sukkia joskus,

  Kudon sukkia joskus, voisin tehdä tällä ohjeella perheelle joululahjasukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Emm

  3. 12. 2012 17.01

 719. en ole koskaan

  en ole koskaan kutonut

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tamias

  3. 12. 2012 17.03

 720. Olisihan se mukavaa

  Olisihan se mukavaa osata kutoa hyvin, minua kun ei ole käsityötaidoilla rikastettu :D Kutoisin lahjaksi sukulaisille ja ystäville sekä itselle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lillamyy

  3. 12. 2012 17.04

 721. Ehkäpä kokeilen näillä

  Ehkäpä kokeilen näillä ohjeilla. Viimeksi olen tehnyt kouluaikoina. Enempi olen kutonut villapaitoja.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marjis

  3. 12. 2012 17.04

 722. kokeilen ohjetta ehkä

  kokeilen ohjetta ehkä myöhemmin, en osaa kutoa -hermoni eivät ole vielä opetteluun varsinaisesti riittäneet

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  elena

  3. 12. 2012 17.04

 723. Kudon parit villasukat

  Kudon parit villasukat vuodessa, yleensä lahjaksi ja välillä itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Polkka

  3. 12. 2012 17.06

 724. tykkään pitää villasukkia,mutta

  tykkään pitää villasukkia,mutta en itse kudo

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  puhi

  3. 12. 2012 17.06

 725. Haluaisin kutoa, mutta

  Haluaisin kutoa, mutta en osaa jos kukaan ei ole neuvomassa kädestä pitäen. Otan nämä ohjeet kyllä talteen. Sukat saisivat kaikki ystäväni!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  r

  3. 12. 2012 17.08

 726. Mielelläni kutoisin, jos

  Mielelläni kutoisin, jos olisi aikaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mari

  3. 12. 2012 17.22

 727. Opettelin nyt aikuisiällä

  Opettelin nyt aikuisiällä muutama vuosi sitten tekemään villasukkia ja kyllähän se alkoikin sujua. Olen neulonut eri kokoisia ja värisiä kymmeniä pareja jo. Tällä sivulla tosi hyvät ohjeet, jos nyt vasta opettelisi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kati

  3. 12. 2012 17.22

 728. opittu on, ei

  opittu on, ei nenä kestä villan käsittelyä, en ole vuosiin kutonut, hyvät ohjeet täälläkin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hellu63

  3. 12. 2012 17.27

 729. En osaa.

  En osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hande

  3. 12. 2012 17.27

 730. Olen joskus osannut

  Olen joskus osannut sukat tehdä, mutta unohtanut taidon.
  Itselleni kutoisin muutaman parin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lusse

  3. 12. 2012 18.04

 731. Se kantapää pitäisi

  Se kantapää pitäisi oppia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  talvi

  3. 12. 2012 18.09

 732. Osaan tehdä villasukat

  Osaan tehdä villasukat ja neulon miehelle, itselle sekä tyttärelle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  piusku

  3. 12. 2012 18.10

 733. En ole koskaan

  En ole koskaan tehnyt sukkia, käytän kyllä mielelläni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kahvijänö

  3. 12. 2012 18.11

 734. Osaan kutoa villasukat.

  Osaan kutoa villasukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sipu

  3. 12. 2012 18.11

 735. Osaan kutoa, mutta

  Osaan kutoa, mutta viitsiminen on eri juttu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sipu

  3. 12. 2012 18.12

 736. En osaa ja

  En osaa ja se harmittaa,sillä itsetehdyt villasukat olisivat ihana joululahja omalle kullalle tai miksei koko perheelle.Helppo ohje inspiroi minua kokeilemaan kutomista, mutta ehkä kokeilen ensin tehdä sukat iselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  norre

  3. 12. 2012 18.13

 737. Tämä olikin hyvä

  Tämä olikin hyvä ohje, tuli innostus kokeilemaan.
  Villasukkia kuluu, kun ne on aina jalassa. Itse tekemällä saisi vaikka minkäväriset sukat itselleen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lankatonttu

  3. 12. 2012 18.13

 738. en

  en

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hpp

  3. 12. 2012 18.15

 739. vois olla kivakin

  vois olla kivakin jos joku akka jaksais opettaa ja vieläpä kestäisi opettamisen vaikeudet=minä
  Yksin ei äijänä tule kokeiltua,tavallinen ompelu jo avaruusfysiikkaa ;-)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  bdb

  3. 12. 2012 18.28

 740. kudon kyllä lapsille

  kudon kyllä lapsille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  elbe

  3. 12. 2012 18.33

 741. En kokeile, koska

  En kokeile, koska en ole riittävän pitkäjännitteinen kutomisen kanssa. Olen kyllä yrittänyt, mutta jälki on epätasaista, enkä saa aikaan mitään käyttökelpoista. Tekisin varmaan aika monelle jos osaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anni

  3. 12. 2012 18.35

 742. En

  En

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  P

  3. 12. 2012 18.36

 743. Saattaisin kutoa läheisille,

  Saattaisin kutoa läheisille, jos siis tosiaan osaisin :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Iitu

  3. 12. 2012 18.40

 744. Nytkin villasukat puikoilla

  Nytkin villasukat puikoilla itselle, sitten taas miehelle pitäisi tehdä, kun pakkaset ovat kiristyneet ja mies kulkee metsähommissa kaiken vapaa-aikansa. :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jozzu87

  3. 12. 2012 18.43

 745. kudon sukkia perheelleni

  kudon sukkia perheelleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  karpalo

  3. 12. 2012 18.46

 746. Elämä ilman villasukkia

  Elämä ilman villasukkia on kuin grillimakkara ilman sinappia, mies ilman boksereita, aamu ilman kahvia, ilta ilman kahvia, irish coffee ilman viskiä, elämä ilman tarkoitusta.
  Kyllä se nyt vaan on niin, että kutoisin ne sukat ensin itselleni!
  Ei kun puikkoja ostamaan..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Uranus

  3. 12. 2012 18.47

 747. Haluaisin kutoa itselleni,

  Haluaisin kutoa itselleni, jos osaisin/ muistaisin kuinka niitä tehdään :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sus

  3. 12. 2012 18.51

 748. Haluasin kutoa, mutta

  Haluasin kutoa, mutta niskat menevät jumiin. Lapsilleni kutoisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pirre

  3. 12. 2012 18.51

 749. ei ehdi enää

  ei ehdi enää kutoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sa

  3. 12. 2012 18.52

 750. en kai

  en kai

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hpp

  3. 12. 2012 18.55

 751. ei ole aikaa

  ei ole aikaa kutoa, mutta lapsille voisin kutoa sukat,jos ehtisi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  smn

  3. 12. 2012 18.57

 752. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  esko

  3. 12. 2012 19.03

 753. Kyllä haluaisin. Monesti

  Kyllä haluaisin. Monesti olen harkinnut aloittavani villasukkien neulomisen, ja olen netistä yrittänyt lukea ja opetella helppoja kantapään ohjeita, mutta jostain syystä ne helpotkaan ei uppoo mun aivoihin, joten se villasukkien neulominen on sitten aina jäänyt vain ajatuksen tasolle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mimma

  3. 12. 2012 19.13

 754. Osaan jo kutoa

  Osaan jo kutoa sukkia. Olen kuitenkin vielä niin aloittelija, että katson ohjeesta apua joka kerta, varsinkin kantapään kohdalla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jenni

  3. 12. 2012 19.16

 755. Olen kutonut lapsilleni

  Olen kutonut lapsilleni ennen heidan syntymaa pienia, suloisia, vaaleanpunaisia ja -sinisia pehmoisia sukkia. Osaan tehda kantapaan, kunhan vain muistelen ensin miten se tehdaan :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mini

  3. 12. 2012 19.16

 756. Isille joululahjaksi eriparisukat

  Isille joululahjaksi eriparisukat :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Myy

  3. 12. 2012 19.17

 757. Vähän on unholassa

  Vähän on unholassa neulominen kun yläasteen loppumisestakin sen verran aikaa. Haluaisin osata neuloa ja sukat kutoisin mieluusti miehelle ja pienille tytöillemme. Joulun hässäkän jälkeen voisi kokeillakin tätä ohjetta :). Rakastan villasukkia kun aina varpaita palelee.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Janzu

  3. 12. 2012 19.17

 758. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia, mutta haluaisin kylla opetella kutomaan lapsilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hemppu

  3. 12. 2012 19.18

 759. Ei tuosta haittaakaan

  Ei tuosta haittaakaan ole vaikka osaisi kutoa sukkia. Itselle tulisi varmaan tehtyä silloin…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  cmyk

  3. 12. 2012 19.26

 760. osaan neuloa sukat

  osaan neuloa sukat ja olen aikoinani paljon neulonutkin. teen kantapäät äidin antamilla ohjeilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  TARJAP

  3. 12. 2012 19.27

 761. kyllä osaan neuloa

  kyllä osaan neuloa lämpimät pässinpökkimät villasukat

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ek57

  3. 12. 2012 19.27

 762. Koulussa osasin neuloa

  Koulussa osasin neuloa villasukat, täytyisi vetreyttää taito uudestaan. Tekisin lämpöiset villasukat lapsilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Leijonaemo

  3. 12. 2012 19.29

 763. Haluaisin oppia kutomaan

  Haluaisin oppia kutomaan sukkia,tekisinpojalleni ja avopuolisolleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pola

  3. 12. 2012 19.42

 764. Kyllä, lapsilleni.

  Kyllä, lapsilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tanja

  3. 12. 2012 19.50

 765. En osaa.Täysin avuton

  En osaa.Täysin avuton käsitöissä.Perheelle kutoisin jos osaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kipsu

  3. 12. 2012 19.55

 766. neulisin omalle perheelle

  neulisin omalle perheelle sukkia, jos osaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ninni

  3. 12. 2012 19.56

 767. Kudon parhaillaan sukkia

  Kudon parhaillaan sukkia Rakkaalleni, mutta aion kokeilla myös oheisen ohjeen sukkia. Hyvä, selkeä ohje. Kiitos siitä!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaika

  3. 12. 2012 20.05

 768. en kudo sukkiani

  en kudo sukkiani mutta mummoni on siinä pro

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  timii

  3. 12. 2012 20.22

 769. ei taida onnistua

  ei taida onnistua multa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ice

  3. 12. 2012 20.26

 770. Kutoisin, jos osaisin,

  Kutoisin, jos osaisin, kaikille läheisille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ninni

  3. 12. 2012 20.49

 771. Neulon kyllä sukkia.

  Neulon kyllä sukkia. Osaan kyllä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  AMYDE

  3. 12. 2012 21.03

 772. Neulon pääasiassa villasukkia,

  Neulon pääasiassa villasukkia, muutamat käsineetkin olen tehnyt.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  HaLeKU

  3. 12. 2012 21.12

 773. Ala-asteella neulottiin sekä

  Ala-asteella neulottiin sekä lapaset j villasukat. Ensimmäinen ja viimeinen kerta…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anastasia

  3. 12. 2012 21.23

 774. Ei kestä hermot...

  Ei kestä hermot… eikä kädetkään, vuosi sitten leikattu rannekanava kömpelöitti oikean käden sormet ihan kokonaan. =(
  Itse olen aina lämpömittarin ollessa alle +10 villasukat jalassa, vaan paras ystäväni on samanlainen eli hänelle sukat antaisin. =)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tittuli

  3. 12. 2012 21.27

 775. Koulussa kudotun sukan

  Koulussa kudotun sukan ( huom. 1 sukka) jälkeen 50 vuotta väliä. Pari vuotta sitten sisareni opetti minut kutomaan sukkia ja nythän niitä on kudottu kasapäin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lieppo

  3. 12. 2012 21.41

 776. Vasenkätisenä sukan neulomisesta

  Vasenkätisenä sukan neulomisesta jäi ikävät muistot kouluajoilta. Mutta nyt todellakin haluaisin oppia sen taidon ja itsetehdyt sukat ovat arvossaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  manta65

  3. 12. 2012 21.55

 777. Kudon joulupalloja ym.

  Kudon joulupalloja ym. pientä mukavaa, sukat voisin kutoa tällä ohjeella seuraavaksi jouluksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaisa Kaulio

  3. 12. 2012 22.20

 778. Kutominen ei ole

  Kutominen ei ole minun juttuni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sa

  3. 12. 2012 22.21

 779. kutominen on kivaa

  kutominen on kivaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  marjatta

  3. 12. 2012 22.35

 780. Kudon jo lapsen

  Kudon jo lapsen lapsilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  HANSU

  3. 12. 2012 22.41

 781. En aio kutoa

  En aio kutoa mitään mutta lämpöiset sukat kyllä olisi poikaa…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  MARKLAKE

  3. 12. 2012 22.43

 782. En osaa mitään

  En osaa mitään käsitöitä eikä ole kärsivällisyyttä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  KARO

  3. 12. 2012 22.44

 783. Kyllä olisi kiva

  Kyllä olisi kiva opetella mutta en ehdi olen liian kiireinen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  JONNANEMMA

  3. 12. 2012 22.45

 784. En ole ikinä

  En ole ikinä kutonut

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  HETA

  3. 12. 2012 22.46

 785. ihania sukkia Wau

  ihania sukkia Wau

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marita

  3. 12. 2012 23.40

 786. Itselle tai miehelle

  Itselle tai miehelle voisi kutoa, mutta en ole käsityöihmisiä ja olenkin ostanut nättejä villasukkia suoramyynnistä maatilojen emäntien tekemiä :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tl66

  3. 12. 2012 23.48

 787. En ole pitkään

  En ole pitkään aikaan kutonut mitään, mutta tänä syksynä innostuin tekemään sukat itselleni. Ei sekä kantapää niin vaikea lopulta ollut kun netistä saa hyvät ohjeet :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Satsumas

  3. 12. 2012 23.51

 788. En, sillä se

  En, sillä se on melko aikaa vievää hommaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Rauno

  3. 12. 2012 23.53

 789. Kaikille rakkaille! Taitaa

  Kaikille rakkaille! Taitaa jäädä kokeilematta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hanna

  4. 12. 2012 0.19

 790. JOS osaisin, niin

  JOS osaisin, niin kutoisin omalle rakkaalleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  aksu

  4. 12. 2012 0.30

 791. Itselle tekisin ensin,

  Itselle tekisin ensin, sen verran mukavia ovat pitää

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  koopas

  4. 12. 2012 1.01

 792. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Aukku

  4. 12. 2012 2.09

 793. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jyrki

  4. 12. 2012 4.24

 794. en osaa kutoa

  en osaa kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  antti

  4. 12. 2012 8.21

 795. Itselleni neuloisin. Osaan

  Itselleni neuloisin. Osaan kyllä, mutta yleensä lopputulos on kaksi erikokoista sukkaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  LeenuLii

  4. 12. 2012 8.58

 796. Nyt voisi olla

  Nyt voisi olla aikaa harjoitella kantapäätää.. Lapasia osaan neuloa, mutta sukka on aina tuntunut niin vaikealta. Ekat sukat tekisin varmaan itselle…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mamma

  4. 12. 2012 9.39

 797. kokemuksesta tiedän että

  kokemuksesta tiedän että ne ei valmistu ikinä, turha siis aloittaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mahi

  4. 12. 2012 9.46

 798. Haluaisin osata, olen

  Haluaisin osata, olen villasukkien suurkuluttaja, joten itselleni ainakin tekisin. Saas nähdä jos nyt joululomalla saisin vaikka aikaiseksi opetella.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  js

  4. 12. 2012 9.52

 799. Liian vanha oppimaan

  Liian vanha oppimaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hannes

  4. 12. 2012 9.54

 800. Olen neulonut ainoastaan

  Olen neulonut ainoastaan yhdet suka, haluaisin oppia!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mia

  4. 12. 2012 10.12

 801. ei taida olla

  ei taida olla aikaa opetella

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sakoz

  4. 12. 2012 10.19

 802. En osaa kutoa,enkä

  En osaa kutoa,enkä aio opetellakkaan.Pässinpökkimät olis kyllä kiva saada mutta kun ei niin ei.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ripa

  4. 12. 2012 10.32

 803. Tumpelona en sitä

  Tumpelona en sitä tee , mutta onnneksi moni sen kuitenkin taitaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tumpelo

  4. 12. 2012 11.09

 804. osaan kyllä, mutta

  osaan kyllä, mutta meillä on käyttämättä mummojen kutomia sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  riti

  4. 12. 2012 11.36

 805. haluaisin neuloa, mutta

  haluaisin neuloa, mutta en pysty enää

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miisu

  4. 12. 2012 11.41

 806. Osaan neuloa sukat.

  Osaan neuloa sukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Minni

  4. 12. 2012 12.08

 807. Osaan.

  Osaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ok

  4. 12. 2012 12.27

 808. Miksei tuotakin voisi

  Miksei tuotakin voisi joskus kokeilla. Olen elämässäni tehnyt 2 paria sukkia, mutta nyt on taidot jo päässeet unohtumaan. Jos nyt innostuisin uudelleen tekisin sukkia itselleni ja miehelleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaisa

  4. 12. 2012 12.30

 809. En osaa

  En osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sepe59

  4. 12. 2012 13.20

 810. Osaan kyllä neuloa

  Osaan kyllä neuloa sukat, ja voisin ehkä tehdä itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  -Viola-

  4. 12. 2012 14.16

 811. Ei oikein enää

  Ei oikein enää kutimet pysy käsissä terveysellisistä
  syistä johtuen, mutta ei hätää ,Äiti kyllä osaa
  sukkia kutoa ja ompa tälläkin hetkellä sellaiset
  lämpimät jalassa.
  Jos minä kutoa voisin sukkia,saisivat niitä kaikki
  tutut ja tuttavat ja tietenkin Äiti.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Riitta-Liisa

  4. 12. 2012 15.24

 812. En ole käyttäny

  En ole käyttäny villasukkia sitten toka luokan, ehkä nyt olisi suunnan vaihdoksen aika?

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tupla-v

  4. 12. 2012 15.45

 813. Joo, olen haaveillut

  Joo, olen haaveillut että opettelisin tämän, sukkia olen käyttänyt vuosikausia ja saan niitä lahjaksi sekä ostan kirpparilta jos sattuu edukkaat kohdalle. Jos osaisin tehdä, tekisin kummipojalle ja omalle miehelle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Olga

  4. 12. 2012 15.48

 814. ei villasukille. ei

  ei villasukille.
  ei ole oikein muodikkaita +
  epäkäytännölliset!
  enkä edes osaa tehdä v-sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ei kiitos

  4. 12. 2012 16.38

 815. Haluaisin joskus opetella

  Haluaisin joskus opetella tekemään sukkia itselleni ja perheenjäsenille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tatti

  4. 12. 2012 16.44

 816. Aion kokeilla, nuoren

  Aion kokeilla, nuoren osasin kutoa sukat… nyt on taidot unohtuneet, kun en ole niitä aikoihin kutonut

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mliisa

  4. 12. 2012 17.28

 817. neulon sukkia monta

  neulon sukkia monta paria vuodessa. Tämän syksyn opettelun aihe on ollut kirjoneule sukat. Joulupukin lahjoista niitä sitten sukulaislapset saavat

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hh

  4. 12. 2012 18.21

 818. En osaa neuloa,

  En osaa neuloa, onneksi lähipiirissäni on ihminen joka kutoo sukkani :)
  Kutoisin sukat poikaystävälleni, jos osaisin (tai viitsisin opetella…).

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  JJ

  4. 12. 2012 18.31

 819. Onneksi on sukankutomistaito

  Onneksi on sukankutomistaito tallessa ja koko perhe saa sukkia tarpeen mukaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päivi

  4. 12. 2012 19.09

 820. Kutoisin! Itselleni ainakin

  Kutoisin! Itselleni ainakin tusinan ihania, kaikennäköisiä, lämpöisiä villasukkia! Mutta yhdistelmä puupää ja nakkisormi ei ole kovin lupaava. En tajua noistakaan ohjeista mitään :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Szz

  4. 12. 2012 19.39

 821. en osaa enkä

  en osaa enkä edes haluaisi osata…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jari

  4. 12. 2012 19.47

 822. en osaa

  en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ella

  4. 12. 2012 20.19

 823. Puikot pysyy käsissa

  Puikot pysyy käsissa ja perheellä ja ystävillä jalat lämpiminä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nyyrikki

  4. 12. 2012 20.29

 824. jätän sukan kutomisen

  jätän sukan kutomisen suosiolla jollekkin joka taidon osaa mutta, käytän kyllä hyvin mielelläni villasukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jari

  4. 12. 2012 20.36

 825. Ehkä jätän mummolle

  Ehkä jätän mummolle sen kutomisen ;)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nirmandia

  4. 12. 2012 20.51

 826. "lapsenlapsille":t.valemummu

  ”lapsenlapsille”:t.valemummu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lena

  4. 12. 2012 20.54

 827. juu

  juu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pp

  4. 12. 2012 21.02

 828. En osaa kutoa,

  En osaa kutoa, eivätkä käteni oikeastaan sovellukaan siihen hommaan sairauteni takia… Mutta jos pystyisin kutomaan, kutoisin sukkia varmasti kaikille sukulaisille ja kavereille, ja toki myös itselleni, kun niistä niin kovasti pidän. :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hlj

  4. 12. 2012 21.29

 829. en ole yhtikäs

  en ole yhtikäs innostunut kutomisesta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jenn

  4. 12. 2012 22.10

 830. osaan kutoa,langat varattu

  osaan kutoa,langat varattu jo neulomisinnostusta ilmassa jo on.Tytär toivonut sukat joululahjaksi ja ehkä myös lapsenlapselle teen sukat

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sip

  4. 12. 2012 22.53

 831. Osaan kutoa sukkia.

  Osaan kutoa sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marjatta

  4. 12. 2012 23.05

 832. Varsi oli valmiiksi

  Varsi oli valmiiksi jo kudottu, mutta olin unohtanut kuinka kantakavennukset tehdään. Tää ohje on aivan loistava kuvineen. Nyt saan tehtyä sukkani valmiiksi ja ei kun kutomaan lisää. Oon villasukkaihminen. :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Elkka

  5. 12. 2012 0.20

 833. Kantapään tekoa en

  Kantapään tekoa en ole vaan opppinut koskaan.Kyllä tekisin ja monet sukat,jos se onnistuisi,perheen jäsenille.Voisin ohjeita jopa kokeilla

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marre

  5. 12. 2012 0.20

 834. Haluaisin osata! Neuloisin

  Haluaisin osata! Neuloisin niitä itselleni sekä kavereilleni. En nyt kuitenkaan taida ryhtyä tuumasta toimeen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  timppa

  5. 12. 2012 2.29

 835. Osaan kutoa sukkia.

  Osaan kutoa sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  susku

  5. 12. 2012 10.19

 836. En osaa neuloa

  En osaa neuloa sukkia, saati lapasia. Neuloisin sukat ehdottomasti mummolle, koska hän on melkein joka joulu muistanut sukulaisia omatekoisilla lämpöisillä kutomisillaan :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tiiah

  5. 12. 2012 10.24

 837. Luultavasti yllättäisin jonkun

  Luultavasti yllättäisin jonkun ystäväni, jos osaisin kutoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Faasi

  5. 12. 2012 11.08

 838. en ole kummoinen

  en ole kummoinen kutoja eikä aika oikein riitä harjaantumaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  petshkina

  5. 12. 2012 11.12

 839. Olisi hauskaa kutoa

  Olisi hauskaa kutoa jos aikaa siihen riittäisi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Susu

  5. 12. 2012 12.23

 840. Mikäs siinä... kutominen

  Mikäs siinä… kutominen olisi ainakin jännempää kuin netissä surffailu! =D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  superMies

  5. 12. 2012 14.12

 841. Sukat kyllä lämmittävät,

  Sukat kyllä lämmittävät, mutta minä kyllä sain neulomisesta tarpeekseni ala-asteen käsityötunneilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kapris

  5. 12. 2012 14.15

 842. VIllasukkia tulee vuosittaina

  VIllasukkia tulee vuosittaina neulottua. Tänä vuonna en ole ehtinyt perheenlisäyksen vuoksi =) Tekisin tietenkin joulusukat ihanalle vauvalleni!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Temppu

  5. 12. 2012 14.32

 843. En osaa neuloa.

  En osaa neuloa. Jos neuloisin nin varmaan itselleni ja tyttärelle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  -K-

  5. 12. 2012 14.33

 844. Osaan tehdä sukkia,

  Osaan tehdä sukkia, mutta olen aina kiinnostunut uusista ohjeista. Teen sukkia lapsille ja tutuille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jonsetti

  5. 12. 2012 16.09

 845. Olen kutonut sukkakiintiöni

  Olen kutonut sukkakiintiöni täyteen, nykyisin nautin toisten kutomista sukista :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tonttu

  5. 12. 2012 16.19

 846. En osaa ja

  En osaa ja tuskin opin, vaimo ja anoppi tekee paljon villasukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  MrHuba

  5. 12. 2012 16.44

 847. kaiken oppii opettelemalla...

  kaiken oppii opettelemalla…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lissukka

  5. 12. 2012 16.51

 848. olen joskus osannut,

  olen joskus osannut, en enää…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  m

  5. 12. 2012 17.07

 849. Kyllä haluaisin jos

  Kyllä haluaisin jos osaisin,tekisin itselleni,perheelle ja kavereille myös

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  susa

  5. 12. 2012 17.24

 850. Haluaisin osata kutoa,

  Haluaisin osata kutoa, mutta inhosin jo ala-asteella niitä käsityötunteja joilla piti väkisin moiset kyhätä kasaan. Enää en muista edes perusasioita, vaikka vaikeaa se oli silloinkin. Jos vielä osaisin niin tekisin sukat äidilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Miimu

  5. 12. 2012 17.29

 851. En osaa kutoa,

  En osaa kutoa, mutta joskus haluaisin opetella ja kutoa esim palmikkosukat itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Laura2

  5. 12. 2012 18.31

 852. mie olen nyt

  mie olen nyt vasta ”isona” oppinu kutohmaan sukkia ;) ja olen kuulkaa onnellinen!! Meillä on iso perhe ja niillehän pittää kutoa sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sukkia!!

  5. 12. 2012 19.14

 853. On liian työlästä

  On liian työlästä kutoa itse. Sukkien voitto arvonnassa sopisi minulle paremmin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  POSsu1949

  5. 12. 2012 20.05

 854. Kyllä haluaisin osata.

  Kyllä haluaisin osata. Joskus koulussa yritin, mutta aika kamalat villasukista tuli. Miehelleni miehelleni kutoisin jos vain osaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tuiha

  5. 12. 2012 20.54

 855. Haluaisin osata, mutta

  Haluaisin osata, mutta kun en osaa. Eikä kärsivällisyys riitä opetteluun, itselle kun neulontaohjeet aivan hepreaa… Mutta jos osaisin tehdä, tekisin veljelle tai äidille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ewelyn

  5. 12. 2012 21.20

 856. Aion kokeilla ohjetta

  Aion kokeilla ohjetta ja kutoa joulalahjaksi läheisille villasukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hemppa

  5. 12. 2012 22.22

 857. Itse en osaa

  Itse en osaa tai oikeastaan kerkiä, mutta onneksi äitimuori on vielä hengissä ja kutoo koko perheelle villasukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Inssi

  5. 12. 2012 22.43

 858. Jos osaisin, kutoisin

  Jos osaisin, kutoisin kaikille joita haluan lämmitttää =)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  muikkuhei

  6. 12. 2012 0.29

 859. Haluaisin oppia, olen

  Haluaisin oppia, olen viimeksi neulonut ala-asteella. Ensimmäiseksi neuloisin itselleni, käytän villasukkia päivittäin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Roosa

  6. 12. 2012 0.43

 860. en osaa:(

  en osaa:(

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  japu

  6. 12. 2012 1.23

 861. en kudo enkä

  en kudo enkä tule kutomaan koskaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hilleri

  6. 12. 2012 5.46

 862. Opettelen vasta kutomaan

  Opettelen vasta kutomaan sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ida Sofia

  6. 12. 2012 8.19

 863. En ole kiinnostunut

  En ole kiinnostunut sukkien kutomisesta. En millään opi kantapään tekemistä! Mutsi saa kutoa niitä, se on haka siinä puuhassa!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lelle

  6. 12. 2012 11.56

 864. Olen joskus kutonut

  Olen joskus kutonut villapaidan mutta sukkien tekoa olen vältellyt … ehkä nyt?!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lj61

  6. 12. 2012 12.26

 865. En soaa kutoa

  En soaa kutoa mutta voisin kutoa vaikka nuken sukkia. Osaan tehdä kyllä mollamaijoja.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  PKi

  6. 12. 2012 12.59

 866. Osaan kyllä kutoa

  Osaan kyllä kutoa ja kantapääkin onnistuu, mutta pienen lapsen äitinä ei riitä tällä hetkellä aikaa käsitöille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maigu

  6. 12. 2012 13.53

 867. Sukan kutominen on

  Sukan kutominen on kivaa, kolmelle lapselle on tullut opetettua kantapään teko joten jouluisin on aina paketissa yksi sukkapari.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Juuhan

  6. 12. 2012 14.33

 868. En osaa, mutta

  En osaa, mutta täytyy vissiin jossain vaiheessa opetella

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jontey

  6. 12. 2012 16.08

 869. En osaa kutoa

  En osaa kutoa sukkia. Jos osaisin kutoisin perheelleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  heliantus

  6. 12. 2012 17.45

 870. En vieläkään osaa

  En vieläkään osaa kutoa villasukkia :(

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sari

  6. 12. 2012 17.57

 871. Satuin Umamin sivuille

  Satuin Umamin sivuille vahingossa etsiessäni vanhaa repeptikirjaa. Valoisat ja selkeät sivut – kiitos!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Merja

  6. 12. 2012 18.54

 872. osaan kutoa, mutta

  osaan kutoa, mutta en voi enää kutoa. Käsissä on paha nivelrikko.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  oupe

  6. 12. 2012 20.59

 873. Jos osaisin niin

  Jos osaisin niin tekisin sukkia perheelleni :) Haluaisin kyllä käydä ostamassa välineet ja alkaa opettelemaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jonna

  6. 12. 2012 21.21

 874. osaan tehdä ja

  osaan tehdä ja teen paljon lähipiirille sukkia…mutta kukaan ei ole tehnyt ikinä minulle sukkia :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  viiiiiksu

  6. 12. 2012 21.24

 875. Tämä ohje innosti

  Tämä ohje innosti kovasti, joten taidan tehdä sukat vuosien tauon jälkeen. Olen niin laiska villasukkien tekijä. Äidiltä kun saa aina hänen tekemiään, niin ei ole itse tarvinnut tehdä. Mutta välillä olen tehnyt lahjaksi ja lahjaksi taas aion tehdä, todennäköisesti äidilleni :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Riikka

  7. 12. 2012 10.45

 876. en osaa tehdä

  en osaa tehdä villasukkia mutta käytän niitä jatkuvasti.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  N30

  7. 12. 2012 11.09

 877. haluaisin tehdä villasukat

  haluaisin tehdä villasukat mummolle ja äidille vastalahjaksi ja kiitokseksi lukuisista upeista villasukista vuosien varsilla.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pablo

  7. 12. 2012 12.15

 878. Kutoa osaan, ja

  Kutoa osaan, ja kudonkin silloin tällöin. Lähinnä itselleni ja perheenjäsenilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tiina

  7. 12. 2012 12.46

 879. Jonkin verram tulee

  Jonkin verram tulee sukkia kudottua. Enemmän kuitenkin kaikkea muuta, kuten lapasia ja pipoja.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tuizukka

  7. 12. 2012 16.01

 880. Ei varmasti kyllä

  Ei varmasti kyllä riittäisi sorminäppäryys eikä kärsivällisyys.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  dugu

  7. 12. 2012 17.44

 881. Olen joskus kutonut,

  Olen joskus kutonut, mutta en viime vuosina. Kantapää muistuisi varmasti helposti mieleen ja nythän löytyy myös hyvät ohjeet, jos olen unohtanut. Sukat kutoisin ensin itsekkäästi itselleni, jotta näkisin, mitä niistä tulee.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Rita

  7. 12. 2012 17.56

 882. en tideä osaissinko

  en tideä osaissinko

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hhh

  7. 12. 2012 18.40

 883. en osasisis

  en osasisis

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jjj

  7. 12. 2012 18.41

 884. Ikävä kyllä en

  Ikävä kyllä en osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  siru.k

  7. 12. 2012 19.41

 885. en haluaisi

  en haluaisi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  square

  7. 12. 2012 20.01

 886. En ole koskaan

  En ole koskaan osannut kutoa.. Ala-asteella piti jokaisen tehdä sukat, opettaja luovutti suosiolla suhteeni kun jotenkuten väkersin etäisesti sukkaa muistuttavan hirviön kahdessa kuukaudessa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sandra

  7. 12. 2012 21.44

 887. en tykkää kutoa,

  en tykkää kutoa, mutta sukat ois kivat ja lämpimät näin kylmään talveen :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  moi

  7. 12. 2012 23.16

 888. En osaa käyttää

  En osaa käyttää kangaspuita, joten en kudo ;) Puikotkaan ei pysy käsissä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kiia

  8. 12. 2012 10.52

 889. Ei näillä sormilla

  Ei näillä sormilla sukkia kudota

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lipfert

  8. 12. 2012 12.27

 890. Sujuu ja kudon

  Sujuu ja kudon

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ttv

  8. 12. 2012 14.28

 891. Sukankutomista en ole

  Sukankutomista en ole vielä harrastanut, sillä olen onnekkaasti aokoinaan saanut mummon kutomia sukkia ja nyt äitini jatkaa perinnettä. Mutta ehkä tulevaisuudessa..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  titta tonttu

  8. 12. 2012 20.23

 892. NEULON sukkia. Silloin

  NEULON sukkia. Silloin tällöin. S eon vähän kuin flunssa, mikä iskee silloin tällöin. Olen neulonut kantapään 7 veljeksen ohjeella.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Nina

  8. 12. 2012 20.28

 893. Haluaisin, mutta en

  Haluaisin, mutta en osaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  heaben

  8. 12. 2012 21.20

 894. Eipä taida onnistua

  Eipä taida onnistua minulta sukan kutominen

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  marme

  8. 12. 2012 21.33

 895. Pidän kutomisesta mutta

  Pidän kutomisesta mutta koska en osaa kutoa varsinaisesti mitään, kudon neliöitä joista kokoan peitteen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tellervo

  8. 12. 2012 22.39

 896. minäkin haluaisin mutten

  minäkin haluaisin mutten osaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pöpö

  9. 12. 2012 6.57

 897. Eipä onnistu sukan

  Eipä onnistu sukan kutominen minulta

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  seppo

  9. 12. 2012 7.57

 898. Koulussa tuo taito

  Koulussa tuo taito minullekin opetettiin, mutta on päässyt unohtumaan. Kai se mieheltäkin onnistuu, olihan mm. näyttelijä Leo Jokela kova käsityöihminen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  otteliini

  9. 12. 2012 8.35

 899. Täytyy tunnustaa, että

  Täytyy tunnustaa, että on kantapään tekeminen unohtunut. Mutta eihän nykyään tarvitse edes käsityölehteä tai -kirjaa lainata, kun netistä saa kaikki ohjeet. Aikaa neulomiseen minulla ei ennen joulua ole, kun on kaikki joulupuuhat tekemättä (olen ollut flunssassa 3 vk). Mutta siinä olisikin yksi uudenvuodenpäätös minulle: rupea harrastamaan neulomista. Bussireissuilla voisin sitten helisytellä puikkoja. Kotona ei ole aikaa, kun pitää osallistua nettikilpailuihin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Isomamma

  9. 12. 2012 8.38

 900. En oikein tunne

  En oikein tunne kutsumusta käsitöihin, vain näppäimistöllä sormet vikkelästi liikkuvat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  janskuliini

  9. 12. 2012 8.40

 901. Onpas paljon osallistujia

  Onpas paljon osallistujia tässä arvonnassa, onnenpekka hän joka näin suuresta joukosta voittaa. Itse en neulo, mutta ilokseni sain mukavalta naapurilta kauniit kuviolliset itsetehdyt villasukat joululahjaksi. Pitää hankkia jokin mieluisa lahja hänelle, mutta se ei ole itsetehty käsityö.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mark

  9. 12. 2012 8.45

 902. Ehdottomasti hyvä joululahja

  Ehdottomasti hyvä joululahja on itsetehdyt sukat tai vanttuut. Lämmittävät kroppaa ja mieltä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Laina Lukevainen

  9. 12. 2012 10.42

 903. Vahinko, ettei sukankutomis-taito

  Vahinko, ettei sukankutomis-taito ole mennyt eteenpäin. Eikös kouluissa enää perinteisiä taitoja opeteta?

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Pohjan poika

  9. 12. 2012 10.53

 904. En valitettavasti osaa

  En valitettavasti osaa kutoa sukkia, mutta jos osaisin niin kutoisin niitä koko perheelle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Miia

  9. 12. 2012 12.19

 905. En osaa tehdä

  En osaa tehdä sukkia mutta jos osaisin niin tekisin perheelleni ja kavereille sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Heidi hakala

  9. 12. 2012 12.46

 906. Osaan, jos vaan

  Osaan, jos vaan aika riittää :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mummo

  9. 12. 2012 13.36

 907. en osaa mutta

  en osaa mutta apua jos on niin onnistuu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  iitu

  9. 12. 2012 13.37

 908. Haluaisin kutoa sukkia,

  Haluaisin kutoa sukkia, mutta kun en osaa! Kutoisin kaikille ystäville ja sukulaisille jos taitoa olisi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Annu

  9. 12. 2012 17.35

 909. Kutoisin avopuolisolle, JOS

  Kutoisin avopuolisolle, JOS vain osaisin… :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  emuli

  9. 12. 2012 19.06

 910. Kutoisin lapselle, jos

  Kutoisin lapselle, jos vain saisin aikaiseksi. Vuosia sitten viimeksi olen tarttunut puikkoihin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Miimu

  9. 12. 2012 20.23

 911. Sukat eivät onnistu

  Sukat eivät onnistu koskaan, en taida kokeilla! Huiveja ja kaulureita olen kyllä urakalla kutonut…;)!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Fammu

  9. 12. 2012 23.11

 912. Kauniita sukkia, ehkä

  Kauniita sukkia, ehkä kudon niitä.
  Osaan kutoa sukkia eikä kantapään neulominen ole vaikeaa. Olen kutonut 7-vuotiaasta asti sukista villapuseroihin ja siltä väliltä lapsilleni, tutuille, itselleni ja viimeksi lapsenlapsilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  saukko

  10. 12. 2012 16.26

 913. hienot!

  hienot!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  KArpo

  10. 12. 2012 20.22

 914. Joskus oon osannut

  Joskus oon osannut :) Pitäisi kerrata, että miten se menikään, taito on päässyt ruostumaan… :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Peppermint

  10. 12. 2012 21.30

 915. Hyvin kuvatut ohjeet

  Hyvin kuvatut ohjeet miten sukka valmistuu.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marju Vuorinen

  10. 12. 2012 23.49

 916. Olen kyllä neulonut

  Olen kyllä neulonut sukkia pari kertaa, mutta tätä ohjetta voisin kokeilla seuraavaksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jupiter

  11. 12. 2012 0.24

 917. En ole käsityöihminen,mutta

  En ole käsityöihminen,mutta olisi kiva oppia kutomaan villasukat.nimimerkki”tonttumuori”
  PIRJO KUPARI
  SALPAUSSELÄNTIE 6 C 30
  05840 HYVINKÄÄ

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  PIRJO KUPARI

  11. 12. 2012 2.20

 918. osaan kutoa sukkia.mutta

  osaan kutoa sukkia.mutta edellisestä kerrasta on aikaa sen 10 vuotta niin ei oikeen välttis luonnista. nää sukat ois mahtavat ni vois ottaa mallia :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  t

  11. 12. 2012 16.16

 919. kutoisin jos osaisin,

  kutoisin jos osaisin, mutta ei tule mitään, vain sotkua

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  haamu

  11. 12. 2012 17.38

 920. Kudon sukkia sisaruksille,äiteelle,kummitytöille,kavereille

  Kudon sukkia sisaruksille,äiteelle,kummitytöille,kavereille ja kaverien lapsille :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nunnukka

  11. 12. 2012 20.56

 921. Osaan kutoa sukkia.

  Osaan kutoa sukkia. Kudon niitä yleensä läheisille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Vim

  11. 12. 2012 21.01

 922. Saatan kutoakin

  Saatan kutoakin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Reijo

  12. 12. 2012 2.04

 923. Äidilleni ja isälleni

  Äidilleni ja isälleni haluaisin osata tehdä, koska vanhenevat jalat pitävät oikeista villasukista.
  En osaa neuloa, en edes koulussa kunnolla oppinut, enkä taida enää yrittääkään. Äiti ja hänen edesmennyt äitinsä osasivat tehdä tukevan kantapään, jolloin sukka pysyy hyvin jalassa.
  Lopuksi vielä: äitini mielestä vain kangaspuilla kudotaan, käsin taas neulotaan, tai ”tikataan”!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Sona

  12. 12. 2012 2.13

 924. Olen kutonut pojalleni

  Olen kutonut pojalleni mutta en ole mikään hirveän hyvä kutomaan niin toinen sukka oli isompi kuin toinen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  heli88

  12. 12. 2012 10.55

 925. Osaan kutoa sukkia.

  Osaan kutoa sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päde

  12. 12. 2012 19.10

 926. kudon paljon sukkia

  kudon paljon sukkia perheelle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sipe

  12. 12. 2012 20.19

 927. Meillä puolisoni on

  Meillä puolisoni on käsistä erittäin taitava ja saa aikaan puikoilla niin sukat, käsineet kuin isommatkin neuleet. Itse olen tekniikaltani todella huono ja hidas, lisäksi ranteeni kipeytyy jo lyhyessä puikottelussa useiden jännetupintulehdusten vuoksi. Siispä jätän sukat puolisolle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  LiiSa

  13. 12. 2012 1.13

 928. Mielestäni ei hyödytä

  Mielestäni ei hyödytä kutoa itse, kun kirpputorilta saa lankojakin halvemmalla valmiiksi kudottuja sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mappe

  13. 12. 2012 3.05

 929. en osaa kutoa!

  en osaa kutoa! :D en ainakaan hienosti! kutoisin kummipojalle vihainen lintu- villasukat ;D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  larsbe

  13. 12. 2012 5.06

 930. En osaa, enkä

  En osaa, enkä halua kutoa….

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Miqee

  13. 12. 2012 20.06

 931. Mikään ei voita

  Mikään ei voita itsetekemiä villasukkia,ne on lämpimät ja mukavat jalassa,valitettavasti olen unohtanut kantapään tekemisen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ulpu

  13. 12. 2012 22.05

 932. Joo haluaisin, ittelleni

  Joo haluaisin, ittelleni kutoisin ekaks, sit varmaan kaikille kenelle en keksi muuta joululahjaa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ölö

  14. 12. 2012 0.41

 933. kyllä haluaisin kutoa

  kyllä haluaisin kutoa sukkia. tosin en taida enää muistaa miten se onnistuu. tuo kantapää on kyllä vaikea mutta niin on myös varvasosa missä kavennetaan. tekisin alkuun kotiväelle ja myöhemmin ystäville.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  joppe

  14. 12. 2012 5.20

 934. Jos vain osaisin,

  Jos vain osaisin, neuloisin sukkia joululahjaksi ystäville ja lähimmille sukulaisille. Sukat on todella ihana lahja.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mimmi

  14. 12. 2012 6.44

 935. Kantapään kautta, joo...

  Kantapään kautta, joo… eipä ole tullut neulotuksi sitten kouluaikojen. Muuttokuormaakin tuli kevennetyksi niin, ettei ole kuin neula napin ompelemiseen. Toisaalta sukkia on sadellut lahjaksi niin, että varpaat kyllä pysyvät pehmeinä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kattimaakari

  14. 12. 2012 11.26

 936. Haluaisin kutoa, varsikin

  Haluaisin kutoa, varsikin on ollut vuosia valmiina, mutta unohtunut myös lapasten ohje vaikka niitä nuorempana tein paljon. Kutoisin perheelle ja voisin yrittää tällä ohjeella :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  titti

  14. 12. 2012 18.58

 937. Jos olisi aikaa

  Jos olisi aikaa ja taitoa, niin perheelle kutoisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  natsa

  14. 12. 2012 18.59

 938. lapsille kutoisin jos

  lapsille kutoisin jos osaisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hane

  14. 12. 2012 20.30

 939. En enää muista

  En enää muista miten kudotaan, mutta jos virkistäisin muistiani, niin varmasti ainakin itselleni sekä perheenjäsenille ja ystäville kutoisin sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  aa

  14. 12. 2012 21.28

 940. Olen kutonut tänä

  Olen kutonut tänä vuonna ainakin kahdetkymmenet sukat;lapasia ym.Rakastan käsitöitä:ne ovat iloni,kutominen intohimoni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mummeli

  14. 12. 2012 22.15

 941. olis ihanaa saada

  olis ihanaa saada villasukat =)) sellaiset punavalkoiset =))

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nina

  14. 12. 2012 22.21

 942. haluaisin ehkä kutoa

  haluaisin ehkä kutoa sukkia muttei taito riitä. Itselleni voisin tehdä niitä tai jollekin muulle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  nimi-erkki

  14. 12. 2012 22.33

 943. kutoisin lapsilleni, jos

  kutoisin lapsilleni, jos osaisin. voisin kyllä innostua kokeilemaan pysyvätkö puikot käsissäni…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minttupastilli

  15. 12. 2012 0.43

 944. Kutoisin perheenjäsenilleni.

  Kutoisin perheenjäsenilleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Roosa

  16. 12. 2012 12.55

 945. Kutoisin suvun nuorimmille

  Kutoisin suvun nuorimmille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaisa

  16. 12. 2012 13.22

 946. :D

  :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  krisse

  16. 12. 2012 13.47

 947. skaba

  skaba

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sewet

  16. 12. 2012 15.07

 948. Kutoisin mummolle, tekisin

  Kutoisin mummolle, tekisin vastapalveluksen

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  33tu

  16. 12. 2012 17.01

 949. Kutoisin mummolle, tekisin

  Kutoisin mummolle, tekisin vastapalveluksen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  33tu

  16. 12. 2012 17.02

 950. En ehkä tällä

  En ehkä tällä hetkellä haluaisi kutoa, mutta sitä ei tiedä milloin innostus tulee. Osaan/olen osannut kyllä kutoa sukkia. Kutoisin lapselle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tape

  16. 12. 2012 17.12

 951. En ole käsityöihminen,mutta

  En ole käsityöihminen,mutta olisi kiva oppia kutomaan

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  PiituBeibe

  17. 12. 2012 7.37

 952. Emmää mittään kutoa

  Emmää mittään kutoa osaa, mutta villasukille olis kyllä tarvetta. :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ipe

  17. 12. 2012 11.31

 953. Naiselle kutoisin sukat

  Naiselle kutoisin sukat jos osaisin :D heh

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Megabass

  17. 12. 2012 17.38

 954. Voisin kutoa jos

  Voisin kutoa jos olisi aikaa. Kutoisin itselleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Emppu

  17. 12. 2012 22.14

 955. en kudo sukkia

  en kudo sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jokke

  17. 12. 2012 22.16

 956. en oo kutonu

  en oo kutonu

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maija

  17. 12. 2012 22.17

 957. Opettelen uudestaan jo

  Opettelen uudestaan jo unohtuneen taidon!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Opettelen uudestaan!

  17. 12. 2012 22.54

 958. En ole ajatellut.

  En ole ajatellut.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  JREwing

  18. 12. 2012 7.18

 959. Neuloisin villasukat itselleni.

  Neuloisin villasukat itselleni. Huomasin juuri että kaikissa jotka olen saanut ovat rikki eivätkä enään lämmitä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  shayla

  18. 12. 2012 8.11

 960. Tein koulussa yhdet

  Tein koulussa yhdet mutta enpä enää taida jaksaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  asdy

  18. 12. 2012 10.35

 961. Kyllä nuo varmaan

  Kyllä nuo varmaan lämmittäisi viluisia varpaitani.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  raimo

  18. 12. 2012 12.14

 962. En oo käsityöihmisiä,

  En oo käsityöihmisiä, mutta rakastan villasukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mimi

  19. 12. 2012 12.29

 963. Kyllä olisi kiva

  Kyllä olisi kiva kutoa sukkia, jos kutoisin niin tekisin ne veljen lapselle. En varmaan kokeile koska kutominen ei ole oikeen ikinä luonnistunut.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mara

  19. 12. 2012 19.44

 964. Tykkään kutoa, mutta

  Tykkään kutoa, mutta en usko että aika riittää.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jenny

  20. 12. 2012 18.15

 965. osaan toki kutoa

  osaan toki kutoa sukkia ja niitä on tullut kodotuksi erinäisiä määriä. joka joulu muutamat joululahjoiksi. ja tietysti omiakin jalkoja lämmittävät itse kudotut sukat. eikä kantapaa ole vaikea.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  maaruska

  20. 12. 2012 22.23

 966. en osaa mutta

  en osaa mutta haluaisin osata, olisi kätevä tehdä lahjat itse.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hp

  22. 12. 2012 12.50

 967. en osaa lapsenlapselle

  en osaa lapsenlapselle kutoisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  A.R.

  23. 12. 2012 17.55

 968. kudon villasukkia koko

  kudon villasukkia koko perheelle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  talvi

  24. 12. 2012 22.32

 969. olen nuoruudessa kutonut

  olen nuoruudessa kutonut mutta tässä on hyvät ohjeet muistin virkistämiseksi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tyttö

  24. 12. 2012 22.35

 970. Suattas jäähä kutomati

  Suattas jäähä kutomati

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tipse

  25. 12. 2012 8.28

 971. Olen kutonut elämäni

  Olen kutonut elämäni aikana monet sukat.Seuravaksi neulon pitkävartiset sukat laskettelua harrastavalle pojalleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jane

  25. 12. 2012 16.42

 972. Rakastan kutomista mutta

  Rakastan kutomista mutta sukka on vaikea.
  Vaikea on myös saada tasaista neuletta
  ja siksi kun kutomisvimma iskee kudon lappuja jotka neulon yhteen peitoksi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tellervo

  25. 12. 2012 21.45

 973. Kutoisin sukat miehelleni,teini

  Kutoisin sukat miehelleni,teini lapsilleni,pojan pojalleni,ja ystävälleni mutta mahdoton toteuttaa sillä käsityöt ei koskaan ole ollut vahvuuteni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Map

  25. 12. 2012 22.56

 974. En osaa enkä

  En osaa enkä jaksa yrittää. Jos osaisin, tekisin itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  MMMV

  25. 12. 2012 23.23

 975. Osaan tehdä ja

  Osaan tehdä ja teen sukkia aina silloin tällöin. Tänään aloin tekemään itselleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Lukija

  25. 12. 2012 23.35

 976. osaan tehdä ja

  osaan tehdä ja sukkia tuleekin tehtyä rakkaimmille, omiin jalkoihin ei ole tullut tehtyä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hanna

  26. 12. 2012 7.58

 977. Osaan tehdä villasukkia

  Osaan tehdä villasukkia ja niitä tulee tehtyä sukulaisille ja ystäville.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mama

  26. 12. 2012 14.23

 978. Villasukkia tulee tehtyä

  Villasukkia tulee tehtyä sukulaisille ja ystäville.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  liiisa

  26. 12. 2012 14.24

 979. poikakaverille!

  poikakaverille!

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  gfe

  26. 12. 2012 15.48

 980. haluaisin ehtiä tehdä

  haluaisin ehtiä tehdä pojilleni

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Helsi

  26. 12. 2012 16.22

 981. itselle kutoisin ja

  itselle kutoisin ja osaankin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  pex

  26. 12. 2012 16.51

 982. ehdottomasti haluaisin osata

  ehdottomasti haluaisin osata …ja itselleni kutoisin,niinei tarvis kavereilta anella :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tuittu

  26. 12. 2012 19.36

 983. Kudoin eräs talvi

  Kudoin eräs talvi vuosia sitten parikymmentä paria sukkia. Äiti opasti joka kerta kantapään teossa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Eveliina

  26. 12. 2012 20.36

 984. Haluaisin osata, itselle

  Haluaisin osata, itselle ja perheelle kutoisin, ollaan sellaisia viluvarpaita. Nyt ei aika riitä opetteluun

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Arhippa

  26. 12. 2012 21.50

 985. kyllä joskus teen,

  kyllä joskus teen, täytyy ohjeista katsoa muistin virkistämiseksi

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miumau

  27. 12. 2012 18.51

 986. osaan tehdä sukat

  osaan tehdä sukat (myös kantapään), mutta äiti pitää aika hyvin villasukissa joten ei ole tarvinnut juuri sukkia kutoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tillil

  27. 12. 2012 22.02

 987. En osaa, mutta

  En osaa, mutta haluaisin osata ja kutoisin ainakin lapsenlapselle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Satsa

  27. 12. 2012 22.48

 988. Olen joskus kutonut

  Olen joskus kutonut sukkia,mutta siitä on aikaa.Tämä ohje sai minut taas innostumaan.Kudon itselle ja lapsille ja jos oikein innostun,vaikka kavereillekin :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Taiska

  28. 12. 2012 8.08

 989. En osaa, en

  En osaa, en ole käsityöihmisiä. Sisko on ja häneltä olen saanut muutamat upeat villasukat. Parhaat on pitkävartiset saapassukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Aya

  28. 12. 2012 9.28

 990. Kävin katsomassa miten

  Kävin katsomassa miten saan neulottua kiristimättömän alotuksen villasukkaan. Kokeilen kahta puikkoa silmukoiden tekemiseen. Kiitokset neuvosta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tellu

  28. 12. 2012 9.49

 991. Juu, jos olisi

  Juu, jos olisi vain aikaa kutoa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sh

  28. 12. 2012 14.28

 992. Jos osaaisin, kutoisin

  Jos osaaisin, kutoisin koko perheelle sukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  takso

  28. 12. 2012 20.24

 993. Syksyisin tulee tehtyä

  Syksyisin tulee tehtyä itse 1-2 villasukat omaan perheeseen. Aina tarpeen mukaan motivoituu neulomaan.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Amac

  29. 12. 2012 11.48

 994. Osaisin ja läheisilleni

  Osaisin ja läheisilleni neuloisin,mutta toistaiseksi aika ei riitä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  zägä

  29. 12. 2012 12.56

 995. Olen kutonut sukkia

  Olen kutonut sukkia useammatkin,vaikka aina tahtoo takkuilla kantapään tekemisen kanssa.
  Nyt on valmistumassa pitkä kaulahuivi tyttärelle,en ehtinyt saada valmiiksi jouluksi,mutta jatkan neulomista taas pian.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Marjatta

  29. 12. 2012 14.20

 996. Kutoisin perheelle jos

  Kutoisin perheelle jos osaisin

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tk

  29. 12. 2012 14.27

 997. Osaan kutoa ja

  Osaan kutoa ja teen sukkia itselle ja läheisille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  RMR

  29. 12. 2012 19.46

 998. Kudon ehkä yhdet

  Kudon ehkä yhdet sukat vuodessa, joten taito on hallussa. Perusohjeella teen aina, värit vain vaihtuvat

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Meeri

  29. 12. 2012 20.26

 999. En miehenä osaa

  En miehenä osaa kutoa lainkaan, mutta toivon jonkun tekevän minulle villasukat :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  JJJ

  29. 12. 2012 20.28

 1000. Toivoisin, että olisi

  Toivoisin, että olisi aikaa ja vielä enemmän taitoa. Lapsilleni kutoisin.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Maria

  29. 12. 2012 22.38

 1001. olen kutonut kymmenittäin

  olen kutonut kymmenittäin sukkia koko perheelle, helppoa ja nopeaa, sukat syntyvät kuin itsestään ja samalla voi tv:tä katsoa

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  miisku

  30. 12. 2012 9.40

 1002. Vaimo kutoo, koko

  Vaimo kutoo, koko perheelle, suvullekin. Käsinkudotut villasukat ovat välttämättömyyttä ja arjen luksusta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  osmoosi

  30. 12. 2012 12.45

 1003. Kutoisin, mutta kissa

  Kutoisin, mutta kissa katkoo langat, eikä kutomisesta tule mitään. Olemme päätyneet ratkaisuun, että äitini kutoo ja minä käytän.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mirkkux

  30. 12. 2012 14.01

 1004. Kyllä osaan ja

  Kyllä osaan ja kudon sukkia jonkinverran itselle ja lapsen perheelle.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  eippa

  30. 12. 2012 14.14

 1005. osaan kutoa, mutta

  osaan kutoa, mutta toistaiseksi mummojen kutomat sukat riittävät perheeni käyttöön

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Anne

  30. 12. 2012 16.00

 1006. osaan ja kudon,

  osaan ja kudon, joskus :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tai

  30. 12. 2012 18.55

 1007. Vaimo hoitaa meillä

  Vaimo hoitaa meillä sukkien kutomisen. Toistaiseksi on vielä mummon kutomia sukkia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tapio

  30. 12. 2012 19.05

 1008. Äiti kutoo sen

  Äiti kutoo sen jlkeen, kun mummin tekemät ovat loppuneet.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Timo

  30. 12. 2012 19.06

 1009. Haluan oppia taas

  Haluan oppia taas pitkän tauon jälkeen kutomaan. Taito on ruostunut, koska mummin tekemiä sukkia on ollut runsaasti.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ulla

  30. 12. 2012 19.08

 1010. Kudon pienille lapsilleni

  Kudon pienille lapsilleni sukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hanne

  30. 12. 2012 19.09

 1011. Vaimo kutoo sukkia

  Vaimo kutoo sukkia pienille lapsillemme.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Hannu

  30. 12. 2012 19.10

 1012. Kutoisin sukkia lapsille.

  Kutoisin sukkia lapsille.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kaneli30

  30. 12. 2012 19.14

 1013. Viimetalvena jo pääsin

  Viimetalvena jo pääsin äidin opetuksessa puoleen kantapäähän asti, mutta sitten tuli muita kiireitä …. äiti kyllästyi keskeneräisenä odottavaan työhön ja kutoi sen itse loppuun, jotta sai puikot käyttöönsä :) Tänä vuonna pitää opettelu alottaa taas alusta, kun olen jo ennättänyt unohtaa viimetalvisen. Tällainen kirjoitettu ohje onkin kiva ja hyödyllinen pitää tallessa juuri siksi , että tuollaiset taidot unohtuvat ainakin minulta helposti, jos ei kovin usein pääse tekemään. Villasukat ovat nykyään kovin kysyttyä tavaraa, kun harva näpertelyä jaksava enää tuota taitaa. Uskoisin että ystävä ja tuttava piirissä sukan tarvitsijoita riittäisi ja toki itsellekin olisi kiva kutoa…ensin tavallisisa ja sitten vaativampia kirjoneuleita ja palmikoita yms….

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hanna

  30. 12. 2012 21.17

 1014. Kudon sukkia sekä

  Kudon sukkia sekä itselle että lahjaksi. Mumma opetti kantapään tekemisen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  RiikkaK

  30. 12. 2012 21.28

 1015. Haluaisin kutoa ja

  Haluaisin kutoa ja ehkä osaisinkin, mutta kärsivällisyys ei riitä.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Netteriina

  30. 12. 2012 23.52

 1016. En halua kutoa,

  En halua kutoa, mutta haluabn kyllä käyttää villasukkia, koska ovat niin ihanan lämpimiä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Ninah

  31. 12. 2012 2.00

 1017. Haluaisin, koko perheelle

  Haluaisin, koko perheelle kutoisin… Ehkäpä ohjeella opettelenkin lopultakin tämän taidon

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Mirkkuli

  31. 12. 2012 3.06

 1018. Kutominen ei kiinnosta,

  Kutominen ei kiinnosta, mutta villasukat kelpaisivat viluvarpaille

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Peace

  31. 12. 2012 3.06

 1019. Kudon kyllä jonkinlaisia

  Kudon kyllä jonkinlaisia sukkia, mutta aikamoisen työn ja tuskan takana se on.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ensu

  31. 12. 2012 4.13

 1020. Olen kutonut sukkia

  Olen kutonut sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  ani

  31. 12. 2012 4.21

 1021. Kyllä haluaisin kutoa-

  Kyllä haluaisin kutoa-

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  marjatta

  31. 12. 2012 8.36

 1022. Kudon sukkia, mutta

  Kudon sukkia, mutta hyvin yksinkertaisia. Haluaisin oppia tekemään kirjoneulesukkia. Perheelle teen.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  lentoemo

  31. 12. 2012 8.56

 1023. Saan kyllä aikaiseksi

  Saan kyllä aikaiseksi jonkinlaiset sukat, mutta helppoa se ei ole. Kutoisin mielellään kauniita lahjasukkia lasten opettajille, tarhatädeille, työkavereille, omalle perheelle…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tiiti66

  31. 12. 2012 9.39

 1024. kudon kun entiset

  kudon kun entiset loppuvat

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  anja

  31. 12. 2012 10.03

 1025. tekisin perheelle

  tekisin perheelle

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  jkk

  31. 12. 2012 10.56

 1026. En osaa, en

  En osaa, en taida enää oppiakaan kutomaan minkäänlaisia sukkia. Arvostan käsinneulottuja villasukkia, joten olen myyjäisten yms varassa tässä asiassa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  benque

  31. 12. 2012 12.39

 1027. Lapsille kutoisin. Tai

  Lapsille kutoisin. Tai kaikille työkavereille ensi jouluksi…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Elina

  31. 12. 2012 13.56

 1028. En aio kokeilla

  En aio kokeilla sukkien kutomista. Jos osaisin, kutoisin sukat vaimolleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Aatu

  31. 12. 2012 17.26

 1029. Osaan kutoa, mutta

  Osaan kutoa, mutta eipä tule kudottua. Miehelleni, lapselleni ja itselleni myös voisin kutoa sukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Martje

  31. 12. 2012 17.28

 1030. Lapsille kudon sukkia

  Lapsille kudon sukkia ja lapasia.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Päde

  31. 12. 2012 18.04

 1031. en osaa kutoa,

  en osaa kutoa, teetän osan sukista työkaverillani ja anoppi onneksi joka jouluksi minulle sukat tekee

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  hanna

  31. 12. 2012 18.30

 1032. sukkia haluaisin kutoa,

  sukkia haluaisin kutoa, jos ranteet kestäis, kutoisin lapsille lämpöistä

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  sisko

  31. 12. 2012 19.07

 1033. Osaan kutoa, mutta

  Osaan kutoa, mutta laiskuus vaivaa.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  helikaa1

  31. 12. 2012 19.32

 1034. Kutoisin miehelleni villasukat.

  Kutoisin miehelleni villasukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  myyrä

  1. 1. 2013 0.31

 1035. Äidille antaisin sukat

  Äidille antaisin sukat jos osaisin tehdä. Koulussa joskus täytyi kokeilla…

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Jukka

  1. 1. 2013 6.31

 1036. Osaan tehdä omaan

  Osaan tehdä omaan tarpeeseen sukkia. Iso töisiä, joten menevät aina omaan käyttöön jos sellaisia tekee.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Piia

  1. 1. 2013 6.33

 1037. en osaa kutoa,vaikka

  en osaa kutoa,vaikka haluaisinkin,kutoisin perheelleni sukat

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mimi

  1. 1. 2013 8.37

 1038. kudon sukkia

  kudon sukkia

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  merja

  1. 1. 2013 8.57

 1039. Villasukat ovat ihanan

  Villasukat ovat ihanan lämpöiset jalassa. Ystävä kutoo mulle sukat ja lapsenlapsille ja miehelle ostan myyjäisistä yms.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  minä mummi

  1. 1. 2013 9.56

 1040. ei ihan käy

  ei ihan käy tuosta vain.. olen muutamat sukat saanut tehtyä.. mutta eii mitään mallikappaleita olleet.. ostan mielummin osaajilta kunnolliset kappaleet.. niitä tuntuu olevan paljonkin..

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kirsikka

  1. 1. 2013 10.58

 1041. Ohoh, villasukat olisi

  Ohoh, villasukat olisi toiveeni saada ja vielä käsintehdyt, äiti teki aina minulle sukat mutta ei enää. Ostan käsityökojusta joskus mutta nyt tulisivat tarpeeseen ison miehen sukat eli kokoa 44.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Peppinen

  1. 1. 2013 13.54

 1042. En osaa. Onneksi

  En osaa. Onneksi saan lahjaksi.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  TH

  1. 1. 2013 16.21

 1043. OSAAN NEULOA JA

  OSAAN NEULOA JA TEHDÄ MYÖS KANTAPÄÄN.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  irja

  1. 1. 2013 17.42

 1044. Olen joskus kutonut

  Olen joskus kutonut vilasukkia, mutta juuri tuo kantapää on ongelma, saatanpa nyt kokeilla kun ohje on valmiina.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  tinttara

  1. 1. 2013 18.16

 1045. Kudon kyllä. Suunnilleen

  Kudon kyllä. Suunnilleen sukat per talvi tulee tehtyä.
  Sukkien koko on 38, joten sukat valmistuvat melko nopeasti.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Len

  1. 1. 2013 18.41

 1046. itselle ainakin kutoisin

  itselle ainakin kutoisin kun käytän villasukkia kesät talvet eikä ole enään mummoa joka kutoisi.aion kokeilla kun on tosiaankin kantapäästä ollut kiinne.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kirsinen

  1. 1. 2013 18.51

 1047. Osaisin kyllä kutoa,mutta

  Osaisin kyllä kutoa,mutta niska ja hartiat ei yhtään tykkää siitä hommasta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Erppa

  1. 1. 2013 19.01

 1048. Kutoisin, jos osaisin

  Kutoisin, jos osaisin koko perheelleni villasukat.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  mäyrä

  1. 1. 2013 20.49

 1049. No ihan varmasti

  No ihan varmasti omalle rakkaalleni.
  Kiitos hyvistä ohjeista :D

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Minäsinähän

  1. 1. 2013 21.06

 1050. Kyllä aina silloin

  Kyllä aina silloin tällöin tulee kudottua helppoja villasukkia, itselle ja läheisille. Voisin kokeilla tätäkin ohjetta.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Kirsi

  1. 1. 2013 21.21

 1051. Kudon paljonkin villasukkia

  Kudon paljonkin villasukkia ja teen niitä itselleni sekä läheisilleni. Kantapään tekeminen ei ole niin vaikeaa kuin usein luullaan. Kokeilemalla ja tekemällähän sen oppii.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Tanjuli

  1. 1. 2013 21.56

 1052. Oooo! Kudon paljon

  Oooo! Kudon paljon villasukkia ja nimenomaan lahjaksi tärkeille ihmisille. Olisikin kiva saada itse jonkun tekemät vaihteeksi :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  MC

  1. 1. 2013 23.17

 1053. Kutoisin sukat miehelleni.

  Kutoisin sukat miehelleni.

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  kiisu

  1. 1. 2013 23.59

 1054. Olen osannut 6-vuotiaasta

  Olen osannut 6-vuotiaasta asti kutoa. Villapaitoja ja villasukkia olen kutonut paljon. Kaikille on löytynyt käyttäjät :)

  Vastaa kommenttiin

  Kirjoittanut

  Maikki-66

  28. 1. 2013 19.22

Kirjoita kommentti